Ako si zvoliť dátum svadby?

Baby som tu nová, takže najprv predstavenie, volám sa Miška som z LV, takže poraďte čo sa týka dátumu svadby zvolili by ste si radšej dátum - deň vášho zoznámenia sa, alebo dátum podľa čísla ktoré sa Vám stále len a len v dobrom "pletie" celým vašim vzťahom a je pre Vás oboch veľmi šťastné...osobne sa prikláňam k tomu druhému, teda v mojom prípade, ale chcem počuť aj iné názory... tak vĎaka a do vydávania ;-)
1
2
Profilova fotka
My osobne sme si zvolili 6tky, kedze sme sa 26.2 zoznamili, 26.9 sme sa zasnubli, 26.4 mam narodky, 16.5 ma narodky drahy...kedze sa nam plietli same sestky, tak sme zvolili datum 06.10.2006...
jeej ja som uz na 90% rozhodnuta ze ked bude raz svadba tak 19-teho...to je to nase ciselko :-) Sme spolu stvrty rok, pol roka spolu byvame, je nam skvele ! Tak uz len nenapadne naznacujem...a cakam na vyjadrenie mojho draheho he he 8-)
My sme datum nejak extra neriesili, len sme si povedali, ze na jar sa vezmeme. Chceli sme v maji, ale vsetci povercivi na nas tlacili, tak sme to dali na prvy junovy vikend 2.6.2007. A v konecnom dosledku sa mi tento datum paci, je v nom dvojka 2.6 a je to 22.kalendarny tyzden. SOm narodena 2.2 a dvojky mi cely zivot prinasaju stiastie. Nie som nejak extra poverciva, ale dvojka je fakt moje stastne cislo.
Inak baby vie mi niektora dat ciselko alebo iny kontakt na pani fotografku z LV Dadu Vecanovu? IP dakujem krasne :-D
Podla mna je uplne jedno, v aky datum sa chces zobrat, v aky den, alebo v aky mesiac.Ak sa ma vztah vydarit, vydari sa, ak nie, tak nie :-)
Profilova fotka
No moja maminka sa zaobera takymi haluzami ako je numerologia a podobne, takze ja som sa divala aj do mudrych knih a povodne som xcela 8.9.07, ale nevydalo, ta sme to dali na nase 7. Nam sa to cislo stale pletie pod nohy... sme narodeni 7, nas pes 27, saty som skusala 27- to mi len kamoska oznamila aky je datum :-D ... a tak sa aj berieme vtedy, ked sa berieme ;-) .. teda 7.7.07.
Profilova fotka
Ja som chcela tiež sedmičky, ale tento dátum bol zadaný a tak druhý v úvahe bol 9.6.2007 a keď mi v Kamile napísali, že majú tento termín voľný, tak som neváhala. A tento dátum preto, lebo naše sťastné číslo je 24. (24. mája sme spolu začali chodiť, tak preto) No a 9+6+2+0+0+7 = 24 :o) A kamarátkina mamina sa zaoberá numerológiou a astrológiou a tento dátum nám schválila a povedala, že je to super dátum a aj my sa k sebe výborne hodíme, podľa čísel x-)
7.7.07 je veelmi ziadany datum na tohorocne svadby, pracujem v hotely, takze vidim kolku ludi k nam chodi s tymto datumom svadby...
Profilova fotka
Ahojte babenky, zaujala ma alexina reakcia o numerologii. Poznate niekto nejaku numerolgocku/loga, kto by vedel poradit o datume svadby? Velmi by som sa chcela poradit, ale nikoho nepoznam. Som z Nitry, ale momentalne zatial v Londyne. Mozem poprosit o kontakt do IP? Moooooc dakujem :-)
ja len, ze clovek mieni a zivot meni - my sme museli svadbu posuvat o 3 tyzdne kvoli sale :-p :-D ale nakoniec nam vysiel krasny patkovy datum :-) 15.10.2005, aj sucet cislic v tomto datume dava 5, aj spolu sme to tahali prave 5 rokov :-) takze neplanovane sa nam vyrojilo plno patiek v zivote :-)
ahojky, ja som pôvodne chcela dátum nášho prvého zasnúbenia (tajného) :-D t.j. 25.8 a oficiálne zásnuby boli 18.11 a to som chcela 17.11. lebo to bol vtedy rok nášho chodenia a som tomu rada že to padlo na 18-teho lebo drahý navrhol termín 8.9. (len sme vedeli že september) 8.9. len tak povedal po neustálom otravovaní že musí na zásnuby presne oznámiť kedy v septembri ]-( a teraz by som ho nezmenila lebo sme prišli na to že v každom dátume je 8 (možno šťastné číslo) a vždy na inom mieste v poradí :-D teraz aspoň nezabudnem ani na jeden dátum tá 8-čka je tam istá x-)
Profilova fotka
Ahojky,vyber datumu svadby na mna nechal manzel.Minuly rok bol dost 6 kovy a ja som nechcela mat svadbu so sestkami.V zime som svadbu nechcela,marec ,april je premenlive pocasie,maj sa vravi,ze nie je vhodny na svadbu (povera).V lete je problem so zakuskami a tak mi pripadali najvhodnejsie ako mesiace september a oktober.Lenze minuly rok bolo 2006 a nechcela som mat tie sestky.Prvy mozny datum po septembri bol 7.10.2006 a tak aj bolo a som spokojna.Mne sa ten datum velmi paci.
Článok sa načítava...
my sme to az tak detailne numerologicky neriesili..vybrali sme si nakoniec maj, aby nebolo uz zima (aj ked tohtorocna "zima" a jej celkovy posun ma zacina desit :-D ) a este moc teplo..najprv sme chceli 5.5., ale kedze to som este vo financnouzavierkovom osiali ako kazdy mesiac, tak sme to posunuli na 12.5. a bolo to :-)
Profilova fotka
Tak my sa vobec nezameriavame na nejaky magicky datum alebo konkretne cisla. jedine rodina nechce, aby sme sa vzali v maji. Myslim, ze je dolezite najma to, ze sa lubime a chceme spojit svoje zivoty a na datume az tak velmi nezalezi. :-) tak drzim vsetkym palceky, aby vam vase cisla vysli. a navyse my mame v tych nasich sviatkoch mix cisel, takze by sa to ani nedalo. :-D
Nuz kocky ja som rozhodnuta tak to bude bud 17. alebo 19. uvidim ktore cislo je sobota a bude...inac ja mam narodky 19.4. a 19.4.2008 je sobota he he tak mozno ;-) 8-)
Profilova fotka
My(vlastne ja,drahy tvrdil ze mi sibe :-p ) som dala na rady numerologicky a planujeme svadbu hned prvy volny datum po mojich narodkach. :-)
zabudla som napisat, ze sobas sme mali o 15 :-D
Profilova fotka
ahojte, ja som drahemu povedala, ze sa chcem vydavat na jar... a potom mi oznamil ze sa vydavam 21.4. - neni to nejak zvlastny datum... ale urcite to bude stastny datum - sme spolu 10 rokov, takze ako manzelia si uz istu dobu aj pripadame :-)
Profilova fotka
My sme si vybrali dátum úplne zámerne 11.8., lebo 10.8. máme výročie a 11.9. ma požiadal o ruku. Tak keď sobota vychádzala na 11. augusta, neváhali sme ani chvíľu. to jankazaba: 21.4. sa mi páči, tedy má môj drahý narodeniny. Takže nech vám ten dátum prinesie šťastie. Mne priniesol to moje.
Profilova fotka
murinko: dakujem pekne, nech sa aj tebe manzelstvo vydari...
Profilova fotka
my sme mali dátum svadby presne na 9-te výročie našeho chodenia. 24.12. ma manzel poziadal o ruku a brali sme sa 24.6..... presne o pol roka....
ja som vzdy chcela...nejaký extra datum...5.5,,,,,,7.7...a tak ale nakoniec sme to zvolili uplne spontane....a je z toho 19.5.07 :-D :-D
Profilova fotka
my sme chceli svadbu povodne v juni - to vsak nevydalo tak sme zvolili 16.9.2006 ale to zase nemohla manzelova sestra ktora zije a studuje v zahranici - najblizsi termin k tomu bol 9.9. tak sme to nechali na 9.9.2006. Vo svojej iniciative som hned dala tento datum vygravirovat aj na obrucky aby sa to uz nemohlo tretikrat menit /pricom sme este nemali vybavenu ani salu ani obrad/. Az neskor sme zistili ze to je vraj "magicky" datum a polovica Bratislavy chce mat prave vtedy svadbu tiez, takze sme mali problem so vsetkymi dodavatelmi. No ale nakoniec sme to zvladli. Nechtiac sme teda dosli k "magickemu" datumu tak hadam bude aj manzelstvo stastne "magicke" :-)
Profilova fotka
Ja som učiteľka, takže najprijatelnejší dátum pre mňa je cez prázdniny..... narodky mám 7. 7., a drahý prišiel s nápadom - ulahcit si to (no nepovedal to takto otvorene :-D ) tak z toho vznikol dátum na sobáš 7. 7. 07 :-) ;-) :-)
Diskusia pokračuje po 1 roku
pepastev • Dnes o 13:03 Ahojte.Hľadala som tu túto tému ale nenasla som, tak sa nehnevajte ak už tu niečo podobné je. Možte hodiť len link ;-) Som tu nová a začínam pomalilinky plánovať. Chystáme svadbu v r. 20O9 neskoršia jar alebo skoršie leto. Ako ste vedeli vybrat takto dopredu ten správny dátum? Počasie na rok dopredu nik nevie a ja by som chcela pekne teplučko. Neviem sa rozhodnúť pre mesiac, nieto ešte pre presný dátum. ;-) silente • Dnes o 13:05 U nás to bylo veselé. Věděli jsme jen, že červen-září. Manžílek jezdí autocrossové závody, takže skoro všechny víkendy jsou v tahu... Takže jsme loni počkali, až vydají kalendář závodů na rok 2008.... a první volný červnový víkend byl náš svatební :-D :-D :-D tanusha84 • Dnes o 13:05 to zalezi na tebe samej...my sme vyberali termin podla roc. obdobia...nexcem velke horucavy ale ani velku zimu zasa a preto padla volba na 10/2010...a 2. preto lebo to bude den po nasom 5. vyroci tak preto...oslavime aj vyrocie zaroven :-) kristi • Dnes o 13:07 nam to bylo jedno, brali jsme se strasne rychle, takze nam akorat na radnici rekli, kdy maji volno a 2.2.2006 bylo takkovy pekny... pepastev • Dnes o 13:08 vidíš my sa musíme prispôsobiť futbalovej sezóne :-D tak to mi trosku zúži dátum, to nás vôbec nenapadlo !! dakujem ;-) bona • Dnes o 13:10 Ahoj:-) My sme datum vyberali podla toho, kedy bola volna nami vybrana sala.. ;-) Povodne sme chceli v septembri, ja uz by som mala po skole, uz by ani take horucavy neboli..ale sala bola volna az od polky oktobra, tak sme si povedali, ze dobre, tak to bude v oktobri :-) A co sa tyka pocasia, na to sa uz v dnesnej obcas pomylenej dobe asi ani neda spolahnut..12 stuponov moze byt aj koncom augusta, v novembri moze byt 20..takze to je podla mna jedno..prsat moze vzdy, ale ved svadby byvaju za kazdeho pocasia..:-) My sme mali jedinu podmienku, rozhodne nie svadbu v horucavach..ved uz len ked som skusala saty na jar, tak mi bolo neskutocne teplo v nich.. :-D Tak vela stastia vo vybere..;-) katchen • Dnes o 13:11 Já jsem si třeba udělala statistiku počasí a konec června - 6. měsíc .-) mi přišel teplotně nejstálejší a bez deště. Konkrétně 20.6. 3 roky nazpět u nás v Brně nepršelo, takže, protože měla být svatba venku, byl pro mě konec června jasná volba .-)) A věděla jsem to rok dopředu... :-) pepastev • Dnes o 13:11 tanusha84 keby bolo na mne tak ja milujem teplo, ale musim myslieť aj na svadobčanou. kristi no v tomto mali aj vsetky moje kamarátky vyhodu, svadba narychlo takze sa museli prisposobovať fotografke, prip hudbe...
Profilova fotka
kedze drahy je z vychodu (6 hodin cesty k nam, kde bude svadba), vybrali sme si dvojnasobne predlzeny vikend (volno je aj v piatok aj v pondelok), aby sme stihli urobit aj druhe kolo zabavy u nich doma....a aby vsetci mali dost casu na zrelaxovanie...tiez dobry dovod na vyber terminu, no nie? :-D :-D :-D
Profilova fotka
...a kedze som ucitelka a aj moja mamina a ocino, aby sme mali cas a klud na vsetky vybavovacky.... :-D
Profilova fotka
ja som chcela 20.08. 2008, ale nevyhovalo, ze to je streda :-D tak aj 30.08 prisiel vhod... hlavne tym volnym piatkom a pondelkom... 8-)
Profilova fotka
laleeta: aj ja som chcela 20.08.2008.... :-D alebo datum mojich kristovych rokov (27.9.), to je tiez sobota.....ale to by ma asi dorazilo.....bo v ten den by som bola od draheho az o 4 roky starsia.....inak si fandim, ze iba o 3 :-D
my sme chceli koncom aprila, kym nie je prilis horuco a nelietaju alergeny na topoloch... nakoniec bol termin podla volnej saly... :-)
1
2

Téma bola zamknutá adminom. Nie je možné pridávať ďalšie odpovede.


Nenašli ste čo ste hľadali?