26.4.2014 verzus 3.5.2014

Ahojte nevesty...poraďte..ktorý dátum zvoliť a ako začať s prípravami?čo je okrem dátumu podstatné pre začiatok príprav?Ďakujem :))))
Odpovedať
Profilova fotka
mne sa osobne viac pacia aprilove terminy a vravi sa ze maj nie je stastny mesiac pre svadby:) ale zalezi len a len na vas a ci ma niektory datum pre vas nejaku symboliku :) Dolezite je najprv pozriet miesto ktore sa vam paci, pretoze uz nemusia mat v dany datum volne...takze to nejako prisposobit:)
Odpovedať
Profilova fotka
@sklamana my sme si vybrali 3.5.2014 a to len z dovodu ze ja som chcela maj a polovicka cislo 3 v datume tak sme hladali taku sobotu :-D a potrebujed miestnost, v niektorych pripadoch aj kostol. A potom ak chces kameramana, fotografa, hudbu. To je asi take najdolezitejsie.
Odpovedať
Profilova fotka
@vebinka aj my mame 3.5. a na povery ze majove svadby su nie su stastne kasleme... ja som nechcela hned ten vikend po velkej noci, tak sme to dali na maj ;) len dufam, ze sala bude volna!!!!
Odpovedať
Profilova fotka
my máme 26.4 ..viac sa nám to páčilo :)
Odpovedať
Profilova fotka
my mame 26.4. nieze by som verila na poveri ale pride mi to krajsie budeme mat jarnu vyzdobu vsetko budekrasne kvitnut a chceme sa fotit aj s malimi kuriatkami. si myslim ze najdolezitejsie veci na vybavenie su kostol, sala a popripade starejsi a dj. tieto veci sa strasne rychlo obsadzuju
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzicka122 taktiez na povery kaslem. Salu mame uz zajednanu dost dlho.
Odpovedať
Profilova fotka
tento termin posledný vykend pred majom a prvý majový vykend su za posledne roky najviac oblubené termíny v celej svadobnej sezone.
Odpovedať
my sme sa zatial rozhodli pre 26.4....o salu sa nebojim,pretoze mi planujeme len obed s rodinou a potom sa pojdeme bavit s priatelmi...teraz sme kupili byt,takze svadba bude v ramci moznosti...a rodicov tym velmi zatazovat nechceme,pretoze ani jeden nie sme jedinacik a pri dnesnych platoch to nie je sranda.asi behneme do kostola a zistime aky termin tam maju volny...treba vybavovat aj cosi na matrike sa mi zda,ci?
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte, my sme si zvolili termin tesne vedla 2.5.2014, obrad by mal byt na urade, ale narazili sme na problem, teda v bratislave, ze este nemaju kalendar sobasnych sobot a dni na buduci rok a pri tomto majovom datume, 2.,3.,9.,10.5., moze vzniknut problem, ze si pani poslanci budu chciet predlzit vikend a soboty za sobasne neuznaju. takze dufame, ze vsetko bude ok a niekto nas odda :-D zle na tom je, ze si az do novembra, ked budu mat schodzu nemozeme zavazne nic zarezervovat, vsetko len predbezne, lebo prist o zalohy nie je to naj.. tak drzim palce, aby ste nemali podobne problemy...
Odpovedať
Profilova fotka
:-D To sa stalo aj mne ze mi povedali ze este nemaju kalendar na 2014. Ja som povodne chcela 14. 6. 2014 ale som si to rozmyslela a dali sme to na 26. 4. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
my máme tiež 26.4. :) chceli sme bud v apríly alebo v máji..mne to bolo akosi jedno.. ale všetci ktorých som sa pýtala hovorili že v máji nie..neviem prečo.. :)
Odpovedať
@ninolina vraj svadba v maji neprinasa stastie ;) ale je to len na tych, ktori veria na povery :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@julia279 hej?? no tak to som nevedela :) práveže máj je taký najoblúbenejší mesiac podľa mňa :)
Odpovedať
@ninolina aj ja si myslim, mame dva pary kamaratov, ktori sa vzali v maji a su stastni (zatial :D )su to len povery :)
Odpovedať
Profilova fotka
ja mam tiez tu dilemu ze ci 26 april alebo 3 maj..viac sa mi paci 3.maj lebo 4 mája mam narodky :) tak to by bol asi najkrajsi darcek zobudit sa s titulom "pani" :) no a tie povery o nestastnom manzelstve v maji su preto, lebo vznikli este v davnych dobach kedy nebola taka technika atd, a ked sa par vzal v maji tak dieta mali vzdy v zime tym padom. A v case porodu bolo vela snehu, doktora nikde a pri kritickych pripadoch mohlo zomriet dieta alebo matka kedze lekar nemohol prist..chapete? :) takze no stress :)
Odpovedať
Ahojte.. ake ze povery? este ze neverim na povery.. ja som si vybrala 10.5.2014...
Odpovedať
Profilova fotka
@luciu ze vraj majove manzelstva nie su stastne.... ale my tiez neverime, mame 3.5.2014 :-D
Odpovedať
@sklamana podľa mňa je dátum to najmenej podstatné 8-) podstatné je, že sa dvaja ľudia vobec k takémuto kroku odhodlajú a ako si to potom zorganizujú ;-) Pre mňa osobne rozdiel, ktorý riešiš znamená jediné - ak sa vezmete 3.5. budete mať o týždeň viac času na prípravy :-D Keby život závisel od povier, tak by sme asi rýchlo vyhynuli :-D
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Profilova fotka

Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?