Rodičovský tanec, ak tam nebude môj otec

S kým mám tancovať na rodičovský tanec ak na svadbe môj otec nebude? Rodičia sú rozvedení a otca ani nepozývam....Môj krstný zas vôbec na svadbách netancuje, je taký typ.... mám tancovať so svokrom alebo ako? A s kým má tancovať môj drahý? Iba so svojou mamou či aj s mojou? Mám v tom zmätok...
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som natom bola rovnako, vyriešila som to požiadaním môjho dedka a ten to s radosťou prijal :) Určite máš v rodine niekoho kto rád zastúpi túto milú funkciu a ak nie tak by som to riešila tak že ty tancuj so svokrom, tvoj manžel s tvojou mamkou a po chvíli nech tvoju mamku vystrieda svokra. Aby sa každý vystriedal.
Odpovedať
nooo ja som ssa nad touto otázkou tiež na chvilku zamyslela....tiež nevolám otca a drahý otca už žial nemá...som mu navrhla že budem tancovať s maminou a on tiež...potom sa vymeníme..takisto ma mamina povedie k oltáru..si myslím že tento moment patrí rodičom a mamina si to zaslúži.. :)
Odpovedať
My sme rodicovsky tanec zrusili. Moj oco netancuje a svokra si s mojim "uzmanzelom" zatancovala pocas vecera niekolkokrat, pocas "bezneho" tanecneho kola:)
Odpovedať
dedka nemam uz ani jedneho a uz v nasej rodine nie je nik s kym by to slo.... :/ na stuzkovej som na rodicovsky tanec tancovala s mamkou, ale bolo to divne.... akosi sme nevedeli kt. bude akoze chlap :) a kto ma viest... je to tazke.... ja fakt neviem... :/ so svokrom sa mi moc nechce....hmm...
Odpovedať
@dasenkaaaa ja som bola na tom tak isto...a tancovala som so svokrom....manzel nemal mamku,tak on s mojou...samozrejme,ze som so svokrom nemala nejaky blizsi vztah-vtedy...ale myslim,ze to nakoniec bolo ok
Odpovedať
@oktoberka @dasenkaaaa a manzel by pokojne mohol so svojou mamkou....asi take naj riesenie.....ale samozrejme iba podla mna...iba moj nazor
Odpovedať
Profilova fotka
Mne tuto funkciu :) zastupi Ujo cize maminin svagor
Odpovedať
Profilova fotka
no ja zase uz nemam svokru ,bohuzial mojej polovicke mamka uz zomrela ...cize tiez neviem ako s rodicovskym tancom...
Odpovedať
Ja som mala na svadbe oboch rodičov a aj môj manžel. No, rodičovský tanec sme nemali. :-) Čo tak ho vypustiť? :-) Svojich rodičov veľmi ľúbime, no napriek tomu sme taký tanec nechceli. A manželova mamka sa dokonca veľmi tešila, keďže tanec nie je jej silnou stránkou. Dôvod prečo som ho nechcela ja bol, že som nechcela žiadne srdcervúce scény na svadbe :-) Dokonca k oltáru sme išli spolu s manželom a nie s ockom :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
@jarkac23 ako ste to potom vyriesili? tancovala si ty s manzelom a potom.. ??? mne sa to celkom pozdava, ale neviem, ako pokracovat :)
Odpovedať
Profilova fotka
ako píše @jarkac23 ani my sme rodičovský tanec nemali..prvý novomanželský tanec sme si zatancovali len sami dvaja a potom kapela vyzvala, nech sa pridajú rodičia, čiže svokor tancoval so svokrou a nakoľko ja ocina už nemám, tak moja mamina tancovala s jej bratom, ktorý je môj krstný..a potom už sa začali pripájať aj ostatný hostia, takže sa to už striedalo, že každý tancoval s každým..:) ale priamo rodičovský tanec sme nemali..ten si pamätám len zo stužkovej..:)
Odpovedať
Moji rodicia su tiez rozvedeni a otca som nepozyvala a moc som rodicovsky tanec ani nechcela, ale svokra strasne chcela, tak nakoniec manzel tancoval so svojou mamou a ja som mala povodne tancovat s mojej mamy priatelom, lenze uz sa postavil svokor, ze ide on, tak ja som tancovala so svokrom, hned prisla na parket aj moja mama s priatelom, takze sme tam boli tri pary a asi v polovici pesnicky sme sa vystriedali, bolo to nakoniec uplne pohodove a nesilene, potom uz prisli na parket ostatni a tak.. :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
@lorinka19 Mali sme to tak ako píše @katka2505 zatancovali sme si jednu pesničku a potom kapela pozvala ostatných a tak sa najskôr chytili rodičia a potom aj všetci ostatní :-) tiež si rodičovský pamatám len zo stužkovej :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?