Kedy oznámiť termín svadby širokej verejnosti?

Ahojte nevesticky, napadla ma taka jedna vec a chcem sa spytat co si o tom myslite... Priatel ma tento rok statnice, po nich by mala byt svadba, avsak oficialne veci ako oznamenia, asi aj sala budeme robit az po nich... urcite nie skor ako 3 mesiace pred svadbou...on nechce a ja chcem akceptovat.. svadba by mala byt niekedy v lete - zatial vyhrava august :) co tak pripravit pod vianocny stromcek nejake to PREDsvadobne oznamenie... sme spolu 8 rokov, rok spolu zijeme vo vlastnom domceku, a vsetci sa stale pytaju ze teda kedy... a toto by bola jedna z ciest ako to povedat popredu.. Dakujem za reakcie :)
Odpovedať
ak mas na to peniazky tak mozes nieco vytlacit v style ze budeme sa brat v auguste 2012 aby si mala pokoj, ale zasa je na zvazeni aku chapajucu rodinu mas a inteligentnu aby si potom nelutovala a nedvihala mobil v style: " tha cooo uz mate termin"???? :-D :-D :-D Ja by som nic take neriesila, ked uz tak by som to neoficialne ustnou formou dala do plena sirokej verejnosti, aby boli pripraveny a potom klasika oznamko mesiac pred svadbou.....tod moj nazor:-) 8-(
Odpovedať
Tiež mi to príde podivné, ale dnes sa medze nekladú si auž nikde. :-) Súhlasím s predchádzajúcim názorom, keď sa vás budú opäť pýtať, kedy bude svadba, tak povedzte že plánujete, pravdepodobne v auguste.... a vybavené. No ako som písala, je to na každom :)
Odpovedať
Profilova fotka
@juanna napad to moze byt dobry, ale plati presne to, co napisala @snehovagula1 ze aby to nedopadlo tak, ze sa budu vsetci pytat od vianoc do cca juna, ze tak kedy to mate v tom auguste? ;-) my sme neoficialne povedali, ze "hadam nabuduci rok" a len rodicia a par blizkych ludi vie, kedy presne. no a naviac - neviem, ako tvoj chlap, ale moj menil od roku 2010 termin tisickrat, kym navrhol 21.4. 2012, tak neviem si predstavit, ako by som potom vsetkym hovorila: viete co? to predsvadobne oznamenie si odlozte, este nie je aktualne. takze na toto treba mysliet :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja sa Ti chcem skor vyjadrit k tej sale, ktoru chces objednavat tri mesiace pred svadbou, aby ste mali este vobec nejaky augustovy termin volny :-(. My sa berieme 4.8.2012 a napr. vsade kde sme boli (a to bol este jul) mali napr. termin 18.8.2012 obsadeny. Ono to aj zavisi ako velku salu potrebujes a od inych veci, takze mozno Vy nebude mat problem :-), len aby ste nato mysleli, ze tri mesiace pred svadbou sa sala tazko zhana a este ked je to cez leto.
Odpovedať
suhlasim aj s kokorunka3, sala resp. miesto svadby dost podstatna zalezitost...ja som z PO a ked som si len robila nejaky ten prieskum trhu ze kde asi by sme to chceli resp. nieco co by sa nam pacilo ak by sme sa sli brat bolo vsetko bud drahe alebo obsadene alebo nevyhovuje mojim poziadavkam...takze mas najvyssi cas zajednat salu ak vies ze sa chcete brat a pomaly si riesit veci okolo toho...kamoska sa vydava 16.6.2012 a salu v PKO cierny orol presov zajednavala v septembri 2010 ..je to crazy ale tiez ked som tam volala tak mali volne tak na rok 2013, rok 2012 komplet obsadene....salenstvo nie? :-D Zas na druhej strane ked vies ze sa ides a chces vydavat mozes si pomaly organizovat veci, aj financne sa nevyhadzes ako osypky:-)))pomaly pokupujes veci, rozmyslis si co chces a co nie....nemusis sa rychlo rozhodovat ....
Odpovedať
Dakujem velmi pekne za odpovede, skusim len upresnit moj hlavny dovod... svadbu odkladame uz 2 roky, nakolko sa prerabalo, i ked ja som chuti mala az az... takze teraz ked spomeniem svadbu, tak len mavnu rukov ze take tu uz bolo :) a zas z toho nic nebude... nieco ze teda uz naozaj z toho bude :) a so salou problem dufam nebude, svadba bude na dedine a tam za taky natresk nieje, no apsom dufam... :)
Odpovedať
Profilova fotka
@juanna no aby si nebola prekvapena, moj priatel je tiez z dediny a poviem Ti, ze u nich natresk veru je :-), lebo to nejde iba o svadby, ale aj o krstiny, kary, 50tky, 60tky, popripade 70tky a ine podobne akcie :-), tam oslavuju, co sa len da :-D
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?