Dátum svadby apríl alebo máj 2013. Nevieme sa dohodnúť

Profilova fotka
neviem sa rozhodnut...
Odpovedať
ahoj ak ti mozem poradit tak maj je lasky cas ale poznam vela ludi ktory mali svadbu v maji a uz su rozvedeny alebo sa idu rozvadzat hovori sa ze maj nieje stastny na manzelsva a asi to je pravda :-( skor by som volila ten april alebo hned 1 sobotu v juni
Odpovedať
Profilova fotka
@jamay No, hovorí sa to, vraj májové svadby nebývajú šťastné, pamätám si, že mi to hovorievala už starká, lebo aj v ich rodine sa stalo také nešťastie na májovej svadbe... Ale ja nie som poverčivá. ;-) No svadbu máme 21.4., pretože 22.4. ma priateľ romanticky v Paríži požiadal o ruku a tak sme to dali na taký dátum, aby nám to potom pripomínalo aj tie zásnuby. ;-) Myslím si, že je to len a len na vás, aký termín na svadbu si vyberiete... :-)
Odpovedať
Ahojte my chceme svadbu 27.04.2013, my toho v aprili mame totiž viac, 29.04.2009 sme sa dali dokopy, 23.04.2011 ma romanticky požiadal o ruku a svadbu dame teda takto nejak medzi na rok 2013. Bude to všetko take symbolicke :) Povodne som tiež chcela maj, ale v aprili este vsetko začina kvitnut a zeleniet, možno budu aj krajsie fotky potom, a co sa počasia tyka, tak to si nevyberies, lebo si pamätam a nebolo to tak davno asi pred 2 rokmi, že celý maj prsalo a boli zaplavy...
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Profilova fotka
Ahoj aj ja som počula niečo ohľadom tých nešťastných májových svadieb. Ale jasne, že to záleží na tých dvoch ľuďoch či sa rozvedú a či nie. Nám to vyšlo tak viac menej náhodne. Termín svadby v reštaurácii kde sme to chceli mať bol voľný len na 13.4.2013. Takže Pán Boh pri nás :))
Odpovedať
jar byva zradna, v maji zevraj manzelstva nestastne, ja by som to supla na september. po lete je teplucko a mas tam vacsiu istotu pocasia
Odpovedať
Profilova fotka
S tým májom to vraj vzniklo tak, že keď bola svadba v máji- v minulosti hneď započali a pôrod vychádzal na január a február a keď bol problém s dieťatkom tak skor zomieralo ako v iné obdobia, lebo bola tuhá zima. Takže toho mája sa snáď už dnes netreba báť.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj. My máme svadbu 6.4.213, pre mňa osobne je máj najhorší mesiac v roku presne ten celý mesiac sa mi vždy niečo zle stalo vždy čo sa týkalo vzťahov čiže preto sme sa rozhodli pre apríl nebude vtedy ani veľmi horúco a a ni zima :)) A ktomu sme sa ešte aj v apríli s drahým zoznámili,čo poznám viacero párikov čo sa vzali v apríly sú už starší a sú to ukážkové manželstvá stále...:)))
Odpovedať
Profilova fotka
nas to caka 20.4.13, povodne sme chceli 13.4 ale hotel boluz obsadeny... maj sme ani neriesili... v maji sa maju vraj ludia zalubit a nie sobasit... :)
Odpovedať
Profilova fotka
hmm ja mam svadbu naplanovanu na maj 4.5.2013 a nemyslim si, ze to bude nestastie...alebo zeby sme sa rozviedli (to ukaze cas a spolocny zivot ;-) ), myslim, ze nezalezi na datume svadby, ale na vztahu...
Odpovedať
ta majova povera je preto, ze ked sa v maji robili svadby a zena hned po nej otehotnela, deti sa rodili v januari-februari, najstudensich mesiacoch roka a vtedy aj castejsie zomierali... aspon ja som pocula toto vysvetlenie, preco nie su majove manzelstva stastne... to len tak pomimo :-N moji rodicia mali svadbu v maji, bolo otrasne uprsane pocasie.. tri tyzdne predtym mali ini z rodiny svadbu, v aprili, mali krasne pocasie :-N a na poveru o nestatnom manzelstve by som nedala... stari rodicia mali v maji tiez svadbu a su spolu a stastni doteraz ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzanna77 ja mam svadbu 25.05.2013 a vytesujem sa z toho ze to je v maji, maj je krasny cas, vsetko je paradne zelene, april je praveze blaznivy na pocasie a viac nevyspitatelny ako maj.... nedavam na povery, praveze sa tesim z toho ze vsade bude menej svadieb, pred kostolo nebudem stat v rade a cakat kym par predo mnou vyjde a ja uz mozem ist a podobne veci... viac profesionalov je volnych, je z coho vyberat. Pravdupovediac, ked sme boli vyberat salu vsade bol uz obsadeny 27.4. a 1.6. takze ludia asi fakt veria na tie povery... a maj vsade cely volny.
Odpovedať
Profilova fotka
@vejkalv tento datum som chcela ja, ale v nasej restike uz bol obsadeny :(
Odpovedať
Článok sa načítava...
Ahojte. Aj my sme chceli 25.5.2013,ale je uz obsadeny. Takze volny termin je 11.5.2013,tak budeme pevne dufat, ze nam bude pocasie priat aj napriek 3 zamrznutym :)
Odpovedať
Profilova fotka
my máme 27. apríla :)
Odpovedať
Profilova fotka
my máme 4.5.2013 a ani sme si to nejak neuvedomili a mali sme v datume vsetky cisla od 0 do 5 nieje to nic uzasne ale je to taka srandovna symbolika :)
Odpovedať
@vejkalv 13 tka je dobrá :-) aj my sme si tento dátum zvolili, ked nam nevysiel 13.10... hm, no nevadí, hlavne ze nebude piatok chi... ja som počula, že v apríli sa berú blázni, že môže byť blaznivé počasie, atd, ,, ale nezaleží ako bude, hlavne potom môze byt pokojné a šťastné manzelstvo :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@lukur v aprili sa beru blazni, to sedi :) asi preto sme zvolili april :) a je nam uplne jedno, ake bude pocasie :)
Odpovedať
Profilova fotka
@lukur Uplne suhlasim. :)
Odpovedať
Profilova fotka
...asi to bude viacmenej o tych poverach....my mame s priatelom naplanovanu svadbu 4.maja 2013, kedze v maji mame i oficialny datum nasho zoznamenia, tak je to pre nas stastny mesiac a tiez verim, ze to bude i stastny datum nasej svadby a taktiez nasledujuce maje spolocneho bytia a lasky
Odpovedať
My mame naplanovanu svadbu 20.aprila 2013,neverim na povery ale najprv sme chceli v maji ale hovorili vsetci ze to su neni stastne manzelstva,ale priatel chcel v aprili tak bude vtedy.Na pocasi mi nezalezi a kedy budete mat svadbu je na vas ako aj cele manzelstvo
Odpovedať
zalezi ci sa chces fotit pri rasiacej trave (alebo polozamrznutom potoku ak si z oravy :-)), alebo pri kvitnucom orgovane :-)
Odpovedať
boze moj, je uplne jedno ci bude pekne, alebo skaredo, ci april alebo maj...na povery kasli.zvolte si datum, ktory je najvhodnejsi - mozno podla rodinnych sviatkov, rozcestovanosti blizkych...budes si brat vyvoleneho, tak hadam to pocasie prezijes. i v blate sa daju urobit super fotky :D
Odpovedať
@danika298 my sme chceli mať 27.4.2013 lebo sme sa obaja narodili 27, ale liečiteľka nám to počítala a vypočítala dátum na 6.4.2013...veľmi na to neverím, ale dátum sme si dali na vtedy tak hádam aj Vy aj my budeme mať úplné úžasné manželstvo hoc je taký alebo taký dátum všetko je to na dvoch ľuďoch :o)
Odpovedať
Podla mna ak sa ma manzelsto rozpadnut, tak sa rozpadne. A ak maju byt dvaja spolu cely zivot, tak budu. A to bezohladu na datum svadby. My sme sa nakoniec dohodli na 13. aprili a dufam, ze bude krasne teple pocasie a ze bude vsetko zelene a vonave. Milujem tu prebudzajucu sa prirodu, je to vsetko take optimisticke :)
Odpovedať
@danika298 ahoj, aj my budeme mat svadbu 6.4.13 ... chceli sme 13 alebo 20 ale bohuzial neskoro sme sa rozhybali :-D
Odpovedať
ahoj, ja som tiez uvazovala,kedy to bude najlepsie..a tiez som sa bala toho maja,len som nevedela predtym ten dovod,preco su nestastne manzelstva..teraz to uz vdaka vam viem:))..ale co som chcela povedat, ked som si prechadzala datumy v aprili,tak pozeram ze 27.4. je sobota a meniny ma Jaroslav a moj drahy sa tak vola..tak idealny datum,nemyslis?:)) aspon si to dobre zapamata:)))
Odpovedať
Profilova fotka
My tiež máme naplánovanú svadbu na 27.4.2013
Odpovedať
Profilova fotka
My budeme mat svadbu 11.05.2013 vobec sme nedali na ziadne poveri,ak tomu chce clovek verit tak tak tomu veri.Ak by ten vztah nemal vydrzat,tak je uplne jedno ci sa vezmete v aprili,maji ci juni,alebo hoci ktorý iny mesiac v roku :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj,ja mam svadbu 25.5.2013 takze na povery nedavam...ked to ma byt dobre to bude a ked to nema klapat mozete sa zobrat aj v septembri....zalezi to iba na vas dvch...moji stary rodicia sa vzali v maji a mali naozaj skvele manzelstvo,takze ja som mala priklad krasneho manzelstva pred ocami...maj je lasky cas..vsetko zacina kvitnut...tak preco nie...a co sa tyka pocasia uz teraz aj leto je nevyspitatelne...tak drzim palce v rozhodovani
Odpovedať
ahoj :) vies co, ja mam svadbu v maji, a tak si hovorim vydavam sa v roku 2013 to sa musi predsa vynegovat :)
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?