Poraďte učiteľku tanca v Bratislave na prvý tanec

Profilova fotka
prosim poznate niekoho, kludne to moze byt student/ka tanca, kto si chce privyrobit, co by k nam za rozumnu sumu zo 2x prisiel, pripadne by sme sa "niekde" dostavili my, aby nas naucil aspon zakladne sa hybat na nasu prvu piesen? lebo problem je hlavne vo mne, som drevena, totalne jak medved a nechcem sa ucit ziadne choreografie ani chodit na x hodin na kurz (ani to nestihame), len zeby sa na to dalo aspon pozerat a nekolalo to oci, ze som nemehlo :) potom by som naucene pohyby aplikovala na vsetky dalsie tance :)
Odpovedať
Profilova fotka
Perfektný učitel tanca je Peter Adamčík...narazili sme nanho náhodou a lepšie sa nám nemohlo stať:) učí v Karlovke, má skvelé ceny za individuálne hodiny a naučí Vás aj choreografiu na prvý tanec.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 10 mesiacoch
Suhlasim, peto adamcik je super, za pat hodin nas naucil peknucky prvy tanec- vsetkym hostom sa pacilo :-) a je velmi mily a pozitivny, radost k nemu chodit na hodiny tanca, urcite odporucam :-)
Odpovedať
my sme chodili na individualne hodiny do Univerzálneho domu tanca k Dodovi Čonkovi a jeho partnerke, dali sme si ich kolko sme chceli a bolo to super
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 9 mesiacoch
@petragergelyova ahoj vedela by si mi dať aj kontakt na neho?stačí email, vybrali sme si pesničku, a potrebujeme na nu choreografiu, dakujem
Odpovedať
@jullianna vedeli by si mi dať na neho kontakt?dakujem
Odpovedať
@petragergelyova @jullianna aj ja poprosim kontakt dievcence dakujem! :-)
Odpovedať
@matulka91 @jarabela dievcence poslala som Vam kontakt do IP ;-)
Odpovedať
ahoj, mne neprišlo žiadne IP.môžeš ešte raz poslať ten kontakt?dakujem.
Odpovedať
ahojte, ja mam dve kamosky, ktorym robila tanec jedna kocka-byvala tanecnicka a bolo tu uplne super a za skvelu cenu. jedna tancovala dokonca valcik na nothing else matters - metallica, netradicne, ale super to vyzeralo, a druha mala whitney houston tiez valcik. pokial viem, tak ona uci uplne vsetko, dokonca aj hriesny tanec niekoho ucila...
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
Ahojte baby, my sme si vybrali náš prvý svadobný tanec tango, neviete náhodou či ten pán z Karlovky vyučuje aj tento druh tanca? Ak ste mali niektorá tango, koľko vám trvalo naučenie choreografie? Ďakujem :-)
Odpovedať
Ok tak už som zistili, že má v ponuke aj tango :-) ale aj tak by som bola rada, ak by ste mi napísali, ak ste tango mali aj vy :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
@jullianna Ahoj, proism mohla by si dat kontakt aj mne? :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
@dajkes Ahoj, neposlala by si mi na nu prosim kontakt?
Odpovedať
@p3tushka ahoj, poslala som ti kontakt do IP :-)
Odpovedať
@dajkes Ahoj, poprosim si na nu kontaktiiik, dakujem :)
Odpovedať
@p3tushka ahoj, poslala som ti kontakt v IP :)
Odpovedať
@kimberlien ahoj, kontakt poslany v IP ;-)
Odpovedať
aj ja poprosim kontaaakt :)
Odpovedať
@zuzicka353 ahoj, kontakt poslany ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?