Robím numerológiu na termíny svadby

Profilova fotka
robím numerologiu na termíny svatby,, jednoducho preratam planovaný datum,, a každy den ma niečo ine do seba,,čo nám prinesie do manželstva na celý život,, niekedy je možno lepšie nevedieť a nechať to na osud,,, tak ako sa manželia budúci dohodnú,tak to má byť to ich má čakať,ale ja už som občas taká beriem aj osud radšej do svojich rúk niekedyy :-)) ale komu to neda,može mi dať vedieť,len som sa ešte stále nerozhodla či to mám spoplatniť či nie ,lebo už som trošku nahnevaná na isté typy ľudi,, každemu pomáham a keď som potrebovala ja pomocť nikoho nebolo a poradiť dobrý datum do manželstva je veľka vec,, deň numerologička ,, ja mam mimochodom dva termíny na svatbu,, chcela som aj nech to tročku ladí,, takže najkrajšie moje mesiace su jun a september,, a datumy sa nám pačili 21.9.2013 čo nám krásne vyšlo aj na sobotu alebo 3.9.2013 čož je bohužial utorok ale dátum ako taky do manželstva prekrásny,, a kedže sme dlho uvažovali aku svadbu vlastne chceme či velkú či len taku komornú v kruhu rodiny,, sme sa rozhodli pre druhu možnost,, lebo moji rodičia su rozvedeny,, rodinu mame po celej slovenskej a českej republike a než by sme to pozliepali a vyriešili rozne rodinne spory prababičiek a tetušiek a majetkovych nezrovnalostí tak sme vybrali druhu možnost len okruh blízkych a ty možu kludne aj v utorok a kedže už mame aj trojročneho chlapčeka tak planujeme do polnoci zalahnuť a odychnut si,, chceme si skor spravit len taky pekny luxusny den,večer,, a našu noc :-))
Odpovedať
Profilova fotka
my mame tiez svadbu v septembri a zhoda nahod na moje meniny ked sme ju aj planovali sme nejak neriesili a potom ze 14 septembra a ja ved to mam meniny tak to budeme mat dva v jednom ale mas super napad utorok :) keby aj my sme mali malu svadbu tak by som to podobne riesila :)
Odpovedať
my máme tiež svadbu v septembri, konkrétne 14-teho. a už keď som mala vybraný dátum a veľa vedí rezervovaných, rozprávala som sa s jednou tetou a tá mi povedala, že defiatka v dátume nie je dobré číslo. vraj je to číslo veľkého ega a dokazovania si a také bude aj manźelstvo. ale mne sa ten dátum páči. čo si o tom myslíš?
Odpovedať
Profilova fotka
ja som povodne chcela mat 29.9. 2012, pretoze v tomto datume boli v cislach datumy narodenia nas oboch, ale nevyslo to, tak som mala podmienku aby to bolo 29., a v tomto roku je to v juni :) a vraj je to stastny den na uzavretie manzelstva, tak uvidime :)
Odpovedať
Profilova fotka
My mame svadbu 17.08 datum sme si vybrali kvoli tomu ze sme sa 17 dali do kopy ale v januari a kedze sme chceli svadbu v lete tak to vyslo na august :)
Odpovedať
A myslis si ze sucet datumu svadby je najlepsi 9? podla mna su aj lepsie cisla
Odpovedať
z príspevku som vyrozumela, že zakladateľka sa pýta či si za túto službu má pýtať peniaze, keďže predpokladám že teraz bude mať v IP kopec žiadostí o výpočet. úprimne, žiadna numerologia, ani veštenie ti spokojný a šťastný život nezaručí, strojcom svojho osudu sme my samy.
Odpovedať
podla mna je blbost si dat "vyvestit" ten spravny termin... ak sa tolerujete, mate sa radi, dokazete spolu vychadzat, niekedy robit aj kompromisy, viete spolu komunikovat a ste si oporou, doverujete si a zijete spolu a nie kazdy zvlast, tak vam manzelstvo vyjde, ci je uzavrete na silvestra, ci v piatok trinasteho /ako je nas pripad :) alebo "stastne" dni 7čky alebo 9ky ...
Odpovedať
Ja som si ho nechala vypocitat, kamoske, co ovlada numerologiu a astrologiu. Predtym som jej podavala ine datumy sobasov rodiny a znamych a vsetko opisala presne, ake tie manzelstva su, ci mali vobec sancu vydrzat a podobne. Ale jasne, ziadne cisla nepomozu, ak sa dvaja nesnazia :-)
Odpovedať
Znie to síce lákavo, ale ja v tieto veci tiež neverím... Každý si vyberáme, čomu veríme. Princezná, po ktorej mám prezývku, mala oficiálny dátum narodenia iný než skutočný, pretože v Japonsku bola viera v šťastné dátumy veľmi silná a ona sa narodila v nejaký "nepriaznivý" dátum. Ja nechcem svoje šťastie zveriť nejakému dátumu. Ale dokážem pochopiť, že keď sa človek pozerá okolo seba a vidí, že manželstvá nedopadnú vždy dobre, tak si to svoje túži niečim zabezpečiť. Ja preferujem iné spôsoby hľadania šťastia.
Odpovedať
my sme mali mať 25.5, ale nakoniec sme to presunuli na 20.7. 2013 o 16:00. Určite existuje niečo medzi nebom a zemou, niektoré veci a udalosti sa ovplyvnť nedajú, ale dá sa na ne aspoň prichystať, alebo konať tak aby sa zmienili ;-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 7 mesiacoch
Profilova fotka
Tak numerologia...asi nie....moja sesternica sa tak vydavala, dokonca si aj ANO povedali v spravnom case. Moja teta (jej mama), ktora sa tomu venuje, bola cela nadsena....ze teraz budu navzdy spolu bla, bla,bla... O 9 rokov je stastne rozvedena :-p Cize nas vztah neovplyvnuju cisla, ale my samy. Kazdy musi pracovat na vztahu a stastne manzelstvo ziadne vypocty nezarucia.
Odpovedať
@vavrova1334 Zdravím, ja by som mala záujem o výpočet vhodného dátumu na toto leto po prvej polovici júna, bolo by to možné?
Odpovedať
Článok sa načítava...
Diskusia pokračuje po 5 mesiacoch
Profilova fotka
@vavrova1334 Dobrý deň, mala by som záujem o výpočet dátumu svadby. Môžem sa na Vás obrátiť ? Ďakujem a želám pekný deň MIška
Odpovedať
Profilova fotka
@vavrova1334 Jeee, to je úžasné, mohla by som tiež poprosiť, aké dátumy by boli najlepšie alebo ktoré čo prinášajú do manželstva? Rozmýšľam niečo od mája do septembra 2015, prípadne až 2016 :-) Ďakujem krásne za ochotu
Odpovedať
@vavrova1334 dobrý deň prajem, mohla by som sa opýtať na dátum 6.6.2015? ďakujeeem velmi pekne
Odpovedať
@niki415 aj ja mam taky datum, tiez by ma to zaujimalo, len zo zvedavosti
Odpovedať
@sissi282 a odkiaľ si? ja zo Žiliny:-)
Odpovedať
Nie, bohuzial, preco? Je to podmienka?okres senica
Odpovedať
Profilova fotka
Tak tomuto niekto fakt verí? Nič v zlom, len sa pýtam
Odpovedať
Profilova fotka
@vavrova1334 a urobis nam :)? svadba uz bola..no zaujima ma to...14.9.2013 Ďakujeeem
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 10 mesiacoch
Dobry den, chcela by som vediet o datume svadby 6.6.2015 :) Dakujem
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?