Okrúhle narodeniny v deň svadby

Ahojte, chcem sa opýtať máme naplánovanu svadbu v deň mojich 30 narodenín. Myslíte si že mám robiť zvlásť aj pozvánku na narodeniny, pravdepodobne blízka rodina mi bude gratulovať aj k narodeninám, tak aby neboli zaskočení aj tí ostatní a necítili sa trápne, že o tom nevedeli. samozrejme chcela by som im v tej pozvánke napísať v takom znení že nečakam darčeky k narodeninám, že stačí že tam so mnou v ten deň budú. Myslíte že je to vhodné .....alebo ako by ste to vy vyriešili ? ďakujem za každý názor
Odpovedať
Ja by som dalsiu pozvanku nerobila a uz vobec by som nespominala darceky. Predpokladam ze tvoji blizki vedia, ze mas narodeniny, a vzdialenejsi by ti aj tak darcek nedavali. Kto chce ti zagratuluje bud hned, alebo aj neskor. Svadba je o vas, nie o tebe :) jeden nas kamarat mal svadbu v deb svojich narodenin a akurat mu o polnoci zapalili take tie velke prskavky na torte a potom ho potlapkali po pleci ze vsetko naj... ziadny dalsi cirkus okolo toho nebol. Takze za mna nie :)
Odpovedať
Profilova fotka
Asi by som to nedávala. Myslím, že tí, ktorí ťa poznajú tak budú o tom vedieť, že máš narodeniny a tí, ktorí nie možno najprv nebudú chápať, ale potom sa to k ním dostane a počas hostiny Ti určite aj ostatní poprajú niečo pekné, ale osobne si myslím, že svadba je dôležitejšia a už by som nepridávala k svadobným pozvánkam aj pozvánku na narodeniny. Bola som na svadbe, kde takto nevesta oslavovala narodeniny a nečakane na začiatku hostiny prišiel ženích s veľkou kyticou a zablahoželal jej a keď sa dobre pamätám, tak myslím, že sme jej všetci hostia zaspievali živio a to bolo čo sa týka narodenín všetko :) a myslím, že sa nikto necítil trápne, bolo to veľmi milé a spontánne.
Odpovedať
Profilova fotka
Ja mam den pred svadbou 25 :) a neriesim to ani v den svadby by som to neriesila ked tak tyzden nato nejaku oslavu:)
Odpovedať
Ďakujem Vám kočky, tak narodeniny vobec nebudem riešiť :)
Odpovedať
Profilova fotka
asi by som to vobec nespominala. mohlo by to vyzniet tak povedala by som, ze nemiestne. neviem, kto vie bude vediet a kto nie tak nie. mne by to nevadilo a im to podla mna tiez nebude moc vadit. prave bude fajn ak to vobec nebudes spominat, aby si nemysleli, ze ti ide len o darceky. ja keby dostanem 2 pozvanky, prislo by mi to asi divne
Odpovedať
Profilova fotka
Ja mam tiež 30 v ten den a sme to vyuzili na maly vtipek na pozvanke. :D Primarne je to velmi zapamatatelny den, lebo 4.jul, takze viem, ze najblizsi vedia. A kto nevie, vobec to nevadi. Noc pred uz spime v hoteli a tak rano si snad strngneme aj na toto a to je cele, co chcem. :) Naj darcek pride aj tak v podobe manzeliiika a toho, ze budeme vsetci spolu, ti ktori by sme boli aj na narodeninach, keby si to vymyslime inak. :)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja by som to asi nechala tak, neviem aku velku budete mat svadbu ale myslim, ze vacsina si aj tak spomenie, ved nebudes pozyvat na svadbu niekoho, kto nevie kedy mas narodeniny nie :-D Neposielal by som dve pozvanky to sa mi zda take ako keby si prave chcela aby si na to vsetci spomenuli a nieco ti prieniesli vies, nechala by som tak a ved svadobny dar prinesu podla mna vsetci takze ked aj niekto zabudne tak ked uvidi ze ti ostatni podavaju ruku tak sa prida a ziadne faux pas sa konat nebude :-)
Odpovedať
Jednoznačne by som to tiež neriešila posielaním dvoch pozvánok, práve to vyvolá u ľudí ten pocit, že chceš aby to brali ako ďalšiu časť svadby a majú ti niečo priniesť a vypisovať tak, že nechceš aby ti nič nosili a podobne bude vyzerať ako nejaká falošná skromnosť alebo tak. Nechala by som tak a kto si spomenie si spomenie a kto nie, nevadí, zablahoželá ti a hotovo a nemusí sa z toho robiť žiadna dráma :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@naposledygeskovka no vy ste to vymysleli uzasne a ta pozvanka je super, hrozne sa mi to paci, take mile a vtipne to je :-) bud by som to tiez riesila takto, ze do normalnej pozvanky by som to tak nenapadne zakomponovala alebo by som to nechala iba tak. ved predpokladam, ze ludia, ktori ti idu na svadbu vedia kedy mas narodeniny tak hadam nezabudnu a ak aj nahodou ano tak ruku ti mozu podat aj v tom momente ako si spomenu, nebude to ziadna tragedia
Odpovedať
No neviem, ci by som sla do niecoho takeho. Mna ako hosta by hned napadlo, ze chce na seba zbytocne upozornit. Radsej by som sa na narodeniny vybodla a riesila len oslavu svadbu. Niektori ludia by to mohli pochopit tak, ze chces od niech len zbytocne zas vykalat viac darcekov. Radsej sa tych narodenin vzdaj.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?