22.2.2014 verzus 3.5.2014

Profilova fotka
Nevieme sa rozhodnúť, klady a zápory zimy a jari? nevieme.... čo by ste k tomu povedali vy? Ďakujeme :)
Odpovedať
@juliana7221 môj osobný názor, na zime nevidím okrem toho, že by sa dalo krásne vyhrať so výzdobou žiadne klady :-) Je chladno, musíš byť naobliekaná, hostina sa môže odohorávať len vo vnútorných priestoroch (teda ak nie ste otužilci alebo ladove medvede :-D ), podľa mňa sú aj obmedzené podmienky na fotenie vonku... Jar je už o niečom inom, všetko krásne kvitne, nemusíš ísť na svadbu v kožuchu a čižmách, aj fotky sú určite krajšie :-) Ale ja osobne som aj tak za leto :-D
Odpovedať
@juliana7221 ja by som sa tiez priklonila skor k tomu majovemu datumu... vsetko je uz aspon trochu zelene, kvitne, fotky su krajsie, nemusis byt naobliekana, zhanat cizmy... vyhoda v zime - netopia sa zaskuky (co uz sice ani v lete, lebo sak su chladiace boxy), ak je vela snehu - co uz nie je velmi zvykom, tak by fotky boli celkom pekne, ale neda sa fotit velmi dlho, lebo je zima. okrem toho na fotkach budes mat stale len kabat, nemozes sa vyzliect, pokial nechces riskovat zapal pluc :-) a ja som tiez ako hello_kitty87 za koniec leta alebo zaciatok jesene x-)
Odpovedať
urcite maj vtedy všetko krasne kvitne
Odpovedať
Profilova fotka
@juliana7221 takisto davam palec hore za maj.... hoci s tym pocasim to vyjst tiez nemusi, ale to v ziadnom rocnom obdobi :-D my sme sa rozhodovali za koniec leta alebo jesen.... nakoniec to vyhral posledny augustovy den :)
Odpovedať
ja som urcite za zimu, sama som mala svadbu v decembri a ak by som sa mala rozhodovat znovu, tak opat by som volila zimne obdobie. takze za mna urcite februar!
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?