Svadba 18.8. 2018 - kedy mám rezervovať miesto?

Profilova fotka
Ahojte žienky, chcela by som sa spytat neviest na nazor. Chceli by sme sa brať v roku 2018 august co su este 2 roky. Je tam kopec dovodou preco vtedy. Koncim skolu ten rok tak by sme chceli mat vsetky administrativne veci vybavene, a oslavit naseanzelstvo s rodinou Chcela by som vediet váš názor kedy cca rezervovať miesto kde sa bude konať hostina a obrad ak chceme taky specificky datum 18.8.2018. Dakujeeem x-)
Odpovedať
1
2
Čím skôr, tým lepšie :)
Odpovedať
Profilova fotka
@dianadidi vy planujete kde? Je moznost aj nezaveznej objednvky?
Odpovedať
@barbarka488 My máme svadbu 16.9.2017 v Šali a máme záväzne rezervovaný hotel, fotografa, kameramana, Dj, svadobnú tortu, a ešte by sme v septembri chceli vybaviť obrúčky, zákusky, farára a ja si pozerám svadobné šaty a včera budúci zahlásil, že, aj on, už chce pozrieť obleky :) Takže takto sme na tom, oznámenia už mám predbežne vybraté, alkohol to má čas, výzdobu mi rieši hotel :D na nezáväznú objednávku by si sa musela spýtať konkrétneho zariadenia, ale myslím si, že ak sa niekde nahlásite, že by ste chceli prísť pozrieť miesto hostiny alebo tak, tak to je nezáväzné a myslím si, že s tým by nemal nikto problém. My sme svadbu začali riešiť v predstihu, lebo študujem a teraz mám prázdniny, takže preto takto :) Ale každopádne mi vela neviest dá za pravdu, že čím skôr, tým lepšie a nemusíš sa potom naháňať :)
Odpovedať
Profilova fotka
@barbarka488 ahoj to záleží kde to chceš ale ak je to vychytené miesto tak kludne aj teraz. Napríklad miesto, kde budeme mat my svadbu budúci rok, tak dátum 7.7.2017 je vraj už dva roky rezervovaný :) takže niečo sa dá neskôr vybaviť a niečo je lepšie čím skôr ako miesto, dj a tak :)
Odpovedať
@barbarka488 záleží od konkrétneho miesta, či sa to už dá takto skoro, alebo ti oni povedia, že predbežne áno, naisto neskôr; ale keďže chcete taký špecifický dátum - 18.8.2018 - tak by som kľudne šla aj teraz... poznám miesto (bašta pajštún pri stupave) kde sú vybookovaní na dva roky vopred úplne bežne :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@dianadidi ja tiez studujem mam este 2 roky. Preto sme sa s priatelom bavili p tom vziat sa hned po skole. Ako stat sa za tie 2 roky moze hocico ale tak nejako to planujeme. Uz sme spolu 7 rokou a uz by sme chceli byt svoji len chceme si trosku nasetrit na tu svadbu :)
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzuliennka mne sa velmi paci Abeland v Lozorne a nie je ani drahy. Obrad vonku hostina tiez moj sen. No pocasie je nevyspitatelne a je tam len taky pristresok tak nefim. Mlyn v Lozorne je tiez nadherny no dost drahy aaa Mierovo je taka stredna cesta tak nefim :)
Odpovedať
Profilova fotka
@leiladomi ved to ved to :) 7.7.2017 je nadherny datum
Odpovedať
Profilova fotka
ja som mal 7.7 2007 myslim ze 7.7 2017 vas bude viac dievčata
Odpovedať
@barbarka488 Abeland poznám, aj moja kamoška tam mala svadbu, je tam naozaj nádherne :-) ak to máš/máte vybraté, vysnívané, určite choď do toho a zarezervuj aj teraz :-) na počasie sa dnes spoliehať vôbec nedá, veď teraz polka júla ako bolo zima a škaredo, kto by to min. rok povedal, ale tak toho 18.augusta by naozaj mohlo byť teplo a pekne
Odpovedať
Profilova fotka
@barbarka488 my máme v Bašte Pajštún ale 22.7.2017, len keď sme tam boli tak nám vravela, že 7.7.2017 majú už dva roky rezervovaný :) a so snúbencom som tiež už dlho tak ako ty, tak držím palce:))
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzuliennka no ved uvidíme :) ten Abeland je dokonalý veru veru, no ved uvdíme urcite nemozem pristor zarezervovat bez partnera takze :) to bude chciet ešte prebrať v rodinnom kruhu :D
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@barbarka488 inak super datum ste si vybrali ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@svetlanna5 dakujeme uvidime ci to vobec vide
Odpovedať
Ahoj, termín máš super, aj my sme uvažovali ešte pred rokom na 18.8.2018. Ale rozhodli sme sa, že tak dlho čakať sa nám nechce :) takže u nás vyhral 18.8.2017 :) dúfam, že nám na ten deň bude priať počasie :) a miesto konania svadby si rezervuj radšej už teraz. Ja som si napríklad vyžiadala všetky voľné termíny na budúci rok a poviem ti, že 3/4 termínov sú už obsadené :)
Odpovedať
Baby to mate super ze uz planujete datum svadby, uz aj ja po tom tuzim len potrebujem toho mojho dokovat k zasnubam a potom hor sa tiez do priprav svadby. Uz sa na to tak tesim!
Odpovedať
Profilova fotka
@christina1988 :D moj mi tiez este nedal prstienok som zvedava kedy ho to trkne :) ked mame uz 7 rocny vztah.....ale robim si resers vopred a bavili sme sa ze svadba po skole co vychadza na leto 2018 tak snad sa mi sen splni
Odpovedať
Profilova fotka
@barbarka488 snad ano:-)
Odpovedať
Ja už som začala vybavovať ;)
Odpovedať
@leiladomi "magicke" datumy su vzdy zarezervovane aj 2-3 roky vopred. Obycajny datum az tak nie. Dalsim faktorom je oblubenost miesta. Dobre miesto taktiez mpze byt aj 2 roky vopred rezervovane a obzvlast tie speci datumy. Nezavazne sa ist informovat a pozriet sa da urcite no inak si vsade beru zalohy nevratne lebo je to ich garancia ze neostane miesto nakoniec prazdne neobsadene a budu vo financnej strate kvoli "dobremu slovu".
Odpovedať
@barbarka488 bavili ste sa o svadbe vazne ze bolo kasne z rozhovoru ze ano chce sa zenit? Pretoze ak ti este nedal prstienok alebo ta aspon nepoziadal bez prstienka tak by som nic nerezervovala. Urcite sa tesis na sobas po 7 rokoch vztahu ale tym ze ste sa o tom iba rozpravali neznamena ze to aj je realne. Urcite by som si pockala aspon na prstienok alebo aspon tu ziadost. Spytaj sa ho nenapadne ci ma v plane teda prstienok lebo ze na ten vas datum je taky ze by ste museli uz teraz rezervovat vsetko aby sa vam uslo...chlapi su iny v tomto a im staci ked sa prejavia mesiac pred datumom svadby...
Odpovedať
Profilova fotka
@christina1988 @barbarka488 ja som tiež veľa vecí mala vybavených ešte pred zásnubami (asi aj polroka skôr, ale to preto, že som chcela rešpektovať do roka do dňa), ale tak dátum svadby som vyberala s mužom, takže ako hovorí kicilanka, radšej sa ho opýtaj ešte a tak sa môžeš pustiť do vybavovania, keďže sa platia aj zálohy a tie nie sú malé :) a čo sa týka prstienka, tak tiež som ho do toho dokopala, lebo len hovoril okolo toho a už som povedala, že už je na čase. Svadba skoro celá vybavená a dôkaz nikde ]-(
Odpovedať
Profilova fotka
@kicilanka bavili sme sa, prstienok som si vybrala ja lebo on by nevedel ani akú veľkosť mi má kupiť tak sme sa dohodli že prsten si vyberiem ja , a on si už vymyslí kde a ako ma požiada, :) hej jasné nebude sa nič rezervovať kým sa nedohodneme na pevno :P zatial si robím len prehľad ohladne cien a nmiest a tak zatial nič závezne neriešim :)
Odpovedať
@barbarka488 My ked sme sa zasnubili, ani mi nejako nenapadlo pozerat veci na internete, ani pismenko, ani mi len na um nezislo ze idem daco planovat, ci vyberat. Proste az ked sme mali datum svadby od toho dna planujeme :) Urcite si pockaj na tu ziadost kym nebude vsetko planovanie pojde do riťky a budes iba sklamana okrem toho, kazdy rok je nieco ine nove na trhu, napady, nove modely siat, a budes aj tak vsetko menit lebo to co si si vopred vybrala uz sa ti pacit nebude ver mi ;)
Odpovedať
@sonicienka dobre vediet ze nebudem zena ktora dokope priatela aby jej dal prsten. Vsak mna to uz nebavi cakat a nikam sa neposuvat. Uz by som brala aby sme boli ako rodina a popracovali aj na babatku. Asi zvolil taku taktiku ako ty a zacnem pomaly vybavovat veci na svadbu:-)
Odpovedať
Profilova fotka
@christina1988 :-) zlataaa :-) koľko ste spolu? My sme uz davnejsie bavili o svadbe len peniazky to je to.... ja som ho k tomu nejako tak nasilu nedokopavala to sa tak postupne. Ja keby mu nepoviem aky prsten a velkost tak by ani nevedel :-) moc si na tom nepotrpiii a tu svadbu to sme tak so svokrou sa bavili ze su rozne moznosti a tak som si zacala robit prehlad :-) kazdopadne zasnubny sa už vyraba a velmi sa na neho tešim . Vybrali sme ho spolu :-) na nom je už to ako a kde mi ho da a uvidim ho az potom :-)
Odpovedať
@barbarka488 spolu sme uz 5 rokov. Myslim si ze to je uz dost dlha doba a uz by som chcela aby sme sa pohli dalej. Vy ste kolko spolu? Asi zoberiem aj ja toho mojho do obchodu s prstenami a nenapadne mu poukazujem aky by som chcela, mozno mu to cvakne :D
Odpovedať
ak chcete civilny obrad, skor ako rok alebo 9 mesiacov pred tym ani nemaju otvorene miesta. staci fakt rok predtym, napr.v Nitre ani nemali prichystany kalendar na dalsi rok. a hostina...zaezi ci chcete nieco velmi vytazene. ak ano - skus sa spytat na konci 2016. ved si priprav jeden email a posli ho viacerym miestam a ktore odpisu ze su volne das do uzsieho vyberu
Odpovedať
Profilova fotka
@christina1988 ale pozor!! to musis tak takticky dokopavat :-D
Odpovedať
Jaam sálu už na tento dátum rezervovanu a tiež fotografa a kameramana ešte poriesim dj a mam pokoj až pol roka pred začnem všetko ostatné :) samozrejme že pozerať niečo budem stále lebo ma to baví :D
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?