Kto má svadbu v piatok?

Profilova fotka
kto ma svadbu v piatok? ake mate ohlasi od hosti? :-)
Odpovedať
1
2
Profilova fotka
my máme ale je to len civilný obrad nik tam nie je pozvaný :) len 2 svedkovi. Ak by som robila svadbu v piatok tak si nie som istá či by všetci prišli lebo majú povinnosť a to musíš akceptovať :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@jkrupova Aj ja chcem svadbu v piatok, 1.6. Musím skočiť na matriku, či majú voľno, ale myslím, že to bude v pohode. Chcela by som iba obrad, tak ako píše @winzy, ale moja mama je už teraz urazená,čo som si to vymyslela. Takže som zvedavá, ako to celé vypáli. Či z toho nebude nakoniec párty pre celú rodinu :-S A na 100% sa dotrepú všetci ]-( Piatok-nepiatok, nebude to problém.Len smola, že ja si to tak neželám. No budem musieť ešte hodiť reč s mamkou, nech to tak tragiky neprežíva. :-o
Odpovedať
Profilova fotka
ach tie mamky. to poznam. my mame 40 ludi a dost vsetkych prekvapilo, ze to bude v piatok 6.7. ale nikto zatial nepovedal, ze kvoli piatku nepride. my mame v piatok preto, lebo je to nase 8. vyrocie, co sme spolu. tak dufam, ze to nebude nikomu robit problem a nebudu sa tvarit, ze musia obetovat jeden den dovolenky kvoli nam. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@jkrupova aj moja mama sa vydávala v piatok, pred 29rokmi, teraz budú mať výročie 15.4 a hostí bolo vtedy vyše 70. V súčasnosti je to už netradičnejší termín, ale zase pre nevestu možno menší stres, lebo nemá problém s termínom, so sálou, s reštauráciou, fotografom a podobnými zajednávačkami, keďže piatky majú väčšinou voľné.
Odpovedať
Profilova fotka
@petkave mas pravdu. restika a aj kameraman ma hned odbili vetou: Tento rok sme plny. este, ze to bol piatok. mala by som dost velky problem niekoho najat. takze viac menej vsetci mi to vzali. a ulahcilo mi to dost vybavovaciek. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@jkrupova veď práve. A príbuzní to môžu brať pozitívne -budú mať predĺžený víkend. A to o dosť. 5.júl je štátny sviatok. Veď si to práveže skvele vymyslela s tým dátumom :-o Tvoji hostia budú mať 4 dni voľna!
Odpovedať
Profilova fotka
aj mne sa paci ten sviatok pred. vela veci budeme musiet vybavit uz v stredu a vo stvrtok budeme mat uz len minimum. aspon nebudeme taki unaveni v den D. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@jkrupova jj, aj ostatní budú mať viac času, aby sa nachystali a nebude to určite taký stres. A ty si to už všetkým pozvaným oznámila, že to bude piatok?
Odpovedať
Profilova fotka
uz vsetci vedia a takych 80% uz su aj pozvani. len kazdy zacal s otazkou. a to je v piatok? tak dufam, ze ked budem zistivat pocet ludi, tak pride kazdy. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@jkrupova Fú, prečítala som si tvoj výpis v téme o svadbe do 40 hostí. Mám dosť. Toto by som ozaj nemala šancu zvládnuť. Asi som na to lenivá a ani sa mi do toho moc nechce. Klobúk dole.
Odpovedať
Profilova fotka
@petkave dakujem :-). a to som bola na svk len 2 tyzdne a plus lekari, co treba stihnut navstivit. a este som si dala aj vyoperovat znamieka kvoli satam. no som rada, ze to uz mame za sebou :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@jkrupova Tak to už hej. A znamienka si si dala vyoperovať chirurgicky? Ja som bola v januári na laseri, ale ešte stále to mám ružové, no budú pod šatami, tak je to jedno :-N
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@petkave jedno islo vonku laserom a to mam dost cervene. no saty budu s ramienkami, tak zakryju. a to druhe bolo velke a tak islo chirurgicky. teraz tam mam tak 6 cm rez. ale hoji sa to dobre, si mysli. dufam, ze do svadby to bude, co najmenej vidiet. je to na chrbte a saty budu mimo toho. tak uvidime. :-)
Odpovedať
@jkrupova aj my mame svadbu v piatok ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
aj my
Odpovedať
Profilova fotka
aj my máme svadbu v piatok, teraz, 13.4. Zatial nikto neprotestoval. Myslím, že to nie je až také nevšedné. Moji rodičia mali tiež svadbu v piatok, tento rok majú 30. výročie :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@stanislava29 uz o 5 dni? tak to drzim palce. nech vam to vyjde podla vasich predstav. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@jkrupova Ďakujem :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte! Aj ja som mala svadbu v piatok. Niektorí hostia trošku frflali, keď museli cestovať a brať si dovolenku (samozrejme, nie je predo mnou :-) ), ale napokon sme sa všetci super zabavili, takže to asi nikomu až tak moc neprekážalo. Svadbu v tento deň som mala preto, lebo tam bol takýto dátum 8.8.2008 ;-) .
Odpovedať
ahojte :-) ja mam svadbu tiež v piatok, 24.augusta ...myslím, že v dnešnej dobe je to už dosť všedné. Hostia ma milo prekvapili, v podstate nikto nefrflal a kamaráti skonštatovali, že aspoň budú mať celý víkend na dospanie...
Odpovedať
ja som mala, bolo to superrrrr, dlhší víkend, šatky zo salonu som mala do ponelka, fotenie sobotu, nedelu...odporáčam ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Tak ja som dnes zbehla na matriku a dátum 1.6.12 je náš - a je to piatok x-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja tiez planujem v piatok v septembri, zatial nikto neprotestoval akedze mame vyse 80 ludi pozvanych, nebude mi vadit ak niekto odriekne, aspom nas bude menej :) takze mozno spravime tym padom aj trosku čistky :) ale samozrejme budem radaked kazdy obetuje 1 den dovolenky, ved sa potom krasne vyspi. a keby to nebol piatok, nemame uz volnu miestnost, fotografa a ine veci...
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Profilova fotka
My sme mali v piatok, moji rodičia mali v piatok....
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 6 mesiacoch
Profilova fotka
na moje pocudovanie vobec nebol problem so svadbou v piatok zo strany svadobcanov, su informovani v dostatocnom predstihu, tak je to ok. ale na matrike s tym, kupodivu, problem je...ze ak chceme, tak jedine doobeda.co sa nam teda moc nepaci, tak dufame, ze sa nam to podari nejako vybavit
Odpovedať
no my mame tiez v piatok, a hladame teraz kostol, kde by nas oddali v piatok, pretoze nas vsade odbiju vetou - vylucne v sobotu, a ja chcem mat cirkevny obrad, tak dúfam, ze na nieco natrafime, ale kazdy to vzal v pohode a este im to aj vyhovovalo :))) My mame az koncom augusta
Odpovedať
Profilova fotka
@noemi_pikova a skusali ste uz Blumental? My tiez chceme piatok :-)
Odpovedať
my sme mali utorok :)
Odpovedať
Ano, skusali sme Blumental, Modry Kostolik, Dom sv. Martina, Kostol sv. Trojice - vsade jasna odpoved: vylucne v sobotu, ze sme si mali vybrat sobotanjsi datum...ale piatok uz nezmenime a ja teraz obvolavam vseetky kostoly
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?