Redový - kto vie zahrať a zaspievať - okolie Myjava?

Ahojte babule potrebujem pomoct. Svadba sa bude konat na Myjave ale priatel je z vychodu takze planujeme mat redovy. Problem je ale v tom, ze potrebujeme bud nejaku nahravku, ktoru pustime alebo radsej by sme chceli zohnat niekoho, kto to dokaze zahrat a zaspievat - ale nechceme objednavat nejaku kapelku z vychodu - len okolie Myjavy a pod. Nepoznate nahodou niekoho? Alebo nevesticky ktore ste uz takto svadbu riesili, ako ste sa vysporiadali s tymto problemom? =-)
Odpovedať
pripájam sa k otázke mimam ;-) som v rovnakej situácii, môj plán je prinútiť západniarskeho hudobníka naučiť sa zahrať a zaspievať túto pieseň :-N
Odpovedať
katulka ved hladam riesenie ;-) :-D
Odpovedať
mimam, len aby bol ochotny sa to ucit. Lebo taky napr.: zahorak, ak sa ma naucit po vychodniarsky. no dakujem pekne :-| Mi napadlo, ze skusit mozno eshopoch na internet ci sa nenajde nejake CDcko s touto pesnickou, alebo oslovit vychodniaroc kamaratov. drzim palce
Odpovedať
no diky.. ja ale nechcem aby sa to ucil pokial to nevie.. hladam niekoho kto by to uz vedel. ako to bude mozne.. lebo takych svadieb stale pribuda. je ich viac a viac.. cize uz by sa mohol za ten cas najst clovek co by sa to naucil na zapade ;-) 8-) snad dufam ze hej. ak sa podari tak budem len rada. ak nie tak zostava nam uz len to cd.. aj to som zvedava ci sa da najst :-N
Odpovedať
Profilova fotka
No môj nastávajúci má kolegu, ktorý je z východu, ale ženil sa v Bratislave a mali kapelu.A pokiaľ viem, tak ženích na svadbe napísal spevákovi kapely slová. Vraj to nebolo úplne ono, lebo predsa sa to v originále spieva v šarišskom nárečí a ten spevák to spieval po slovensky. Ale tak aspoň niečo :-) A to CD určite existuje. Aspoň moja sestra mala na svadbe DJ-a, ale redovy mala. Aj keď to tiež nie je úplne ono, lebo keď to spieva kapela, tak dobrý spevák dokáže prispôsobiť text práve na toho, kto s nevestou práve tancuje. Niekedy je to sranda ;-)
Odpovedať
no ved o to ide aby sa to hodilo a aby bola sranda :) lebo u nas ani nevedia ze to bude a podla mna ani ze take nieco existuje :-D takze to bude prekvapko ;-) a u nas sa o polnoci vybera do vienka takze budu pripraveni ze sa zbierat bude len zmenime to akym sposobom :-D 8-)
Odpovedať
baby ja som proti redovému tancu z CD. ja chcem, aby spievali, ako sa pán boh raduje, keď mladá s .... tancuje - aby sa hostia čo to nepoznajú tešili, že vlastne je to o nich :-)
Odpovedať
no to by bolo skvele.. ale zatial vidis ze sa nikto neozval ze by to vedel.. :( :-( treba pockat.. uvidime. mozno sa nam nieco podari zohnat ;-) x-) a ty mas kedy termin?
Odpovedať
Profilova fotka
mimam, skús sa spýtať ľudovej hudby Kopaničiar. Je to súbor z myjavy. Možno budú vedieť zahrať. ľudová hudba Trnafčan z Trnavy, vie zahrať ale oni chodia hrávať na celú svadbu nie len redový.
Odpovedať
aha diky.. to ma nenapadlo a som myjafcanka :-N teda sa mozem hanbit.. :-p :-D
Odpovedať
Profilova fotka
a ešte za rohom máte FS Brezová, tak aj tam skús zavolať. :-)
Odpovedať
ja nechcem volať súbor, lebo len kvôli jednej piesni platiť celý súbor aj s cestou... to mi za to nestojí... mimam my máme 25.4.2009, ak sa nič nezmení... takže času dosť, zatiaľ len zisťujem a ty?
Odpovedať
Článok sa načítava...
ja bud 8.8. alebo 19.9. ale uz to skor vidim na ten september vzhladom na salu ze sa budeme musiet prisposobit.. takkze aj ja mam zatial cas.. a subor ak by bol ten z myjavy tak je to v poho ale ak niekde inde tak to nie.. len ak by bol clovek ktory by to prisiel zaspievat a hudba sa pusti z cd.. to staci podla mna
Odpovedať
Ahojte pre dobru svadbovu kapelu nemoze byt problem tuto skladbu zahrat. Ja som tiez muzikant a mame v repertoari vsetky tieto skladby da sa povedat so vsetkych kutov Slovenska. Suhlasim, ze dnes je uplne normalne ked su svadby zo vzdialenejsich kutov Slovenska. Kedze mate este dost casu tak Vam mozem poslat MP3 podla ktorej by to nemal byt problem pre Vasich muzikantov sa naucit, je to jednoduchsie ako vel zahranicnych skladieb.
Odpovedať
ahoj tauruspd ja budem rada ak nieco posles, uz nieco mam a este aj riesim dalsie ale najlepsie bude to vsetko porovnat a vybrat pre muzikanta to naj.. takze ja mam zaujem :) :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?