Nechcem tancovať na vlastnej svadbe. Ako na to ?

Profilova fotka
mam dost veelky problem s tancovanim a rodinka mojho draheho napriek tomu odomna ocakava, ze na hostine budem tancovat - a nie len s nim, ale aj s hostami... mam uz teraz z toho hroznu traumu lebo neviem ako ludom povedat ze k tomuto ma vazne nedokopu na nijaky sposob! Jediny kompromis co som schopna urobit je zatancovat si s drahym na akoze otvorenie zabavy - tolko sa este strapnim, ale viac nezvladam! ;-( Ako to slusnou formou vysvetlit hostom aj rodine? Aby som sa ich nedotkla, aby sa nepourazali a tak... (z mojej stuzkovej mam traumu na cely zivot len preto ze ma donutili tancovat s triednou...) ja si svoj svadobny den chcem vychutnat a nie sa stresovat a mat zle spomienky... |-|
Odpovedať
1
2
ahoj mia77, v tomto ta celkom chapem, aj ked u mna to nie je pocit strapnenia sa, proste to nemam rada. U nas to bolo nastastie tak, ze aj manzel nechcel tancovat, takze sa u nas netancovalo, a mali sme svadbu ako take prijemne priatelske posedenie. Vsetkym sa to velmi pacilo, a pochvalovali si, ze taka pohodova svadba sa im pacila. Tebe by som asi jedine doporucila porozpravat sa s drahym a uvidis nakolko Ta chape. Moc drzim aplceky aby Ti vysyiel den taky aky si predstavujes.
Odpovedať
Profilova fotka
mia ja si myslim, ze sa nemas preco trapit!Ja tiez nie som velka tanecnicka a manzel uz vobec nie.Tiez som sa bala ako dopadne nase tancovanie na svadbe a poviem ti, bolo super.Manzela som nespoznavala, tak sa zabaval a tancoval.Po svadbe sme zhodnotili, ze sme sa najlepsie zabavili na nasej vlastnej svadbe ako na inych svadbach.Takze ziadne stresy, to urcite zvladnes!!! ;-) Len sa netreba bat!
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj Mia. no, u nas je podobny problem ale s priatelovej strany. vraj on ani za nic nebude tancovat. vraj je ochotny zvladnut len nas spolocny prvy tanec. osobne ma to dost zamrzelo. neviem si s tym poradit, lebo by som si velmi priala aby sa skusil prekonat. neustale tvrdi ze je drevo. neverim tomu. dokonca mam vybornu kamaratku ktora vyucuje spolocenske tance, povedala ze ako jej svadobny dar by nam venovala hodiny tanca. tak neviem neviem ako to nakoniec dopadne. nechcela by si aj ty skusit nejake sukromne hodiny tanca?
Odpovedať
Profilova fotka
a aku svadbu budete mat-teda kolko ludi a ci sa to neda potom vyriesit tak ako pisala bec. ja som tiez videla svadbu kde nevesta netancovala a pripadalo mi to zvlastne. a s tymi hodinami tanca ja by som sa na to dala aj ked viem tancovat.ale moj drahy nie velmi ale stale sa prekona.a rozmyslame veeelmi o tych hodinach aspon bude sranda ked uz nic ine. ;-)
Odpovedať
mia,tancovania sa obavam aj ja. ked sme niekde, tak sa vieme bavit, ale to tancovanie je nic moc. uz som vravela drahemu, ze ideme na hodiny tanca...aspon par, aby sme mali aspon ake take zaklady..
Odpovedať
da sa to poriesit tak, ze pustajte take pesnicky na ktore sa neda tancovat, take co iba dotvaraju atmosku, ale tym padom nebude nikto tancovat, ale treba zvazit tie hodiny tanca, my chodime a je tam strasna sranda, ak sa mozem opytat preco mas z tancovania taku traumu? ja tanec milujem tak sa mi to trosku zle chape :-N
Odpovedať
Profilova fotka
Mia, si z BA, neches naozaj skusit tie sukromne hodiny tanca? mohla by som ti skusit dohodit kamaratku. je velmi milucka. myslim si ze za pokus nic nedas. rozpravali ste sa uz o tom s priatelom? ako si predstavujete svadbu? zalezi od mnohych okolnosti....
Odpovedať
Profilova fotka
Mia - mala som podobny problem, ale podarilo sa mi ho takmer vyriesit ... ak chces, mozme pokecat o tom cez IP.
Odpovedať
Profilova fotka
katty17 - no uz som pravdu povediac aj o tom uvazovala, kedze by to potreboval aj moj drahy - tiez nie je vraj ziadny tanecnik (neviem posudit, nikdy sme spolu netancovali ani som ho tancovat nevidela) ale napriek tomu to bude pre mna psychicka trauma aj keby som sa naucila tancovat... ja hudbu milujem, rytmus citim, hram na klavir a spievam, ale ked sa mam pohnut tak ma telo zradza... ]-(
Odpovedať
Profilova fotka
majcik - ako funguje IP? toto tu neovladam...
Odpovedať
Profilova fotka
prave preto ze mas cit k hudbe tak by som na tie hodiny isla a mozno ta tvoj drahy prekvapi.a to ste neboli nikde spolu tam kde sa tancovalo?
Odpovedať
Profilova fotka
mia, ak ta to potesi, tak my sme boli obaja dreva, teda sme, ale na nasej svadbe sme tancovali jedna radost a hlavne, nam bolo jedno, vsetci sa zabavali; :-D ak nechces tancovat, tak sa vyhovor, ze ta tie svadobne topanky tlacia :-D a ze si rada, ze sedis, ehm? :-D ;-) hlavne si to uzite Vy dvaja, ci uz s tancom alebo bez ;-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
martinuska - neboli... labzujeme kade-tade a velmi vela sme spolu uz zazili, ale tomuto sa ja uspesne vyhybam takze asi aj preto nie :-)
Odpovedať
Profilova fotka
iko - hehee :-D skvely napad, len neviem ci by mi to zhltli ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
budeme mat na hostine zhruba 50-60 ludi ale z toho vacsia polovica netancuje vobec... takze tym to je uplne jedno...rodina z mojej strany, ale zo strany draheho zasa je tam zopar ludi co by si velmi radi skocili a jeho mamka mi povedala ze to sa nepatri aby nevesta netancovala... na jednej strane uznavam, na druhej zasa som typ akoze co mna po tom ci sa to patri alebo nie je to moja svadba a nechcem mat stres ale pohodu... vymyslela som ze dame vselijake sutaze a program ak na to bude nalada a kto chce nech si zatancuje ale bezomna! :)
Odpovedať
mia, nic si z toho nerob, ja som na tom velmi podobne, dokonca chcem vynechat aj prvy manzelsky tanec, ale drahy povedal, ze to musi byt, ze nieco zocvicime, ale tym som asi s celym tancovanim skoncila... :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Mia - poslala som Ti internu postu.
Odpovedať
ja som to vyriešila... mame malu svadbu a potom grilovačku s kamaratmi :-D
Odpovedať
mia, skus nejaky trik - obviaz si koleno, alebo clenok alebo nieco a tvar sa, ze aku mas strasnu smolu, ked akurat den - dva pred svadbou ti tam nieco ruplo... Inak, ja sa pri tanci straaaasne potim, mam z toho traumu, drahy je zase take riadne drevo s hudobnym hluchom, ale na nasej svadbe sa zabavit mienime. Inak tiez netancujeme.
Odpovedať
moj je tanecne drievko, ale snazil sa o stoset. ja mam tanec rada, ale ak by som bola na tvojom mieste, tak by som sa snazila tancovat len tak lazo-plazo, nikto ta nemoze nutit, aby si trsala ako madonina tanecnica, aby si s tebou kazdy zatancoval. mozes sa vyhovorit aj na tlaciace topanky:-) kazdopadne peknu svadbu:-D
Odpovedať
ahoj mia, neboj sa, nie si jedina.. my mame tiez z tancovania strach..kedze sme obidvaja drievka, ale prihlasili sme sa na individualny kurz spolocenskych tancov, tak snad nas tam nieco naucia :-)
Odpovedať
jankita, presne na to iste som myslela aj ja... to by malo zabrat
Odpovedať
Profilova fotka
to maco: neviem, prečo neurobíš obed pre rodinu a party (grilovačku) pre kamošov, kopec ľudí to tak robí, tlačí ťa rodina ku klasickej svadbe?veď aj ušetríš aj budeš spokojná, nemusíš si obväzovať koleno :-D , ja keby som nebola tanečný maniak, tiež to riešim obedom...
Odpovedať
Profilova fotka
:-D :-) vdaka babulky - ste zlate do jednej... tak asi vyskusam nejake tie hodiny tanca aspon na to, aby som s drahym zatancovala co-to a potom ale musim najst nejaku vhodnu a stravitelnu omluvu pre hosti aby ma neziadali o tanec a pritom sa aj tak dobre zabavili... :-)
Odpovedať
Profilova fotka
myslela som mia77 :-) , držím palce...
Odpovedať
Profilova fotka
pavianca - no ehmm... chceli sme skor taku predlzenu veceru pre viac ludi + s nejakym malickym programom aby bolo veselo, ale potom boli ohlasy ze kedy inokedy sa rodina zide a aj si zatancuje ked nie na svadbe... co naozaj nie je zla poznamka... tak som aj ja nechcela zasa byt taka sobecka ze vsetko podla mna... v niektorych veciach je lepsie sa trosku prisposobit pre pokoj v rodine... no ale ako vidis asi mam v plane hodit realny strajk v tom ze ked chcu nech tancuju - ja ale nebudem - maximalne na otvorenie kustik... :-D
Odpovedať
No je pravda, ze pokoj v rodine je super, ale v tomto nie si sebecka. Svadba je zalezitost Vas dvoch, a tam to ma byt cisto tak ako si to vy dvaja predstavujete. Ja neviem, ci sme my mali take stastie na rodiicov, ale cela svadba bola tak ako sme my dvaja chceli. A to co si mysli zvysok rodiny, ci sme tancovali alebo nie je nam jedno. Ked sa budu zenit, vydavat oni, alebo ked budu zenit vydavat svoje deti, tak nech si to organizuju po svojom.
Odpovedať
Profilova fotka
to mia77: to je pravda a ni na disco netancuješ? Lebo ja to chcem riešiť prevažne takto... :-)
Odpovedať
Profilova fotka
pavianca - disco uz duplom nie... jedine co som zvladala v zivote tancovat bol amatersky muzikal kde nam urobili choreografiu - vtedy som sa stratila v dave ucinkujucich - keby som sa nehybala bola by som prave centrom pozornosti... ale aj tam ked nam povedali ze sa iba tak blaznite a tancujte volne na hudbu tak vtedy by som najradsej robila stojan na mikrofon lebo som raz nevedela ako sa pohnut... :-(
Odpovedať
Profilova fotka
to mia77: tak tu pomôže len choreografia na každú pieseň :-) , ja mám rada, keď ľudia tancujú, ako chcú, ako cítia hudbu :-) , ale keď nerada tancuješ, tak sa podľa mňa ani nemusíš vyhovárať, stačí keď sa ti bude chcieť každý hosť aspoň prihovoriť, pripiť, budeš baliť výslužky, ani sa nenazdáš bude po svadbe a nikto si ani nevšimne, že si netancovala...
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?