Mladomanzelsky tanec nasleduje ako v programe?

Ahojte ako ste to mali vy resp budete ma? Tanec ste dali po polievke alebo po pripitku,alebo po celom jedle?
Odpovedať
Ahoj my sme sa rozhodli ze nim otvorime zabavu,cize normalne po jedle :) aby potom uz vsetci mohli trsat trsat a nie zas sa tahat k stolu hladni 😁 aspon spalime to obzerstvo rychlo :-D
Odpovedať
Profilova fotka
My sme to mali po jedle. Mali sme polievku, druhe jedlo a potom sa islo tancovat. Predsa len po omsi, ktora trva tak hodinu a pol a presune su uz svadobcania hladny :-)
Odpovedať
my tiez az po kompletnej veceri ked uz vsetci budu najedeni a budu sa moct sustredit na program :) pomedzi chody mi to pride matuce pre hosti a nechcem aby sa pocas tanca nedajboze roznasal dalsi chod...tak po nasom tanci bude hned nasledovat prve tanecne kolo pre vsetkych :)
Odpovedať
Profilova fotka
Po večeri je to najideálnejšie, ale môže nastať aj situácia, keď Vám v kuchyni oznámia, že jedlo pre všetkých ešte nie je hotové, potom nastáva improvizácia ;-) čas sa využije na prvý tanec, prípadne aj prvé kolo.
Odpovedať
Profilova fotka
Ešte musím podotknúť, že pre foto a video je toto najhoršia verzia, keď prvý mladomanželský tanec a prvé kolo prebieha počas roznášania jedla. Túto skutočnosť si takmer nikto neuvedomuje, dokonca ani niektoré top vychytené prietory. Mladomanželia okrem seba dostanú na fotkách a videu aj celý personál, ako pozornosť podniku :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@pandak inak, vseobecne tato a nielen tato neprofesionalita doslova takmer v kazdej restauracii, chateau, hoteli a tak dalej je az nepochopitelna.
Odpovedať
@photostancik @pandak dakujem za upozornenie páni, mne by toto vo sne ani nenapadlo, že sa môže stať, myslela som, že personál na to dáva pozor. :) ale zjavne nie, tak aspon viem, na čo ich upozorniť :)
Odpovedať
Profilova fotka
pravdupovediac som nad tym este nerozmyslala doteraz ale asi to dame tiez po veceri. bola som ako host na svadbach a clovek je fakt hladny po tom obrade a presuny a kym to este poroznasaju, uz to zdrzuje takze myslim, ze si to vsetci (vratane nas) viac uziju ked budeme mat plne brucha a budeme mat co vytancovat :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@barbellka personal to vobec neriesi, co este chapem, ze casnici tam nie su na rozmyslanie. ale rozmyslat ma minimalne ich veduci a toto absentuje uplne vsade. oni na nas s vyvalenymi ocami pozeraju, ked im povieme, ze jedlo mame dostat medzi prvymi a nie poslednymi :)
Odpovedať
Profilova fotka
isto po veceri :-) medzi nimi je to take zvlastne, fakt tam behaju aj ti casnici, beru prazdne taniere, nosia dalsi chod, velmi to vyrusuje
Odpovedať
@photostancik ak vobec nejake dostanete :D ale to je na inu debatu ;) kazdopadne dobry postreh, dakujem, budem to aj ja prizvukovat manazerke :)
Odpovedať
Profilova fotka
@janelicious03 na slovensku som zatial dostal vsade, iba v cechach nie :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@rochelle18 zvykne to byť až po jedle. Hostia väčšinou pred svadbou doma moc nezjedia tak už bývajú po obede dosť hladný :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@photostancik v čechách to nie je zvykom objednať jedlo aj pre fotografa a kameramana? @rochelle18 súhlasím, s ostatnými, najlepšie to bude po večeri až, budete aj vy hladný a počas roznášania jedla sa mi to nepáči, ruší to keď tam stále niekto behá
Odpovedať
@rochelle18 po hlavnom jedle sme mali prvý mladomanželský tanec
Odpovedať
Profilova fotka
@rochelle18 My sme mali normálne po jedle :) Boli sme síce trochu utlmený tým, že sme boli dosť najedený ale samozrejme aj trochu tréma bola lebo obaja sme dosť hamblivý tak vďaka nej sme to dali :-D
Odpovedať
Profilova fotka
po jedle sa vacsinou dava tento tanec. ale bola som uz aj na takej svadbe, kde mladomanzelia otvarali celu svadobnu hostinu tancom a az potom sa jedlo. je to len na vas, ako to chcete
Odpovedať
Profilova fotka
mal by to byt prvy tanec, no uz som zazila aj taku svadbu, ze tanec nasledoval hned po prichode na oslavu, este pred jedlom.. na to asi nejaka striktna norma nie je
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?