Je svadba 2.11.2013 neskoro?

Profilova fotka
kocky strasne som chcela svadbu v septembri ale hudbu ktoru strasne chceme ma uz obsadene cely september oktober. volny termin ma jeden 3.8 ale to som tu citala ze baby pisu ze je este strasne teplo a ze to nieje niekedy az tak fajn.. ale zas sa bojim aby nebola zima v tom novembri.. mate nejake skusenosti ? dakujem za kazdu radu:)
Odpovedať
Profilova fotka
@denka7483 my odporucame 3.8. ...lepsie je teplo ako zima :)
Odpovedať
cosi ja som mala 24.11 a v pohode, nebola ani zima ani teplo, krasnucky den, vrelo odporucam a hlavne cukrarky ti budu nesmierne vdacne, aspon sa im kolaciky nebudu topit a tebe nebude horcuo v satach
Odpovedať
@denka7483 ja by som v lete moc nedavala, je horuco naozaj a cukrarky nie su nadsene, ked sa im topia kolace, jedna bola na svadbe a dostali 20 toriet do daru a v ten den sa vsetky pokazili, bolo horuco a pokazili sa do jednej vsetky skoncili v kosi, preto ja svadbu v lete moc nie, za jednka horuco aj v tych satach sa potis, ja som sa potila a bol november a v lete, ked je horuco no hroza
Odpovedať
Profilova fotka
takze zo zaciatku toho novembra hovorite ze je prijatelnejsie hej? aaa to dobre ked si mala 24.11 a este bolo pekne pocasie :)))
Odpovedať
Profilova fotka
@denka7483 my mame svadbu 23.11 :) a vobec sa neboj ani zimy.. daju sa spravit aj krasne fotky, ani ludia sa nezblaznia ked budu mat na sebe o jednu vrstvu vonku viac.. a aj keby nesvietilo slnko ale snezilo tak co.. podla mna je hlavnejsie neodpadavat a nepotit sa v 40tkach teplotach vonku 3.8.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj vobec nieje neskoro.my sme mali tiez v novembri-a bolo uzasne a krasne :))) akurat trocha vietor ale vsetko vyslo ako malo. :)
Odpovedať
Profilova fotka
okrem nepredvídateľného počasia je to ok. ja som sa tiež ženil 22.11. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Cukrarky sa podakuju. Hostia sa tiez bez breptania oblecu. To je pravda. Ale video a foto je krajsie bez snehu, pekne von pri zapadajucom slnku. Bez vetrovky a drkotajucich zubov. My sa vieme obliest, nam nebudu az tak vadit mokre topanky, spinave saty od snehu.... mozne prechladnutie ... Ano moze byt aj pekne. Moze a prajeme vsetkym nevestam aby bolo co najkrajsie pocasie v ich svadobny den. Ale treba mysliet hlavne na seba a pamiatku za ktoru si zaplatite nemale peniaze. Torty sa v teple daju odlozit do ladnicky, alebo tiez hned zjest :)
Odpovedať
Profilova fotka
Mame klienta, ktory ma zaujem o svadobne video 21. 12. 2013. Robia sa aj svadby v zime. Ako darcek pod stromcek .. usetri sa na darcekoch :)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja sa vydavam 3.8. a nebojim sa tepla... ved hocikedy je aj v lete ochladenie, minuly rok sa v auguste nahle ochladilo na 14 a menej stupnov a ja som prave vtedy isla na dovolenku na Oravu, esteze sme sa rozmrazili v Oraviciach :-D Najlepsia kamaratka sa mi inac vydavala 31.7., bolo sice horuco, ale nikomu to nevadilo a tancovali sme do 06:30 ráno. :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Profilova fotka
ahojte ja som tu nova a chcela by som nejake rady co sa tika svadby my by sme chceli teraz v oktobri 12 myslite ze je to narychlo stihneme vsetko zvladnut???dakujem za odpovede
Odpovedať
@boos71 urcite stihnes :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@emzuzana4 a das nejaku radu co sa tika svadby?dakujem kazda rada pomoze napr.nejake menu alebo farba tabule.dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
@boos71 jedna kamarátka stihla za 2 mesiace všetko v pohode zvládnuť a druhá chystala svadbu 3 mesiace a tiež nebol žiadny problém :)
Odpovedať
Profilova fotka
@moni9 tak super a ked mate obrat v kostole kolko sa tak dava fararovi ale ako sa co patri???
Odpovedať
Profilova fotka
@boos71 ja budem mať civilný sobáš, takže neviem aké sú úplatky u farárov :-N
Odpovedať
a keby aj bola zima, tak co? aspon sa s drahym nebudete potiti v satach a aj ostatni svadobcania a aj tak sa cela svadba odohrava v nejakej restike, miestnosti ;-) akurat len co prejdes z kostola/uradu do saly. ved aj plesova sezona byva v zime a vadi to niekomu? :-D :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@denka7483 V roku 2012 som fotil svadbu 29.12. a bola to zaujimave. No urcite to nieje az take pohodlne, ako pocas teplych dni.
Odpovedať
Profilova fotka
Konretne 2.11 su tzv. dusicky, takze trosku inak ladene obdobie - kopec ludi na cestach a na navstevach.... Vela ludi by sa snazilo postihat vsetko mozne a aj nemozne.. Samozrejme, svadba by bola prvoradsejsia - ale mozno zbytocny stres. Len na okraj - co si pamatam ako dieta, nech bol aj cely oktober krasny teply - ten dany dusickovy cas sa vzdy zozimilo a potom sa niekedy opat oteplilo. Pamatam si tusim len nejake 2-3vynimky. Drzim palce pri rozhodovani :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja si myslim, ze lepsie zima ako teplo...zakuskz sa ti nepokazia, palenka nebude tepla torty sa neroztopia...komare ta nebudu otravovat a ludia sa nebudu topit a potit...bola som na jednej augustovej svadbe, kde bolo neskutocne horuco a nikto nechcel ani tancovat, pretoze sa kazdy potil a horucava odobera energiu...okrem toho ak sa chcel ist niekto nadychat vonku, tak na to upotene telo sa mu prilepilo tisic komarov...make up sa topil a podobne...potrebujes ovela viac vody nakupit, ak chces v lete, pretoze je teplo... a v jedeni potrebujes akurat tak kabat na saty a ides... :D :D to je moja skusenost :D
Odpovedať
Profilova fotka
@denka7483 ja si myslim, ze lepsie zima ako teplo...zakuskz sa ti nepokazia, palenka nebude tepla torty sa neroztopia...komare ta nebudu otravovat a ludia sa nebudu topit a potit...bola som na jednej augustovej svadbe, kde bolo neskutocne horuco a nikto nechcel ani tancovat, pretoze sa kazdy potil a horucava odobera energiu...okrem toho ak sa chcel ist niekto nadychat vonku, tak na to upotene telo sa mu prilepilo tisic komarov...make up sa topil a podobne...potrebujes ovela viac vody nakupit, ak chces v lete, pretoze je teplo... a v jedeni potrebujes akurat tak kabat na saty a ides... :D :D to je moja skusenost :D
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?