12.4.2014 verzus 19.4.2014 verzus 3.5.2014

Baby poradte aký datum si dat? lebo chcem ked všetko kvitne.-))26.4 2014 už nie je volný .-((( a 3.5 2014 sa nam tak nepáči čo poviete?
Odpovedať
Profilova fotka
my odporucame 3.5. ...vacsia pravdepodobnost ze bude teplejsie :)
Odpovedať
Myslím, že máj nie je záruka dobrého počasia :) my sme vyberali medzi aprílovým a májovým dátumom, tiež som si povedala, že v máji bude krajšie. A dopadlo to tak, že kamoška mala v apríli 30 stupnov v deň svadby a my sme mali 30 stupňov v piatok pred svadbou a v nedeľu po svadbe. V deň svadby bolo len 14 a pršalo :))
Odpovedať
Profilova fotka
@login27 ja svadbu v máji by som nechcela mať...tiež mám termín 26.apríl ale spokojná by som bola keby bola svadba 19.apríla ale to je veľká noc :( a to už je ten termin obsadený????lebo ja chcemist až nejak o mesiac o dva zarezervovat kostol a reštiku....
Odpovedať
my sme mali 6.4. a poviem ti, počasie bolo ešte nič moc... zato o dva týždne už krása, takže si myslím, že 19.4. už dáva dosť veľkú šancu na kvitnutie a slniečko. no a máj som zavrhla z poverčivosti, ale reálne je to počasie najistejšie asi vtedy... a bol by to pekný dátum, v ktorom by si mala všetky čísla od 0 do 5 :-)
Odpovedať
co sa tyka pocasia tak tymto rokom sa neriad. aspon teda ja dufam ze buduci rok uz zima skonci normalne. co si pamatam roky predtym, tak zaciatkom aprila uz kvitla magnolia. a bozk pod rozkvitnutou ceresnou uz ani nebol mozny, lebo boli odkvitnute. ale co sa dazda tyka to netrafis nikdy. a s nim casto prichadza aj ochladenie. my mame termin na 12.4.2014 a ja sa bojim len toho aby v kostole nebol problem zato, ze je to tyzden pred velkou nocou. ale mame v ten den vyrocie, tak by sme chceli mat aj vyrocie svadby vtedy...
Odpovedať
ja budem mať svadbu 3.5. dúfam, že pršať vtedy nebude... a keď aj, nič s tým nenarobím a iný dátum som už nemala na výber... tak držím palce pri výbere správneho dátumu... ale netreba sa báť dažďa.. ale lejaka už áno :)
Odpovedať
Profilova fotka
my sme mali 20.4 a bolo krasne :) dokonca mi to prislo, ze ani majove pocasie nebolo take krasne ako nase :)
Odpovedať
Profilova fotka
@login27 to už nieje volny termin????juuuj tak by som sa mala poponahlat....ja budem mať 26.apríla 2014
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
my sme si vybrali 12.4. :)
Odpovedať
Profilova fotka
:-) ...3.5. je super :-) ...aj ja som mala svadbu v tento dátum ...ale v roku 1997... :-) ... a sme stále spolu šťastní... :-)
Odpovedať
Aj my sa berieme 3.5. a verím že to dopadne na výbornú :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Článok sa načítava...
Profilova fotka
my sme mali svadbu 1.6 a 15 stupňov, bez dažďa čo nám úúúplne vyhovovalo, ale deň predtým aj deň potom fúkalo, 8stupňov a dážď .......takže počasie si v akýkoľvek dátum spraví po svojom :o)
Odpovedať
tento rok bolo 10.5. uplne krasne idealne pocasie s teplotou cca 25 stupnov, svadbu budeme mat 10.5.2014 tak dufam, ze to dopadne rovnako :)
Odpovedať
Profilova fotka
@login27 my sme chceli tiez 26.4. ale uz vsetko obsadene tak mame 3.5.
Odpovedať
@epsonka45 presne tak aj my máme 3.5 . :-)))))))
Odpovedať
Ja osobne by som si vybrala 3.5., lebo neznášam párne čísla :) :) Chceli sme 17.5., lebo obaja sme narodení sedemnásteho, tak sme chceli aj svadbu sedemnásteho. Pochopiteľne nebola voľná sála. A tak to bude 31.5. :) Ak chceš svadbu v kostole, tak 19.4. je Biela sobota - to ti neprejde. A 12.4. je pôst - pred Veľkou nocou ti tiež máloktorý kňaz povolí sobáš.
Odpovedať
26.4. je výborný termín, my sme mali svadbu v takýto dátum ale v roku 1986, presne v den ked vybuchol Černobyľ, počasie bolo parádne, bolo veľmi pekne a teplo na krátky rukáv a zatiaľ nám to spolu ladí, dokonca chystáme v roku 2014 dcére svadbu, tak sa teším
Odpovedať
prepáčte, zabudla som dodať, že aj 3.5. je dobrý termín, to sa nám narodila po štyroch rokoch druhá dcéra, mala som termín na výročie svadby, ale nejako sa jej nechcelo na ten svet
Odpovedať
Profilova fotka
@verra66 ja si myslim,ze v kostole to problem bude...chod si to vyriesit cim skor :-)
Odpovedať
@juliana7221 boli sme tam ešte v júni :-) pán farár sa čudoval, že tak skoro, ale chcela som si byť istá. a problém to vôbec nieje. jedine v ten deň majú nejaké stretnutie, ale to by malo byť do štvrtej dávno skončené. takže rezervácie na 12.4. máme už dávno vybavené. teraz ma začína "strašiť" počasie, keďže ešte teraz nemrzne a nesneží, dúfam, že si to príroda nepotiahne až do apríla :-(
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte, no moj datum svadby je 12.4.2014. chceli sme 26.4.2014 ale nebol volny termin tak sme to presunuli.
Odpovedať
Profilova fotka
vidim ze je nas tu viac co sa berieme v rovnaky den :-D
Odpovedať
Profilova fotka
to je tu paráda... no my sme mali povodne termín 19.4 až neskôr sme zistili, že to nejde pretože je veľká noc... tak sme to posunuli o tyždeň našťastie majú všade volno a problém sme zatiaľ mali iba s kamerou... inak už máme všeko rezerované a na niečo čakáme, iné dokupujeme... :D
Odpovedať
My máme tiež termín 3.5.2014 a dufame, že bude krásne :) ale sme zmierení aj s tým, že nemusí, veď svadba predsa nie je o počasí ale o ľuďoch, rodine, zábave a hlavne o nás dvoch ;-)
Odpovedať
ahojte my sme si dnes boli zajednat datum a berieme sa 12.04.2014 :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?