Cha cha piesne na popolnočný tanec mladomanželov

Ahojte, chceli by sme po polnoci hosti dostať do varu a nie lepšie ako otvoriť tanečné kolo temperamentnou cha-chou. Dievčatá vedeli by ste mi poradiť piesne ktoré sa hodia na tancovanie cha-chi prípadne piesne ktoré sa zároveň na cha-chu hodia aj na mladomanželský tanec po polnoci, alebo výber piesne nemusí byť zaľúbený a je to už len na nás čo zvolíme???? Ďakujem za odpovede
Odpovedať
ved si normalne daj do youtube cha-cha song a vyhodi ti milion moznosti :-)
Odpovedať
Stále niesom stotožnená s tými piesňami...priznám sa že nieje ich ani veľmi veľa...bola som zvedavá či niekto nemá niečo podobné odskúšané na svojej svadbe...prípadne či sa nenájdu love cha-cha songy o ktorých neviem :)
Odpovedať
@helusska Ahoj, my sme mali folklórny súbor, ktorý urobil čepčenie a potom "pritiahol " aj ostatných svadobných hosti a tak nás povykrúcali a všetci sa super bavili.
Odpovedať
@germa Nemali ste manželský tanec po polnoci?
Odpovedať
Profilova fotka
prvy tanec sa vola prvy pretoze je to prvy tanec vecera, cize po vecery sa zacne tym tancom a potom vsetci ostatny pridu. my sa tomu chceme vyhnut lebo nevieme tancovat
Odpovedať
Profilova fotka
o polnoci väčšinou býva skôr čepčenie ako mladomanželský tanec, ten zvykne byť skôr po večeri. ale ak chcete tak je to vaša svadba, mne napadlo, že by vám mohol dj pomôcť vybrať nejakú pesničku :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Väčšinou čo som bola na svadbách, tak po polnoci keď prišli už mladomanželia prezlečený v popolnočných šatách tak mali tanec ale na nejaký slaďák. Mne sa to veľmi páči :-) No ani tvoj nápad nevyzerá zle, len to treba presne naplánovať aby ľudia neostali v šoku :-)
Odpovedať
@helusska Mali sme manželský tanec, hneď po večeri a ostatní sa pridali, lebo sme mali dobrého DJ. O polnoci to býva tzv. venčekový na východe tomu hovoria redový. Tento tanec symbolizuje premenu nevesty na ženu. Po začepčení sa stáva z teba mladá gazdiná a mladý gazda a tam vás všetci povykrúcajú a potom sa idete prezliecť.
Odpovedať
Ahoj my budeme mat po čepčeni tanec vybrali sme si piesen od smola a hrušky honey
Odpovedať
u nas su tiez dva mladomanzelske tance, po veceri a po redovom ked sa prezlecu do popolnocneho...obe byvaju vacsinou na sladak..ak chces cha-chu co tak na Lets get loud od Lopez? :)
Odpovedať
Ďakujem za rady dievčatá...máme nad čím premýšľať :)
Odpovedať
@helusska nooo nebude to take lahke ako tak vidim :D inak preco prave cha-cha
Odpovedať
Článok sa načítava...
Latinsko americké tance a hudba nás úplne uchvátila...na salsu si netrúfame, aj keď tá by bola ešte čarovnejšia, ale cha-cha nám celkom po návšteve tanečného kurzu spolu dobre ide...je to odviazané a zábavné :) a je to hlavne niečo iné ako len klasické hup sem a hup tam :D
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?