Kedy a ako začať s plánovaním svadby?

caute babeny, tak uz konecne prislo aj na mna, chcela by som sa spytat kedy si mame urcit termin svadby? chceli by sme sa vziat buduce leto v kostole... dakujem za odpovede ;-)
Odpovedať
Tak to zavisi od toho, kde chcete mat svadobnu hostinu, ak je to vychytene miesto, kde treba cakat na termin dlhsie, tak podla toho si mozete urcit termin svadby ... druhou moznosrou je, ze sala nie je problem a vy si vyberiete termin podla "magickeho" datumu ... berte do uvahy, ze v maji, zaciatkom juna byva v poslednych rokoch velmi horuco (nevyhoda - topia sa torty a kolace sa mozu skor pokazit, vyhoda - vsetko kvitne a mozete mat nadherne fotecky) ... mozete porozmyslat aj nad netradicnou svadbou uprostred tyzdna, kedy na dalsi den je sviatok... je vela faktorov, ktore mozete zvazit ... 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
@katulikk ja som začala plánovať miesto hostiny, podľa toho dátum svadby, miesto obradu, fotograf, dj ( ja som nemala kameru a strejšieho, ale aj to treba hneď na začiatku, lebo dobrý sú obsadený aj rokdopredu ). ostatné sa dá aj neskôr, postupne. ako šaty, výzdoba, doplnky, obručky...
Odpovedať
Profilova fotka
my sme sa rozhodli minulý rok v auguste, že sa vezmeme tohto roku, keďže svadobná hostina bude v dosť vychytenom hotely, tak somtam ešte minulého roka v auguste zavolala, že ako na tom sú s obsadenosťou, že koľko vopred mám zavolať a oni ma hneď zarazili odpoveďou, že voľný termín je už len 1.10.11 a 8.10.11 a ešte jeden termín bol niekedy v lete - keďže horúčavy ja nemusím, tak sme brali 01.10.2011 - TAKTO SA ZRODIL náš termín svadby ;-) . Potom som ihneď rezervovala kameramana, fotografa a hudbu, aby som tiež vychytala tých, ktorí sú dobrí a potom som už nerobila nič.... až teraz v júli sme nahlásili sobáš v kostole, začali chodiť na náuky... medzi tým som si dala urobiť topánky a tak;) a samozrejme šaty som si rezervovala už v marci x-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Profilova fotka
dala si si urobit topanky???to znie zaujimavo,ani ja neviem najst nieco na nizsom podpatku a take nieco by sa mi zislo :-) @livg
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?