O koľkej máte redový tanec?

O ktorej mate redovy tanec?
Odpovedať
23:30cca
Odpovedať
@wick my sme mali nieco po polnoci
Odpovedať
@wick Zalezi ako sa vnima redovy u vas v rodine. Niekde maju redovy pred polnocu a pred "snimanim vienka" aby si hostia este naposledy zatancovali s mladuchou a inde je to az popolnoci, po snati vienka aby si hostia zatancovali s mladomanzelkou. U nas v rodine bol vzdy az po a potom sa pomalicky zacali ludia (hlavne starsi a deti) rozliezat do perin :-) Original, by mal byt vsak redovy okolo polnoci ako posledny tanec pred odchodom nevesty a zenicha z hostiny - aby splnili povinnost svadobnej noci :-D
Odpovedať
Presne o polnoci,ani o minutu pozdejšie.. :-)
Odpovedať
@zuzulka86,no ved prave ze budu na svadbe aj starsi no a hlavne deti tak prave preto ci to nieje predsa len neskoro. :-)
Odpovedať
@wick Tak na SK sa svadobne hostiny konaju tak od piatej-siestej cize to nie je az tak neskoro, no pre pokoj v dusi to mozete kludne urobit skor. nemyslim, ze existuje nejake striktne pravidlo. naozaj zalezi len na vas. kazdy to ma inak. niekde svadba konci este pred polnocou, inde o polnoci a niektori zuruju az do rana. myslim, ze kazda svadba je vynimocna a tak do polnoci ludia vydrzia, aj male deti, nemyslim babiky, sa vedia santit az do ...aleluja. ja ako decko so surodencami sme nikdy so svadby nechceli odist, aj ked sme boli unaveni. bola to prilezitost ako neist spat s kurami a saliet sa co najdlhsie :-D
Odpovedať
My sme ho vlastne ani nemali. Lebo sme sa všetci tak strašne bavili (aj so starejším), že sme sa spamätali až o pol 2 a to sme sa rýchlo ponáhlali odčepčovať. :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Profilova fotka
baby a kedy byva potom unos nevesty? ja mam vtom nejaky mismas lebo 3 svadby a 3krat inak. Lebo unos predsa je este v svadobych satach no ale potom je este pred redovym?A po redovom sa teda prezleciem? :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?