Svadba na jar. Ktorý mesiac je najvhodnejší?

Ahojte, som tu nová a potrebovala by som poradiť, je niekto ochotný? S priateľom plánujeme svadbu niekedy na jar (aj keď pred tým som vždy snívala o jeseni, túto jeseň sme to nejako nestihli a do budúcej jesene sa nám už čakať nechce)Ktorý mesiac sa Vám zdá sympatický a v ktorom mesiaci sa Vám to zdá najvhodnejšie(nie som milovník tepla)?Je tu niekto kto mal svadbu na jar a nevie si to vynachváliť?Koľko dopredu si treba zajednať šaty?
Odpovedať
1
2
Profilova fotka
Ahoj, ja sa síce vydávať budem v lete ale pomôcť ti môžem aspon v tých šatách......do salonou stačí chodiť 3 mesiace pred svadbou, kôly novým kolekciám....aj ked v niektorých salonoch si nevesti zajednávajú šaty aj pol roka do predu. :-)
Odpovedať
mal niekto z vas svadbu vo februari?s pritelom sa nevieme zhodnut ci februar alebo april.
Odpovedať
ahoj my sme mali svadbu v aprili teda az to bol vlastne skoro maj a pocasie bolo take akurat.
Odpovedať
Profilova fotka
no ahoj - my sme sa rozhodli pre maj.... dufame, ze nebude prilis horuco ale ani chladno...nuz ale pocasie je nevyspytatelne..ja mam saty zajednane asi tyzden, ale som si s tym radsej svihla...minuly rok mi totiz viac ludi hovorilo - ze to treba ak najdem tie "naj" a ked pride nova kolekcia - kludne ich este mozem zmenit...
Odpovedať
Profilova fotka
Terezka, aj my sme mali v aprili a bolo fajn. x-)
Odpovedať
my sme chceli svadbu v aprili ale koli sale sme museli zmenit datum...tak z 19.aprila sme presunuli na 9.maj....co je rozdiel 2tyzdne a preto sme chceli april, ze by este teoreticky nemuselo byt tak horko, aby sa torty neroztopili :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D ale mam kamosku, ktora chce svadbu jedine v januari, a kedze sa jej na tento nepodarilo zohnat salu, ktoru chcela, tak o rok odkladaju... :-N neviem to pochopit, lebo ja by som sa v snehu vydavat nechcela ale ona prave po tom snehu tuzi...tak kazdy mame svoje "chute" a velmi sa tesim na to, lebo som zvedava x-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj Terezka, aj ja som mala tuto dilemu, chcela som na jar, len pocko je posunute, nechceli sme moc teplo. Teraz to vyzera na 10.5., len som dnes dostala odkaz, vraj su MS v hokeji a my tam mame moc fandov. Ide ma porazit. Mirka, u Vas to nebude problem?
Odpovedať
lupienka, no ja ked som zverejnila ten datum, tak tiez mi tu na MS par ludi rychlo pisalo, ze ved vtedy su MS :-D :-D :-D :-D ale tak ja ani moja polovicka nie sme az taki fandovia, ze by sme to museli pozerat, nam staci ak niekto oznami vysledok :-D :-D :-D takze ak s tym bude mat niekto problem.....nechcem byt zla, ale jeho chyba.....nam to takto vyhovuje. x-)
Odpovedať
Profilova fotka
Aj my mame svadbu v maji, lenze uz 3.!Datum Vybral to moj nastravajuci, takze uz viem preco vtedy!!! Dufam ze bude pekne pocasicko, ze nam vyjde!!! ;-)
Odpovedať
nas termin bol koniec aprila. pocasie nam vyslo uplne senzacne. slnecny den bez mracika a vetra.. skor sme nemohli - kvoli postnemu obdobiu - kedze sme nasu lasku chceli specatit cim skor, tak april bol na to vyborny ;-)
Odpovedať
My sme mali svadbu hneď po Veľkej noci - 14.4. a počasie nám vyšlo úplne fantasticky.... žiadne horúčavy ale príjemne teplo, kopec slniečka... nič lepšie sme vymyslieť nemohli :-D
Odpovedať
To mas pravdu bihan, tohorocny april bolo velmi pekne pocasie a zvlast 14.4., dufam, ze take bude aj buduci rok :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
No my s drahym budeme mat svadbu vo februari, moj brat a sestra mojho draheho tak isto mali svadbu vo februari, nastasie im pocasie vyslo pekne obom, tak dufam, ze nam to vyjde tak isto :-)
Odpovedať
co znamena vo februari mat pekne pocasie,my tiez planujeme februar,a trosku mame obavy z tej zimy a celkoveho pocasia.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojky ja budem, mat svadbu v aprili 26, tak verim ze bude pekne. V marci je zas velka noc, ak si veriaca a by ste s tym nemali problem.
Odpovedať
my sme mali svadbu tiez v aprili (16.4.2005) a vyslo nam super pocasie.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte kocky! Ja budem mat svadbu v marci, ale nie som veriaca, takze s tym nemam problem...nastastie...u mna pripadal marec ako jediny mesiac na svadbu....tak si len dobre vyberte
Odpovedať
ahojky, my tiez planujeme april. je to po postnom obdobi. pocasie sice nevyspytatelne, ale to moze byt tak aj v inych mesiacoch
Odpovedať
Ahojte, tak my mame svadbu 10.5. Kedze som sa narodila v maji a tento mesiac uplne milujem, tak bolo jasno. A tiez pomohlo, ze zaciatkom maja este nie je strrasne horko, ale zyroven je tak, ze snad v korzetovych satach nezmrznem pri foteni. A tiez fotografka bola celkom rada, lebo vtedy je vsetko krasne rozkvitnute a zelene.....No a s tymi MS ste ma dostali, to som ani netusila.....To este bude drahi zirat... :-) Ale udajne sa narodil v den ked sa hralo finale MS, takze zda sa ze je to osudove.... :-)
Odpovedať
Ahojte kocky...aj my mame svadbicku 24.maja 2008...aj ja sa tesim lebo vsetko oklolo rozkvita...len dufam,ze nebude prsat,to by som bola smutnucka...tak MAJOVKY zelam nech vam vyjde pocasie... :-D
Odpovedať
Profilova fotka
ja mam 26.4.....je to najblizsi termin nasmu 9-temu vyrociu a bola som na 2 svadbach co boli poslednu aprilovu sobotu (v roku 2005 a 2006) a obidva razy bolo by som povedala az dost teplo....v tom 2005 som mala korzetove dlhe saty a som v nich horela....a to som dost zimomriva :-) tak sme sa rozhodli pre april :-)
Odpovedať
ahojte kočky, tak sa pridávam...aj my budeme mať svadbu v máji 3.5. len ešte nemáme potvrdený termín, tak snáď to výjde...a počasie dúfam tiež :-) ako ste na tom s prípravami??
Odpovedať
Profilova fotka
inak keby si sa rozhodla pre ten april, mame temu April 2008 budes vitana ;-) tam je aj blizsie o tom, kto co uz ma a tak 8-)
Odpovedať
ďakujem, inak najprv som chcela april, ale nie je este zima moc??? aj to je mozne ze nakoneic bude april... tak sa potom pridám, keď ma vezmete :-)
Odpovedať
hanka_april: a ty máš kde svadbu?? nevieš o nejakom kameramanovi v blizkosti tt??
Odpovedať
Profilova fotka
ja som chcela tiež 3.5., ale priatel je proti majovym svadbam...je povercivy...tak je to o tyzden skor...vies co, my to mame v ECAV v TT a hostinu v kulturaku u nasich na dedine, sme to chceli take "tradicne" a je odtial cela rodina, obaja sme odtial, tak to bude tam....ale ak to chces mat v TT v restike, skus v teme Trnavacky alebo Trnava, Sereď, Galanta a okolie....tam sa tieto restiky stale rozoberaju.... 8-)
Odpovedať
hanka_april: aha dobre, ďakujem za typ....a ak sa môžem opýtať v akej dedine?? a čo je v máji, keď tam je nejaká povera??? nestraš ma... :-) a kameramana neveiš poradiť??
Odpovedať
Profilova fotka
Siladice...asi nepoznas...inak dneska mi Lucia (elko) hovorila, ze ste boli vyberat saty, aj ja som mala na sebe tie co mas ze "favoritky 6" su krasne, ale vtedy este neboli zmensene, tak mi boli velke a mala ich uz kamoska, inak by som ich hned brala, nakoniec mam z Blissu tie co mam v albume (su z tej iste kolekcie ako hentie).... no ja neviem on s tym prisiel z prace, ze v maji ee....tak ee... hm kameraman? no my budeme mat nastavajuceho kolegu, ktory to robi popri praci, nic som od neho nevidela, tak nebudem odporucat, ale skoro vsetkym kolegovcom bol natacat a vraj si da povedat ako to ty chces, tak ked uvidim, dam ti vediet 8-) ty mas uz co?
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte kocky, hanka_april prosim ta, ten svadobny salon bliss v tt to je tam na namesti hore na poschodi, dobre som ro pochopila? a nevies kolko stoji pozicanie tych siat oznacenych ako favoritky c. 6, su fakt nadherne x-)
Odpovedať
hanka - no boli sme skúšať, mám už z toho guláš, pozerala som tvoj album, tie tvoje sú krásne...aj tie 6 boli ale asi si vyberem nejaké z nitry.... siladice, nepoznám, ale niečo mi to hovorí.... my sme tiež plánovali najpr v kulturáku, ale asi nebudeme mať nakoniec v kulturnom....vy si to budete teda všetko sami robiť, že? nemám ešte skoro nič, dátum nie je potvrdený, šaty ešte teiž nie, kameramana som dnes obháňala, ale všetci mi poslali ceny asi 15 a hore a to sa mi zdá veľa :-( , tak neviem :-( a ty čo už máš??
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?