Ako oznámiť zmenu dátumu svadby?

Profilova fotka
Dievčence, po dlhej debate sme so snúbencom dospeli k rozhodnutiu, že presunieme našu svadbu na budúci rok na júl. Viedlo nás k tomu viacero dôvodov. jeho rodina v čase pôvodného termínu je v zahraničí a moja má nejaké povinnosti. Tak sme zvolili tento dátum, aby sme mali pri sebe všetkých našich blízkych. A tiež chceme viac našetriť. Prinútili Vás okolnosti zmeniť dátum svadby? Ako ste to oznámili svojim blízkym a priateľom?
Odpovedať
ahoj, tak podla mna zalezi na tom ako dlho pred povodnym terminom ste to zmenili, ci ste mali uz rozdane oznamka atd.. :)
Odpovedať
@snubenka75 Moja kolegyna uz 2 krat menila termin svadby kvoli miestnosti. Ak ste este neposielali oznamka, podla mna to vobec nemusite extra riesit :)
Odpovedať
Profilova fotka
Nie, ešte sme nemali ani presný dátum sobáša, ani naisto zarezervovanú reštauráciu, len som si už teraz kúpila svadobné šaty a máme aj obrúčky, No, však tie neujdú. A tie šaty naisto chcem aj o rok, nič už meniť nebudem. Aspoň mi odpadnú starosti zo zháňaním týchto položiek. Len neviem, ako to zoberie moja rodina, nebude sa im páčiť, že to bude v lete.
Odpovedať
@snubenka75 je úplne jedno v akom ročnom období je svadba :) každé má svoje plusy aj mínusy a rodina by mala byť rada, že sa im prispôsobujete ... my máme svadbu v auguste a predtým ako sme sa zasnúbili boli reči, len nie v lete ak sa budete brať ... no a keď sme oznámili termín, tak už bolo, že veď je to jedno :-D
Odpovedať
všetko je OK netráp sa ak si im to oznámila včas, tak sa zariadia, nie je to nič výnimočné, také veci sa stávajú
Odpovedať
@snubenka75 urobte si to predovsetkym tak, aby ste vy dvaja boli spokojni. V nasom pripade zase pripadal do uvahy termin svadby iba na jun, kedze zijeme v zahranici a doma sme vzdy zhruba 3-4 mesiace v roku. Jul sa mi zdal velmi horuci, v maji vraj nevychadzaju manzelstva (drzim sa tejto povery), v tom pripade nam zostal iba jun. A vzhladom na miesto, ktore sme si vybrali, nam zostali zo 4 vikendov v ponuke iba 2, kedze tam kazdy rok posledne 2 junove vikendy mavaju akcie :) Neriadili sme sa absolutne tym, ako inym vyhovuje, riadili sme sa tym, ako to vyhovuje NAM!
Odpovedať
Ahoj my sme svadbu tiez posuvali mali sme ju na april ale v decembri sme sa rozhodli to posunut az na september a je to v pohode este neboli rozdane oznamenia
Odpovedať
Profilova fotka
@snubenka75 je to normalne ze niekedy proste musis zmenit datum a pokial to vam vsetkym vyhovuje tak to je lepsie riesenie a ako som tak citala tak keby ste ju neprelozili tak by tam vasi najblizsi v podstate ani neboli
Odpovedať
@snubenka75 my sme tiez posuvali kvoli rodine, aj ked len o mesiac a tiez takto na zaciatku, takzebto bolo celkom v pohode. Nakoniecvasi jediny, kto nebol az tak spokojny s terminom som bola ja- nemam velmi rada september. Ale aspon nebolo horuco,ani zima.
Odpovedať
Profilova fotka
Dievčatá, ďakujem za Vaše názory. To je to najmenej, čo sme mohli spraviť, inak pre koho by sme tú svadbu robil, keď by nikto nemohol prísť.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 9 mesiacoch
Profilova fotka
Ahojte, ak mám už termín nahlásený aj na matrike a potrebujem ho zmeniť, je s tým veľký problém?
Odpovedať
@tinka3107 fuha skus sa tam popytat, a uvidis co ti povedia ale pokial das vediet o par tyzdnov skor, tak by to nemal byt problem zmenit, len musis aj s tym ratat, ze nebudu mat tolko terminov volnych :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@terry89 svadba by mala byt v októbri, tak by nemal byt teraz s tým problém si myslím, ak nahlásiť zmenu termínu
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?