DILEMA

Profilova fotka
ahojte baby. potrebujem Vás nazor na takuto vec. Chceli sme sa zobrat 24.10 na naše tretie vyrocie. No prislo do toho viacero vecí ked to asi nepojde. Bud by sme to urobili este skôr to je cca 19.9 alebo potom az 11.6 2016. Do uvahy pripadaju sice aj januarove datumy no tu kde byvame je v zime aj meter snehu co by bol problem s dopravou. Chceme len malu svadbu cca do 30 ludí. Viem ze by som to stihla aj na ten september, mozno koniec augusta, ale ide o to ze budem mat aj novu pracu kde sa budem zaucat a bojim sa stresu :( Draheho som sa na nazor pytala jemu to je jedno :D sak typicky chlap :))) on by si ma aj zajtra v teplakoch zobral :D Vlastne o svadbe nevie este ani rodina , nikto ale kazdemu je jasne ze to coskoro pride. Nemame vybavene este vobec nic :D Co by ste mi babulky poradili tie ktore ste uz rozbehnute v planovaní ?
Odpovedať
Profilova fotka
Ak si chceš naplno užiť prípravy a všetko čo k tomu patrí, nechaj to na rok 2016. V klude si môžeš všetko premyslieť a hlavne bez stresov :) Keby ste išli do toho aj tento rok, dá sa to všetko povybavovať za nejaké 3 mesiace, ale zbehne to všetko tak rýchlo, že sa ani nenazdáš a bude už aj po svadbe..
Odpovedať
Profilova fotka
Ja by som uz necakala .. ved ak bol termin 24.10., tak uz urcite mas vela veci vybavenych, tak len posun terminy na 19.9. a ak bude volny priestor a kapela, tak nie je co riesit. Vsetko ostatne sa vybavi sup sup ... zbytocne to odkladat o takmer rok. ;-)
Odpovedať
my sme chceli tiež na priateľové narodeniny, ale sme nezohnali skupinu (a to sme ju hľadali rok dopredu), tak sa to posunulo o týždeň neskôr....ja by som brala ten skorší termín, teda aspoň skúsiť, či sa bude dať všetko vybaviť a keby sa nedalo, tak potom asi ten neskorší, alebo rok 2016 :)
Odpovedať
Profilova fotka
ja suhlasim s @jajoda , posun si to na buduci rok. budes mat aj pekne teplo :). aj to jednoduchsie vyfinancujete. Budes mat menej stresu z dovolenky v praci, aj z casu, aj z financii. okrem toho viac zapadnes do kolektivu v praci a mozno od nich aj nieco dostanes :-D . a okrem toho 19. je na konci mesiaca a 11. na zaciatku, ludia budu mat viac penazi. a neviem ci pozyvas aj deti, ale tie uz sa nebudu musiet ucit lebo je koniec skolskeho roka. no to bol len taky zoznam argumentov. presne takto si to napis a uvidis ktory datum ma vac vyhod.
Odpovedať
urcite si napis zoznam vyhod a nevyhod. do septembra stihnes vybavit vsetko, pokial ti nezalezi na detailoch a si ochotna urobit ustupky. ja by som asi necakala do juna, lebo by som len zbytocne vymyslala a kombinovala veci a vsetkym by to asi liezlo na nervy...a myslim, ze v praci to zvladnes. v septembri to budes mat lepsie aj so zakuskami, nemyslim ze sa budu topit tak ako v juni...a podobne :-)
Odpovedať
to stíhaš na toho 19.9. :) čo potrebuješ pomôcť? niečo vyšpekulujeme :D
Odpovedať
Profilova fotka
@monka635 si zlata Mončiči :D :-p . Vtipne je to ze my nemame absolutly nothing :-D Chceli sme na matrike no drahy vcera zahlasil ze koli mne (veriaca) vybavime jeden klastor tu v kremnici kde nemaju problem ze jeden je nepokrstený. Vlastne ked tak nad tym uvazujem stačí vybaviť termín oficialne ,teda žiadosť, reštauraciu to vieme ktoru , šaty a obručky. zvyšok doladime vari ze sa to stihne. Dilema bola hlavne koli mojej pošahanej rodine ale tych tem je tu kopec. Proste bud pridu alebo nie, nebudem brat ohlad na nich , je to predsa o nás. Boze zas pocuvať moju mamu ze ako si to predstavujem nemať to v Prievidzi, pritom rodina je z Mikulasa, prievidze, partizanskeho, levíc, takze tak či tak budu musieť prist a je jedno uz kam. Chceme byt svoji no ked mam riesiť taketo veci okolo toho az mi je nevolno. Takze "uzivat si pripravy" to nie je pre mna , preto by som to chcela "spáchať" co najskor :-D
Odpovedať
no tak neváhaj :D som schopná vyrobiť pierka, menovky, svadobnú bižu zo Swarovski :D toľko ti viem prispieť :D
Odpovedať
Profilova fotka
@matulka2610 My budeme mat svadbu 24.10, ale tiez to vyzeralo, ze to posunieme na buduci rok (kvôli miestnosti). Nakoniec sme vsak nasli novu salu a poviem ti, ze som aj rada, lebo neviem ci by sa mi chcelo cakat do budúceho roka :-D A ak nie si ten typ nevesty, co sa rada piple s pripravami, tak by som to nechala na ten september :-) Ale je to na tebe :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@monka635 ty si skvelá :D @sunnyke nakopla si ma. veruze sa mi nechce piplať. mne sa to paci vsetko pekne ale nemam na to trpezlivosť :D bola som si zabehat, vyvetrala som hlavu a ideme do toho teda. este pockam na draheho ked pride z roboty a hodime vaznu rec :-D dokonca ma napadla myslienka urobit to vonku je tu krasna zechenterova záhrada no muselo by byt pekne pocasie
Odpovedať
Profilova fotka
@matulka2610 Hlavne je, aby ste vy dvaja boli spokojni :-) Ak mas zakladnych dodavatelov vybratych a maju volny termin, tak ja by som nerozmyslala. Ja planujem svadbu od novembra a uz som tolkokrat zmenila nazor, ze draheho uz ide porazit. Cim menej casu mi ostava, tym mensia sanca, ze si nieco rozmyslim :-D A tiez sa mi paci, ked je vsetko pekne, zladene, ale ja nemam talent domyslat kadejake detaily, takze ja by som sa do budúceho roka nudila. V kazdom pripade, ci sa zoberiete teraz alebo potom, hlavne, ze budete svoji :-) @evino joooj presne to je moj pripad :-D spekulovat, kombinovat, vymyslat, menit toto tamto za ine :-D hroznee daco
Odpovedať
Profilova fotka
@matulka2610 aj my mame svadbu 19.9. a dost vazny termin bol aj 24.10. ale to su priatelove narodky, tak sme to posunuli na jediny volny termin co sme zohnali. mame sice uz skoro vsetko, ale ak mas istu miestnost a v tom kostoliku tiez maju volny termin, tak nic ine ti uz tak moc netreba. snad este hudbu, to by mohol byt problem, ale urcite sa este niekto kvalitny najde, len to treba uz aj hned vybavovat, my osobne sme s tymto mali asi najvacsi problem, vsetci mali fulku. ostatne veci od obruciek, cez saty, menovky......mas cas. my este ani miesto obradu nemame :D a to uz vybavujeme 4m. ked niesi velky planovac, tak chod do toho, vsetko co potrebujes vies zariadit za tyzden a potom mas minimalne 4mesiace totalny ze klud a potom mozno pred svadbou podotahovat nejake veci, upresnit. ale tak tomu by si sa nevyhla ani neskor :) drzim palce.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@monka635 cica takze 26.9 :-D
Odpovedať
@matulka2610 skvelý dátum si si vybrala :D
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?