Svadba v máji - aké je vtedy počasie?

??
Odpovedať
Profilova fotka
To co je za otázka :)))) žijete na Antarktíde ? :D ale nie srandu si robím .. my mame svadbu v maji a myslím si ze je to ideálny jarný čas lásky čas :))) vsetko kvitne alebo uz je .. teplota môže byt príjemných 23 ale aj horúcich 29 .. hotová rosnička som Hehe :))
Odpovedať
aj ja sa budm vydávať v máji 12.5.2018 :) Tak neviem, nerátam ešte s nejakými vysokými horúčavami, no mohlo by byť aspoň tak príjemne :)
Odpovedať
Ja som mala v máji a nemôžem si vynachváliť.Ani teplo ani zima.Troška nám síce popršalo ale vyšlo nám to na odobierku a v kostole keď sme boli.Podľa mňa najlepší čas.
Odpovedať
Ďakujem dievčatá za vaše reakcie...:)
Odpovedať
Tiež máme naplánované na máj :) Práve preto, lebo vtedy nieje ani moc teplo, ani moc zima... naše letá sú čím ďalej tým teplejšie a mať svadbu v 40 stupňovej horúčave sa mi veľmi nechcelo.
Odpovedať
Profilova fotka
Vtedy je take akurat pocasie si myslim :) Asi ale zalezi aj od toho ci bude na zaciatku alebo na konci ale vseobecne by sa uz malo celkom oteplievat. Len maj este byva taky, ze jeden tyzden je uz 25 stupnov a na dalsi je zase 15 ale mrznut vam uz nebude :)
Odpovedať
To je najideálnejší čas na svadbu :) Vtedy nemáš ani teplo ani zimu, je tak akurát. Možno na večer sa tak trochu ochladí ale pokiaľ nechcete mať svadbu v stane tak vám to absolútne nemuší prekážať
Odpovedať
@zuzulik_01 pobavila ma tvoja otazka :-) predosle roky v maji si nezila na svk, ze nevies ake je vtedy pocasie ? moze prsat, ale to moze aj vo februari aj v auguste, ... rovnako moze byt prijenmych 23 stupnov ale aj menej prijemnych 15 ... nikto nikdy nema ziadnu istotu vysneneho pocasia, je vec, ktoru si asi na svadbu nemozes kupit a preto sa musis nan len spolahnut ... alebo mat pripravenych viacero alternativ ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
hop alebo trop tazka to otazka, no osobne si myslim, ze to bude tak akurat. ani teplo ani zima no prijemne by ozaj mohlo byt. necakaj teda ani sneh a ani 30 teploty, no treba verit, ze to bude fajn a potom to tak aj bude, neboj sa ty nic
Odpovedať
podľa mňa lepšie ako v septembri, ja som tiež dlho rozmýšľala, dali sme to na september a poviem ti, že ozaj som už tŕpla, že či vôbec bude ako také dobré počasie, lebo už tie dni sú pomerne chladné, čo nie je sranda :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja si myslim, ze maj je taky najvdacnejsi mesiac na svadbu, na mna vzdy vplyva tak radostne, vsetko je zase take zive, aj vonku na slniecku sa da posediet. Ja by som nevahala :)
Odpovedať
pekne bude neboj sa ty nič. už začínaš mať podľa mňa zbytočné obavy z niečoho, čo aj tak nemôžeš nijako ovplyvniť. teda len ak by si to nemala nejako vybavené :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
@mo_tylik presne ako vravis pocasie si nik nevie objednat dopredu, bohuzial, no ako bude tak bude a aj v pripade skaredeho pocasie ak clovek chce, vie si vykuzlit krasnu svadbu, len treba chciet a nevidiet hned vsetko cierno
Odpovedať
Veľmi ťažko teraz odhadneš počasie. Už to nie je ako kedysi, že bola zima, jar, leto, jeseň a presne podľa toho bolo aj počasie. Musíš len dúfať, že bude už pekne. Ale väčšinou ten máj je vcelku fajn
Odpovedať
niekedy ma tu niektore otazky vedia celkom pobavit. no bud bude pekne alebo skaredo, podla mna viac moznosti nie je :)
Odpovedať
@izinka12 práveže by som povedala, že naopak.. posledné roky sa to posúva - máj býva práveže ešte chladný, ešte sa tak neohriala zem, naopak, letné teploty trvajú aj do druhej polky septembra, vzduch ešte je z leta nahriaty.. ja som mala min. rok v septembri teplo ako v júli
Odpovedať
@zuzuliennka tak my sme mali akože tiež relatívne fajn, ale k večeru bolo chladno a neviem si predstaviť, že by sme mali hostinu niekde na otvorenom miestečku, by som asi zamrzla a kamoška mala zase teraz posledný septembrový víkend a tí mali zimu
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?