Prvý tanec zložený z viacerých tancov

Profilova fotka
Je tu nejaka nevesta,ktora bude mat ako prvy manzelsky tanec taky,ktory sa zacina pomaly a potom striedaju rozne tance????
Odpovedať
1
2
Profilova fotka
my sa to tak chystame urobit dufam ze tym zabodujeme :)
Odpovedať
@pipinka2730 aj moja kamoska mala takyto tanec. mala to namixovane na zaciatku ze nejakeho sladaku a potom to roztocili na pomadu, hriesny tanec, nejaky rock and roll a este plno mixov a skoncili sladakom... a bolo to fantasticke, nedokonale a fakt uchvatne :-) vsetkym sa nam najviac pacilo prave toto :-)
Odpovedať
my sme tiez nad tym uvazovali. o par tyzdnov sa chystam dat si par hodin v tanecnej skole, tak uvidim, ako nam to spolu pojde a podla toho sa rozhodnem, ci urobime choreografiu na jednu piesen alebo na viac. ale urcite to je zaujimavy napad.
Odpovedať
Profilova fotka
@oolennyoo :-D no tak to ale hej,neboj nic,ved to sa len tak nevidi :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@swarovski no tak to ti verim,ale robia to s DJ ale my ideme mat kapetu,tak aj takto to robia? lebo som take este nevidela :-) a podla coho vyberali choreografiu?
Odpovedať
Profilova fotka
@iamhappy to napadlo moju svagrinu,ze by sme to mohli spravit,tak uvidime,ze ako to dopadne,ci ano alebo nie,vraj sa to bude vsetkym pacit :-) tak uvidime :-D
Odpovedať
@pipinka2730 ano, vybrali si piesne a DJ im to vopred namixoval. choreografiu si robili sami, taku vtipnu, snazili sa to nakombinovat z tych filmov a bolo to tak zlato nedokonale az to bolo fantasticke :-) neviem, ci vam to bude robit aj kapela a ak s nou nemozete aj cvicit, je to dost risk... ale ved uvidite
Odpovedať
@pipinka2730 a s kapelkou sa neviete dohodnut, aby vam pustili CD? :-)
Odpovedať
Profilova fotka
my sme s partnerom tiez uvazovali presne o tomto trende...videli sme to najprv na youtube....ale ked mam pravdu povedat...je to mile,dojemne,fantasticke a krasne,ALE uz to nie je nic netradicne....ja to uz skor na svadbach ockavam ako neocakavam....proste sa to stava tradiciou a podla mna to uz nema s originalitou nic spolocne(aj ked mna kazdy z tych tancekou nenormalne dojme ZAKAZDYM)...podla mna to uz proste nie je prekvapko...tiez by sme cceli niecim prekvapit a cely cas uvazujem co ine by sa este dalo vymysliet kedze od tohto sme uz upustili.... najviac sa mi nepaci, ze vsetky tie tanceky su takmer na vlas podobne tomu co je na youtube - hudba,choreografia... je to naozaj mile...tiez sme to chceli,ale ked chcete byt originalni tak by som pouvazovala nad nejakou novinkou...sorry, ze tak ,,kriticky,, je to len moj nazor... tiez mam z toho dilemu :)
Odpovedať
Profilova fotka
@swarovski tak to ano,mozno ani to nebudeme robit,ked je s tym tolko roboty :-D ale uvidime ako to spravime :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@pomme not akt o neviem,to sa musim opytat kapelnika :-) lebo to asi nie je len tak :)
Odpovedať
Profilova fotka
@petkovamiruska no tak to hej,ja som tiez najprv myslela,ze je to netradicne,ale ked som si vyguglila :-) tak som videla,ze uz vela parov take maju,a skoro vsetko rovnake,a ked je s tym tolko roboty,tak to neviem ci aj dame.a doladit s kapelou a nad krokmi,no neviem neviem,a nic take netradicne ma nenapada,teba uz ano? :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
nie...bouzial ani mna....zatial si na toto nechavame priestor...uvazujeme o necakanom momente...aby uz ked aby to nebolo napriklad hned na zaciatku ako novomanzelsky tanec ale uplne niekedy inokedy....proste necakane :) ale netusim tiez hladam a premyslam....len my mame naozaj este cas....ja si skor lamem hlavu s vyzdobou teraz :)
Odpovedať
Profilova fotka
@petkovamiruska fuuha no tak to vy mate teda dost casu :-) lahsie by bolo,keby sme mali dj ale my ideme mat kapelu,tak neviem ako a ci to vobec dame,ale to uz je take,ze uz skoro kazdy to dava na svadbach,takze nieco ine budeme musiet vymysliet :-)
Odpovedať
Profilova fotka
no my sme v zahranici a svadbu budeme mat doma takze pomalicky planujeme....na sr budeme len dvakrat do svadby uz takze je lepsie, ze mame este takto daleko :) a my tiez budeme mat zivu hudbu ale neviem presne ako to je ked maju pauzy a tak...ci pustaju nejake cd alebo ci potrebujeme este najakeho DJ....vobec netusim ako to oni robia....mame sa s nimi stretnut v aprili tak uvidime :)
Odpovedať
my sme mali DJ , ktory nam zahral pesnicku na uvodny tanec a potom sme mali aj živú ľudovú hudbu so súborom, v priebehu hostiny sa striedali a dopĺnali... bolo to super
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
Profilova fotka
Ahojte babenky:-)Prosim Vas neviete mi pomoct?Zhanam mp3 co ma viac modernych piesni,chceme taky netradicny prvy nas tancek,ale stale hladam a nic:/
Odpovedať
Profilova fotka
@pipinka2730 ano ja budem mať už mame pripravene pesičky užž len choreografiu nacvicit
Odpovedať
Profilova fotka
@swarovski a kolko pesnicky mali alebo ako dolho to trvalo , preto sa pitam aby sme nenudili hosti
Odpovedať
Profilova fotka
@petkovamiruska unas to je asi netradicne lebo nasa rodina nebola este na takej svadbe apre rodinu snubenca tiez si myslim
Odpovedať
Profilova fotka
mi sme vyberali všeliake pesničky a take mixi napr. ludovka a potom rytmus a take srandy
Odpovedať
@anjelivka mali to cez 5 minut a nuda to rozhodne nebola. zacinali nejakym sladakom a potom to roztocili na pomadu, hriesny tanec, elvisa, a ine hitovky a koncili opat tym sladakom. Bola to pecka. Tym, ze to bolo take mile a nedokonale, tak to rozhodne nebolo nudne a perfektne tym nastartovali zabavu :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@anjelivka ved jasne :) ja nic nevravim,kazdy si planuje svadbu ako sa mu paci a ked to este vasi nepoznaju tak to bude krasne prekvapenie....mna to naozaj stale dojima,len u nas by to uz nebola ziadna novinka cize sme od toho ,,zatial,, popustili :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 mesiacoch
Profilova fotka
ahojte baby nemate nejaky link kde by som si mohla pozriet nejake video kde sa nieco podobne tancuje ? ale nic prehnane.nieze tam bude 15 pesniciek .nieco jednoduche.dakujem :)
Odpovedať
Profilova fotka
@latinoska225 http://www.youtube.com/watch?v=8o9lOC... nech sa paci... asi najviac sledovany link co sa tyka tychto tancov :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@latinoska225 a mas jedno ci tam je 15 alebo viac ci menej piesni... je to na tebe ako si to zorganizujes... ked chces len 5 tak bude 5 :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@petkovamiruska a co tak si nacvicit nejaky taky mix tanec s ockom :-) videla som to na youtube a bolo to fakt mile.... a toto cakat nebude asi nikto :-D
Odpovedať
Profilova fotka
acchh mne sa toto nepáči, mne to príde trošku také trápne, ked som to videla na Youtube tak som si este povedala že OK milé, ale ked vidim niektoré pary ako sa snažia silou mocou a nejde im to .. hmm .. :D Načo zbytočne vymyslať niekedy je najlepsia klasika :) _________________________ I added cool smileys to this message... if you don't see them go to: http://s.exps.me
Odpovedať
Profilova fotka
@janka870 to je uz aka pecka :DDD
Odpovedať
Profilova fotka
@pipinka2730 ahojky..my tiez nad tym rozmyslame a mame zivu hudbu, ale povedali nam, ze keby sa rozhodneme pre funny dance, ze si to mame pekne namixovat, natrenovat a oni nam to pustia z usb kluca, ze to nie je problem :)
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?