Posunúť svadbu? :((

Včera som sa dozvedela, že ocino dostal termín na operáciu bedrového kĺbu na 18.8.2014, aj keď to mal od doktora sľúbené oveľa skôr... Bolí ho to, takže operáciu odmietnuť nemôže. Ale svadba je už o mesiac po tom:( Ako ma odvedie k oltáru? A to si spolu ani nezatancujeme? Rozmýšľam o preložení svadby... Je to ale zasa dosť narýchlo, skoro všetko už je zajednané ... Termín máme 20.9.2014... Čo by ste robili vy?
Odpovedať
ja si myslím, že tak ako pre otca je operácia veľmi dôležitá, aj pre teba je dôležitá svadba. zvlášť, keď čas medzi operáciou a svadbou bude len jeden mesiac. otec by určite chcel, aby si sa vydala v stanovený deň, a teba, keby sa opýtal, tak určite by si mu povedala, lebo ho ľúbiš, nech na tú operáciu ide vtedy, kedy mu stanovili termín. nie som síce lekárka, ale si myslím, že mesiac po operácii otec bude môcť sa zúčastniť svadby (možno o barlách, alebo tak, neviem, ako prebieha rekonvalescencia) a budete spokojní obaja ... on, že to má už za sebou a ty, že máš celý život pred sebou s tým, koho miluješ...... a no že ťa neodvedie k oltáru? ..... môj osobný názor je taký, že by som bola rada, keby tam BOL fyzicky .... a ostatné už nie je podstatné ...... veď ťa uvidí v celej kráse ... :) tak sa rozhodni .... držím palce.
Odpovedať
@annalicious_ podla mna neposuvaj termin, v zivote je stale nieco, co sa moze stat, ci uz dobre alebo zle, nikdy nebude vsetko dokonale, mesiac po operacii by sa uz mohol snad svadby aspon zucastnit nie? Jedine ak by sa nemohol ani zucastnit, vtedy by som to presunula, ale ak tam bude moct byt, tak by som neposuvala.. ja by som sa napriklad nechcela vydavat v zime, takze by sme museli cakat potom opat aspon az do maja a posuvat to o rok by mi prislo uz hrozne neskoro
Odpovedať
Skús sa možno o tom poradiť aj s ocinom a hlavne so svojim snúbencom ako to vidia oni ... či pre ocina je dôležité s tebou tancovať alebo nie a na druhej strane či tvoj nastávajúci je ochotný počkať so svadbou ... držím palec ;-) ... neboj dobre to :-) dopadne
Odpovedať
@annalicious_ raz som tu citala o jednej neveste, ktora stale presuvala svadbu, lebo stale im niekto z rodiny umrel. a nakoniec sa aj tak vzali, aj ked predtym niekto umrel, lebo sa to tak neda. moj ocko minule srandoval, ze keby nahodou umrel, nieze prelozime svadbu, ze on sa na nas pride pozriet a dufa, ze v tom kostole nebude sam. je to tak pravda, maloktory otec, rodic, priatel, by chcel, aby sa vam prekladala svadba kvoli nemu. spytaj sa aj ocka, ako to citi. mojho by urcite viac mrzelo, keby sme kvoli jeho operacii svadbu prelozili ako keby si na nej nemohol zatancovat. a urcite by ma hoci na vozicku priviedol pred oltar a urcite by sme si zatancovali, lebo taky proste je. porozpravaj o tom s ockom. ale ja by som svadbu neprekladala. aj den pred svadbou sa moze nieco necakane stat.
Odpovedať
Bola som nedávno na svadbe. Ženíchovi zomrel otec dva týždne pred svadbou. Nevesta chcela svadbu zrušiť. Ženích povedal, že nie. Nevestin otec 7 rokov bojuje s rakovinou, chcel, aby aspoň jej otec na tej svadbe bol... Nie je podstatné, či ťa otec odvedie k oltáru alebo bude s tebou tancovať. Bude krásne, tak tam bude. Ani ja som už otca na svadbe nemohla mať... Ale spýtaj sa otca a snúbenca.
Odpovedať
Profilova fotka
prosim ta zamysli sa nad sebou!!! riesit take blbosti!!! zdravie a zivot je hadam prvorade?! su otcovia, ktori sa vydaja svojich dcer nedoziju. dolezite je, ze tam bude, hoci bude sediet alebo stat este s barlami. zatancujete si potom doma v obyvacke, ked uz bude moct a k oltaru ta kludne moze odprevadit brat, stryko alebo buduci manzel. na tom nic nie je...
Odpovedať
Profilova fotka
@annalicious_ Ahoj, môj ocko začal somnou plánovať svadbu, a 11 mesiacov pred svadbou náhle zomrel.....svadbu mam o mesiac :-( ......svadbu som nezrušila,on by to nechcel,nosím ho v srdci a v deň D bude somnou ako kazdý iný den :-( ..... zdravie je najdôležitejšie v živote, ....mysli nato že mu má operácia pomôcť!!! Dala by som aj život za to aby mohol byť s nami, ale nejde to!!! držím palce tatinovi :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Urob ako myslíš, ale pokiaľ je svadba nahlásená v kostole/úrade nemá sa presúvať... A všetko sa dá vyriešiť ;)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj!Trosku sa v tom vyznam a ak vsetko pojde dobre,bez komplikacii tak ta mesiac po OP k oltaru doviest moze. Sice s barlami ale po vlasnych.Tam sa kratko po OP zacina s rehab.Ten tanec asi odlozite na neskor... :-)
Odpovedať
@heluska0601 to iste mam aj ja:-(..
Odpovedať
Profilova fotka
@tonkatonko musíme byť silné :-(
Odpovedať
@heluska0601 neboj to dame bude chybat a bude na blizku v nas svadobny den:-)..
Odpovedať
Článok sa načítava...
Dievčatá, moc ďakujem za všetky príspevky... Došlo mi, že to nie je žiadne tragédia a že vy máte oveľa horšie starosti:( Mala by som byť vďačná za to všetko, čo mám...a nestresovať sa zbytočne vecami, ktoré nemôžeme ovplyvniť... Baby, držte sa... Obdivujeme vás..
Odpovedať
porozprávaj sa s ním ale určite nebude chcieť aby si svadbu posunula. otecko je určite v produktívnom veku čiže by nemal mať komplikácie ako ked takúto operáciu robia starým ludom. a mylsím že sa bude aj on velmii snažiť aby ta mohol odviesť k oltáru :)
Odpovedať
ocino je už po operácii, celé to dobre dopadlo - žiadne komplikácie a už ho aj pustili domov:) Mám z toho hroznú radost:) Chodí o barlách a veľa cvičí, ale myslím, že je to na dobrej ceste...
Odpovedať
@tonkatonko @heluska0601 aj môj ocino už zomrel, síce dávno pred deviatimi rokmi no bolí to stále. Stále si poplačem keď si na neho spomeniem, obzvlášť teraz pred svadbou keď ma už nemôže odviesť pred oltár :( no a @annalicious teším sa s tebou, že operácia dopadla dobre a strávi s tebou ten najkrajší deň v tvojom živote :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?