Mali ste svadbu v apríli?

Profilova fotka
ahojte nevesticky ;-) ... kto mate skusenosti zo svadbou v aprili ? alebo , ktora sa chystate mat svadbu v tento mesiac? My sme sa rozhodovali medzi junom ( teda ja som bola za jun ) a aprilom . A vyzera to tak , ze svadba bude 26.4.2014 . Len sa bojim apriloveho pocasia =-) .
Odpovedať
dnes uz je pocasie tak nevyspytatelne ze ani v strede leta nemas zaruku pekneho pocasia :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@gabko777 presne tak, pocasie je nevyspytatelne kazdy mesiac. koncom aprila je uz vsak priroda pekna, vsetko zelenie, kvitne :)
Odpovedať
Profilova fotka
kazde pocasie ma svoje caro a preto by som ho moc neriesil.... najpodstatnejsie je ako si to vsetko zorganizujete ... ked zle, tak budete mat stres a nepomoze vam uzit si ten den ani pekne pocasie
Odpovedať
Profilova fotka
zlé počasie môže byť aj v júli, septembri aj v zime. to neovplyvní nikto. každopádne za každého počsia sa dajú vykúzliť pekné fotografie.
Odpovedať
Profilova fotka
my mame 20.4 a pocasie, je to posledne co ma trapi........
Odpovedať
Profilova fotka
my tiez ako @zoldynka 20.4. a verim ze bude fajn, lebo aj fotit sa chceme na Lomnicaku..tak snad nam pan bozko dopraje :)
Odpovedať
Profilova fotka
@jelsulka my mame v iny den svadobne fotenie :)
Odpovedať
@alafeta tak to je super, tešíme sa na krásne fotky.Už sa to blíži. 27.4. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@smatanka83 aj ja sa uz tesim :)
Odpovedať
@gabko777 my planujeme svadbu na tento rok na 13.4., a presne april je taky isty neisty ako napr. september ale aj hociaky iny mesiac. zima aj dazd moze byt v hociktorom mesiaci. a zase niekedy je mozno lepsie trochu dazdu nez nad 30 stupnov, chudak zenich potom sa musi parit v tom obleku
Odpovedať
my mame termín 6.4 a počasie neriešim vobec to sa predsa ovplyvnit nedá tak načo sa nim zaoberat :-) :-)
Odpovedať
My sme mali svadbu 28.aprila 2012, aj napriek tomu, ze cely mesiac prsalo, v den svadby bolo 28 stupnov - krasne pocasie, ziadny dazd. Myslim si, ze to bol nakoniec dobry vyber, lepsie sme si vybrat nemohli. Namiesto planovaneho fotenia v priestoroch zamku sme tak mohli vyuzit exterier kvoli slniecku. Na pocasi vsak nezalezi - hoci potesi ked vyjde :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Ahojte, plánuje niekto svadbu na Lomničáku? My plánujeme na 15. 03. 2013 ( bláznivý nápad sme dostali cez víkend). Viete mi poradiť fotografa a vizážistku? Dakujem.
Odpovedať
Profilova fotka
my mame 20.4., svetlo bude az do 20.00 takze aj na fotenie po obrade bude dost casu 8-) no jo pocasie si neobjadnas, takze treba z toho vytazit to najlepsie.
Odpovedať
My mame zaciatkom aprila... a pan farar slubil, ze bude pekne ;-)) keby som si ale vyberala medzi aprilom a junom, isla by som do junoveho terminu, tam je predsa len garancia slniecka vacsia :-)
Odpovedať
My máme 27.4., myslím pozitívne, bude tak 26 stupnov a bude svietiť slniečko :) hlavne nech neleje a nefúka vietor :-S
Odpovedať
Profilova fotka
my sme mali 29.4.2000 a svietilo slniecko, mala som kratke rukavy na satach a pohodicka, akurat vnoci bolo trosku chladnejsie
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
My mame svadbu tiez 26.4.2014, tak dufam ako ty,ze bude pekne pocasie :)))
Odpovedať
Profilova fotka
@gabko777 my sme mali 20 a pocasie bolo bozske :-) lepsie ako majove a junove :-)
Odpovedať
aj my mame 26.4, bude urcite pekne :) teda musi byt :D
Odpovedať
ahoj, my tiež máme termín 26.4, tak si budeme všetky držať palce aby počasie vyšlo :)
Odpovedať
Profilova fotka
@gabko777 ahojky,my máme tiež 26.aprila a nemám vobec stres,lebo aj moje dve sestry mali svadbu v aprili a mali krásne počasie,ale ber to tak,že pršat ti može aj v juny....
Odpovedať
apríl je nevyspytateľný, ale koncom mesiaca by už mohlo byť počasie celkom v pohode :-) my sme sa brali v prvú aprílovú sobotu a do poslednej chvíle sme tŕpli, aby ešte nesnežilo, tento rok bol teda taký divokejší :-)
Odpovedať
Profilova fotka
my mame 26.4. a ties sa bojim pocasia ale tento rok bol krasny april a ked vydim kolko nevesticiek bude v tento mesiac verim ze bude pekne. :D
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?