Svadba koncom októbra a vaše skúsenosti

Ahoj buduce nevesty a už nevesty :) chcela by som vas nazor,alebo nalepsie skusenost so svadbou v oktobri..dakujem :-)
Odpovedať
tak tie nazory si aj ja rada precitam :-D
Odpovedať
Ahoj,tiez sa chystate v oktobri?Co tvoj nazor nato?
Odpovedať
my mame svadbu teraz, 20.10, neviem co konkretne by ta zaujimalo...
Odpovedať
@mvjf hej hej, ale az buduci rok :-)
Odpovedať
ahoj :)no ci si sa nestretla s vyrokmi ze je to blbost v "takej zime"robit svadbu a vlastne s negativizmom.Skor asi napises po svadbe ak ta smiem poprosit ci si nelutovala.. :)
Odpovedať
@mvjf ak smiem ja, bola som na svadbe v oktobri a bolo to úplne v pohode, nikto nič proti tomu nemal a ani nič na tom nebolo zléééé!!! Ak ju tak chceš mať, kľudne :)
Odpovedať
@mvjf aspoň sa ti koláče nepokazia :) a môže sa stať, že aj krajšie bude ako v lete :)
Odpovedať
:)ano kolace su v tomto asi vo vyhode a navyse aj potit sa snad budeme menej :-D Dakujem za nazor
Odpovedať
Profilova fotka
je to jendo ci zima alebo leto..)) v lete sa daju koalce do xladnicky a v salax uz existuje klima.))
Odpovedať
nikolla2 vej jasne,nie je to len o tych kolacoch.Som pred rozhodnutim ci objedname svadbu na oktober alebo nie a samej sa mi je tazko rozhodovat.I ked,obaja chceme svadbu co najskor a najskor je u nas asi v oktobri :)
Odpovedať
Profilova fotka
aj my sme si vybrali termin na oktober,a poviem vam,uz sa neviem dockat :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@kikusa008 podobne , aj ja mam svadbu v oktobri , lebo nam to casovo vyhovuje , pretoze robime vonku....a inokedy sa nam neda. a neriesim ci je vhodny datum , podla numerologie....a ine kraviny. ked mame byt stastny , tak to nic neovplivni,,,
Odpovedať
Článok sa načítava...
my sme mali svadbu 8. októbra len kvôli tomu, že práve vtedy bola voľná miestnosť kde sme chceli mať hostinu a vôbec neľutujem. Doobeda sme sa fotili, bolo slnečno a príjemne i keď som mala nachystaný aj kožuštek - pre istotu :-) Cestou do kostola sa zamračilo a keď sme vychádzali, tak síce začalotrochu mrholiť, ale pršať môže aj v lete... a čo sa týka potenia, tak keď sa zabávate spotíte sa bez ohľadu na to či je leto a či zima, nie? :-D Jediná nevýhoda, že som chcela kyticu z tulipánov a tie by v októbri stáli trošku veľa na to, že ti hneď zvädnú a sú v takomto období krehkejšie, tak som tri dni pred svadbou prišla do kvetinárstva, spýtala sa čo majú a mala som nakoniec orchidei.
Odpovedať
Profilova fotka
Som svadobný a portrétny fotograf z Košíc a rád sa podelím so svojimi skusenostami. V oktobri i 29.12., som fotografoval svadbu a nemozem povedat nic zleho na svadbu v tak neskory termin v roku. O par dni ma caka dalsia a vo februari dalsia svadba. Co sa tyka z fotografickej oblasti tak fotenie v zime je odlisne ale o to zaujimavejsie. A apropo v oktobri nas prekvapilo vyrazne horuce pocasie a cele portretne fotografovanie bolo, ako keby sa odvijalo v lete.
Odpovedať
koncom októbra som na svadbe bola. Síce možno trocha nevyšlo počasie - cez den trocha pršalo a mrholilo a bolo stále zamračené, nebolo ešte velmi chladno - dalo sa to. A fotky boli krásne, hoci nesvietilo slniečko, krásne jesenné sfarbenie stromov a listov s parkoch dodalo fotkám príjemnú atmosféru.. Ja mám ale jeseň rada....
Odpovedať
my sme mali ku konci oktobra svetove pocasie, ako v lete 8-) lepsie sme si nemohli vybrat. cez noc byvalo chladnejsie tak sme mali kam dat zakusky :-D nikto nic nenamietal. akruat odporucam do kostola (ak mate cirkevny sobas) vziat si teplejsi kabatik :-)
Odpovedať
Profilova fotka
my planujeme svadbu 26.10 a strasne sa mi paci atmosfera jesene, tie farby su uzasne. dufam, ze nebude strasna zima!
Odpovedať
Aj my budeme mať svadbu 26.10. 2013, a vybrali sme si tento termín len preto, lebo sála v ktorej chceme mať hostinu nemala bližší vhodnejší termín a to sme sa boli pýtať ešte v polovici novembra 2012. A tiež sme sa stretli s názormi, že pršať môže aj v lete, takže musíme predpokladať, že bude krásne slnečné jesenné počasie :-)
Odpovedať
ahojte,my mame svadbu 5.10. ... na počasie sa v dnešnej dobe spoliehat neda...min.rok som bola kamoske na svadbe 20.10. a pocasie bolo rozpravkove...a bola som na svadbe aj v juli a hrozne prsalo... jesen ma daco do seba-nikomu nebude teplo,kolace a jedlo sa nebudu kazit.... vyhnes sa aj moznej salmonele zo zemiakoveho salatu :-D vobec by som sa na tvojom mieste nebala..... a este-svadbu nerobi pocasie-ale ludia... :D
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?