Svadba v júni vonku

Ahojte. Chceli by sme svadbu vonku v párty stene. Svadba bude 13.6. Mám obavy z toho že bude pršať alebo bude chladno. Nemal niekto svadbu v tomto termíne a von? Neviem sa rozhodnúť - svadba von alebo svadba dnu???
Odpovedať
Profilova fotka
@filuska85 my tak budeme mat, sice asi o 3 tyzdne neskor, ale tiez sa obavam pocasia. urcite je to risk, ale povedala som si, ze to tak chcem, tak to risknem... a bude pekne !!! :-)
Odpovedať
Profilova fotka
aj my budeme mať svadbu 13.6. a vonku, ale my máme svadbu v dome rybárov na terase a keby pršalo tak budeme dnu....
Odpovedať
Profilova fotka
marfushik : No veru, si to vystihla. Že ak to tak človek chce, tak to riskne. My to máme 27.9. a tiež vonku, v Kamile. Na noc nám spustia bočné plachty a pustia ohrievače a zohrievať sa bude zvnúúútra :P Ale pri najhoršom, ak bude usmokleny september (a to nebudeee!;) tak budeme dnu ;)Tam majú tiež pekne
Odpovedať
Profilova fotka
dnes už sa v počasí nevyznáš...môže byť teplo, môže byť aj zima..ale inak moja mamina ma 13.6. narodeniny... :-)
Odpovedať
Profilova fotka
My budeme mat 21.6 vHurbanove a takisto vonku... prave zhanam aj stan a tie ceny su dooost vysoke. Mate uz miesto odkial si stan poziciate? a za kolko? diky za info :)
Odpovedať
tazko povedat podla mna, neda sa to odhadnut.. Neviem cisi pamatas ale zrovna minuly rok prsalo tusim cely jun, vtedy boli tie zaplavy a tak..
Odpovedať
Profilova fotka
ja by som zvolila taku svadbu, ale len v pripade, ze mam aj alternativu na pripadne zle pocasie. Je to fakt velky risk v dnesnej dobe, ked sa pocasie rychlo meni. My sme mali svadbu minuly rok v juni a viem, ze som sa bala, ze bude prsat, lebo cely hlasili dost blbe pocasie. Ale v nas den poprsalo len troska, taka mala prehanka, inak sme mali az horuco. Ale mali sme svadbu dnu. Takze skuste hladat take miesto, kde ak by prsalo, bude mozne sa presunut niekam pod strechu. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja som inak aj chvilu rozmyslala nad tym, dat si spravit nejaku analyzu, ktory den vychadza statisticky najlepsie, ale povedala som si, ze mohlo byt v ten den 100 rokov predtym pekne a zrovna tento rok bude prsat, neda sa to vobec odhadnut... proste bud to risknes alebo nie. a potom zostava len verit, ze bude pekne. pripadne sa este pripavit na tu moznost, ze nebude :-) @weeroni nam zabezpecia stan v zariadeni, kde to budeme mat. dlhodobo s niekym spolupracuju a maju dohodnute ceny. vraj keby sme si sami ten stan objednali a chceli na to fakturu, vyslo by to minimalne raz tolko
Odpovedať
My sme mali svadbu v polovici juna vonku v altanku, bolo asi 25 stupnov, krasne slnecno. Ze by mohlo byt zle pocasie som si ani nepripustala. A hlavne tazko planovat, statistiky su na 2 veci. Ved len teraz v januari bolo 15 stupnov..... Nenechaj si strachom z pocasia pokazit svadobny den, len si vopred v klude priprav Plan B a nemoze ta pocasie prekvapit.
Odpovedať
ahojte, aj my planujeme mat obrat vonku 23.augusta.. Dufam ze bude pekne a Oskar bude s nami.. Jasneeee ze prsat nebude, treba mysliet pozitivne! :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ojoj baby....tak nie som sama, co ma mindraky z pocasia....Nasa svadba bude komplet vonku, aj obrad a hostina pod party stanom.... ja myslim pozitivne, no moja pozitivna mamka zacala stresovat kvoli pocasiu a nakazila maaa.....:/
Odpovedať
Profilova fotka
@weeroni a aj nam vysla cena stanu poriadna....:/ od koho prenajimate a za kolko aj sa smiem opytat?
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@zuzann2017 my budeme mat stan 10x15 plus maly stan 5x5 kde budu svedske stoly, k tomu prenajom 8 okruhlych stolov, doprava a montaz a cele to vyjde tusim 1300, samotne stany su z toho myslim 900. je to dost, ale budem setrit na inych veciach, nebude kameraman, pierka, pohare, vankusik pod obrucky a ine zbytocnosti (aspon pre mna su to uplne nepodstatne veci) ake vam ponukli ceny?
Odpovedať
Profilova fotka
@marfushik ...fuuuu...tak nam odporucali 10x10....mame 7 okruhlych stolov plus svedske... plus my berieme do vybavy len drevenu podlahu, plus parket...koberce sa mi nepacia...ale zasa musi byt vyzdoba latkova zvnutra. plus vsetk stoly a stolicky berieme od nich....plus doprava...tadaaa...2100 eur.... A v druhej firme takmer identicka cena...:/ tak si mozem vyberat.....nehorazne ceny na svk...
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzann2017 my bez podlahy, kobercov alebo parketu, bude to na asfaltovej ploche postavene, nebude to vyzerat tip top, ale viac som za to neni ochotna dat. latkova vyzdoba tiez nebude, mozno este nieco poziciam od nejakej agentury, alebo skusim sama vyrobit, v najhorsom vyrobim pom-pomy a povesiam pod strop
Odpovedať
Profilova fotka
@marfushik pompomy a lampiony budu....:) ako mne sa to tiez zda strasne vela, ale vydavam sa len raz, teda sporime sporime ako blaznivi..:) a uz som videla na sfaltovej ploche, aj na kameni stan ...a super to vyzeralo:)
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzann2017 tiez si hovorim, ze sa vydavam len raz, ale keby som si to povedala pri vsetkom, skoncim niekde na 10 tisic. a pride mi chore davat tolko penazi za jeden den. hm, ale pozeram, ze my mame tu cenu celkom vysoku oproti tomu, co tam mame a co tam mate vy... asi este oslovim nejake firmy, ale nechce sa mi to riesit
Odpovedať
Profilova fotka
ja som pozerala cez BranMarquees.sk a cez Celtima.sk .....stan sam o sebe vyjde pre nas vsade 600 eur....vela je podlaha, ta vyzdoba a stoly a stolicky...:/ @marfushik
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzann2017 az teraz pozeram, ze ty si ta s rovnakym terminom, tiez vonku a podobnym vkusom... uz sme sa "videli" :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@marfushik ako videli??:-)))
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzann2017 uz sme si pisali, komentovala si mi album :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@marfushik aaaaa ozaj:-) No ja si inu ako prirodnu svadbu predstavit ani neviem... Teda u nas to bude uz len nejaky slub... Lebo sobas bude vo svajci taky mini....:-) A k starym rodicom na zahradu sa to straaasne hodi:-))
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzann2017 my zatial v Hurbanove od jedneho znameho sa snazime vybavit stan a nevladze sa vymycknut s cenou,lebo nie sme ochotni dat take peniaze za stan- to si už za to radšj zaplatím hotel a budem mať omnoho menej starostí. Zatiaľ je to ešte len v štádiu konania, moji rodičia doma riešia ten stan tak dúfam, že čoskoo už budem vedieť na čom som... lebo pokiaľ stan bude príliš drahý, tak urobíme len obyčajnú garden party bez stanu, urobí sa len guláš, pečené prasiatko, bude tam čapovačka s pivom a kofola a hotovo... a my dvaja možno ešte ten víkend odídeme na svadobnú cestu.. :D Uvidíme, záleží teraz od toho pána akú cenu povie.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?