Keď ženích netancuje. Čo s tým?

Profilova fotka
ahojte.chcem sa VAs tu spytat ci je to mozne a nie je to hanba?Buduci rok budeme mat svadbu,uz sa velmi tesim ale jedine z coho mam nocnu moru je tancovanie.Prvy tanec by som aj zvladol,ved to je ako tlacenie kapusty v sude :-D ale zbytok zabavy uz veru nie.Nikdy som netancoval ani nemam nejaky vztah k tomu.co mam robit :-| ?dakujem za rady
Odpovedať
1
2
Máloktorý chlap má vzťah k tancovaniu, nevidím dôvod prečo máš z toho paniku. Dôležité je, že si uvedomuješ že tancovať nevieš a máš ešte dosť času s tým niečo robiť. Svadba je raz za život / väčšinou /a preto nepokaz svojím sedením za stolom svadbu svojej polovičke a chod do nejadej školy tanca alebo také niečo. Môj nastávajúci tiež moc netancuje, verím že do apríla na tom trochu popracujeme! Držím palce
Odpovedať
Profilova fotka
oldoo mne sa tiez paci ze si nad tym lames hlavu ale podla mna je jedno ci vies alebo nevies tancovat. dolezite je ze sa chces zabavat a je jedno ci budes predvadzat tanecne kreacie alebo len tak hopsat ako zajko. v maji som bola bratrancovi na svadbe a ten tiez rohodne tanec nema v oblube ale mozem ti povedat ze sa tolko utancoval ze sme ani neverili vlastnym ociam. aj ked na zaciatku s,me mali usmev na tvari kazdym kolom to bolo lepsie.moj nastavajuci o sebe tvrdi ze tiez nevie tancovat a toho roku sme boli na 4 svadbach a opak bol pravdou a takto je mozno aj s tebou. to ze nevies tancovat si moézno len ty myslis ale ked sa dostanes uz do toho chaosu mozno budes sam zo seba prekvapeny ako ti to ide. hlavne si nenechaj a ani svojej buducej manzelke zkazt den pre taku malickost. drzim palce. inak v tento den sme sa mali brat aj my no akesi hlupe okolnosti zariadili ze sme to presunuli o tyzden dopredu. takze datum je krasny a rovnako krasna bude urcite aj vasa svadba. tak daj potom vediet ako si dopadol ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
dakujem moc.No uvidime ako to dopadne.Dufam ze co najlepsie :).Mam nato este presne 6 mesiacov,aby som sa s tym tak nejak popasoval...dnes sa mi o tom aj snivalo a normalne som ani spat nemohol potom :-N
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
noo dufam v too :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Oldoo, nelám si hlavu, takých "tanečníkov" ako ty, tam bude kopa. Všetci z rodiny ŤA predsa poznajú, takže to budú rešpektovať. ;-) A hlavne neseď celú svadbu a nepusť svoju polovičku z tanečného držania- iba keby niekto veľmi chcel, aj keď jej sem tam postúpaš svadobné topánky. Vieš aké bude krásne pre ňu hovoriť svojim známym a kamoškám, ako ju jej láska aj napriek tomu, že je to drievko, krásne vytancovala a nevzdala sa? Ona bude mať nádherný pocit a uvidíš, že aj ty sa zabavíš :-D. Je to nádherný dôkaz ako ju ľúbiš. A keď sa naučíš tancovať valčík, tango a rumbu- stačia základné zľahčené kroky, bude vedľa! Môj drahý je tiež tanečné drievko ale každú svadbu, ples a diksotéku ma nepustí a ja som, aj keď je 99% mimo rytmu a sem tam mi stúpa na špičky, aj tak v jeho objatí najšťastnejšia. ;-) Tak hlavu hore a uži si to!!!!!!!!! Inak, tanečné kroky nájdeš aj na webovke youtube bodka com. :-D
Odpovedať
Já netancuju ani jako nevěsta a vůbec mě to netrápí :-D Přeci nikde není psané, že se na svatbě "musí" tančit :-N
Odpovedať
poviem vam holky, ja sice tancujem, aj oj manza. ale na svadbe sme nejak velmi malo tancili ;-). inak poznam vela ludi, co netancuju a nie len chalanov, aj holky. takze tiez v tom nevidim ziaden problem. ako ked niekto sa chce naucit tancovat, tak kludne, ale ak nie, sak naco. ved te tolko vela moznosti ako sa zabavit bez tancovania. takze pohoda.
Odpovedať
oldoo: netrap sa nad tym...nie si na sutazi o naj tanecnika....si na svojej vlastnej svadbe...a mozes si robit co chces...:-) trebars skakat na trampoline...:-) Nie, fakt...uvidis...ludia si ta vobec ani vsimat..ked bude zabava po par drinkoch...a verim...tomu, ze tam nebudes jediny...kto nevie super tancovat. Takze hlavu hore ;-))))
Odpovedať
dovolim si oponovat, zabava na svadbe sa ozvija od toho ako sa bavia mladomanzelia. Ked netancuju ,tak casto netancuje ani zvysok svadby..je lepsie sa premoct a tancovat najlepsie ako sa da. Alebo nerobit klasicku svadbu ale len obed v restike.
Odpovedať
Profilova fotka
zavisiet to moze od toho, ci sa bavia mladomanzelia, ale nie od toho, ci tancuju... ;-) to, ci tancuju, zavisi to od toho, aka to je rodina a priatelia. ak su to ludia, ktori nenavidia tanec, tak nebudu tancovat ani keby sa mladomanzelia isli potrhat od tanca... oldoo, je sympaticke, ze toto riesis, ale kazdopadne sa to da vyriesit jednoducho ;-) "tlacenie kapusty zvladnes", s djom dohodnete, ze parove tance sa budu tancovat minimalne a tie disko tance-nemusis sa pretrhat :-) ale garantujem ti, ze na svadbe ti to bude uplne jedno, predpokladam, ze sa nechas strhnut tou atmosferou a ver tomu, ze si ta nikto nebude do detailov vsimat, ci robis spravne kroky. :-) dolezitejsie je, aby ste si ten spolocny den vychutnali spolocne x-)
Odpovedať
neni pravda, ze mladomanzelia musia tancovat. zavisi od typu svadby. ak je svadba napriklad neformalna a je to na zahrade, kde sa opeka prasiatko a potodne, nevidim dovod preco by museli tancovat aby sa nutne bavili hostia. u formalnych svadieb je to tazsie, ale tiez by sa to dalo zorganizovat. ak je ina zabava. napriklad ja som mala karaore a u toho neni nutnost tancovat a bavili sa teda vsetci. takze je to rozne.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Oldoo: s tím bych si hlavu nelámala. Svatba může být pěkná i bez tance. První tanec a zároveň i poslední může být jen tzv. ploužák a je to. My tancovali asi tři písničky, ploužáky, pak se to vypnulo, povídali jsme si, večer hráli bowling a nikomu tanec vůbec nechyběl. Dělat se dají různé věci. Můžeš se přes zimu něco málo naučit anebo to úplně pominout, jak píšu o pár vět dříve, a vynechat tanec úplně.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
dakujem za vela :-D,bude to zaujimave na tej nasej svadbe.Vsetci s priatelkinej ale aj z nasej rodiny tancuju radi to akurat ja som taky co to naozaj nepotrebuje k zivotu :-) .Radsej by som tam klikoval pred vsetkymi ako tancil :-S .........
Odpovedať
;-) kliky by bolo teda dost netradicne ;-) ;-) ;-) ;-) hlavne si to uzite. to je najdolezitejsie.
Odpovedať
Profilova fotka
Oldoo, moj manzel je tiez prudky antitanecnik.... ale pred svadbou sme si spolu navicili aspon par krokov valcika, kvoli prvemu tancu a DJ poprosili, nech pusti radsej sladaky... to zvladne kazdy. ;-) No a nakoniec este aj "kacaci" tanec tancoval.. to ho vyhecovala fotografka, na video... :-D :-D No a co ze netancoval ako Modrovsky, pre mna to bol aj tak jeden z najkrajsich dni v zivote... aj ked on mal z toho hruzu peknych par tyzdnov pred svadbou. Drzim palceky, nech vam svadba dobre dopadne a hoodne stastia v manzelstve.
Odpovedať
oldoo, moj manzel je absolutny antitalent na tanec a tancovanie na svadbe bola od zaciatku jeho nocna mora..Nacvicili sme si waltz na prvy tanec manzelov, co sme mali Metallicu a Nothing else matters ;-) takze nic narocne na tancovanie..No a potom si manzel trosku pripil s jednym kamaratom, dalsim pribuznym atd.. :-D Tak sa trosku uvolnil a tancoval skoro celu noc, s vynimkami, ked jedol a tak :-D Aj ked on je strasne smiesny ked tancuje :-D :-D ale bola som rada, ze len nesedel ako dilinko za stolom, ale snazil sa a svadba bola super :-)
Odpovedať
Ahojky, ja jsem zase netancici nevesta a prvni tanec je snad nejhorsi nocni mura. Jsem strasne stydliva, takze to bude dvojita smrt. Pri predstave, ze se na nas vsichni budou divat, je mi vazne zle. Budoucimu manzelovi uz jsem rekla, ze nas prvni spolecny tanec bude zaroven posledni:) Ale verim, ze dve sklenky vina u obeda a bude se mi tancit lehceji :-)
Odpovedať
Moj priatel tiez netancuje, ale my sme sa rozhodli, ze si urobime rychlo kurz, svadba je o 8 mesiacov, takze mame dast casu na nacvicovanie. Drzim palce, urcite to zvladnes.
Odpovedať
Díky díky Lidičky :-) Mě jste taky pomohli. Řešila jsem úplně to samý jako Oldoo, akorát že netancuju ani já ani můj snoubenec. Tak jsme řešili, jestli se to rychle naučit nebo oznámit rodině, že se na naší svatbě tancovat nebude... A je takových možností, že ať si to uděláme jak chceme, bude to přijatelné. Takže díky.
Odpovedať
Svatba snad bude o tom, jak si ji udělají především 2 aktéři a ohledy na "tradice" bych skutečně hodila za hlavu. Přeci nebudu dělat tanečního kašpara rodině, když netančím, ani mě to nebaví :-D To radši žádnou svatbu, než dělat takové ústupky rodinnému publiku :-p
Odpovedať
Přeji ti, abys nedopadla jako moje sestřenice. Když ohlásili první manželský tanec, tak se ženich zamkl v domě a odmítl vylézt, dokud svatební tanec nebyl odpískán a nevěsta nebrečela mezi svatebčany.
Odpovedať
Profilova fotka
My jsme oba netanečníci a podle toho náš první manželský tanec vypadal - hudbu jsme požádali o ploužák a bylo to v pohodě, pravda, ploužákem byl poté každý další tanec včetně polek, valčíků.... :-) ostatní si zatancovali, my jsme si zakřepčili.....manžel se v průběhu večera postupně "rozjel" i když pokusu o skupinový kankán se neúčastnil a lehce se za mě styděl :-D Doma navrhuji taneční pro dospělé......... :-)
Odpovedať
My jsme se brali v srpnu, takže můžu přidat osobní zkušenost. Ani jeden z nás rád netancuje, zvlášť ne, když by na nás všichni hleděli. Já bych to ještě nějak zvládla, ale manžel by byl hodně nešťastný a proto jsem neviděla jediný důvod, proč něco takového, co jednomu z nás vadí, dělat. Takže první manželský tanec nebyl a nijak to nikomu nevadilo :-D Večer, když už byla tma, parket byl plný a měli jsme všichni trochu v hlavě, jsme si pak zatancovali pár pomalých písniček, manžel si pak šel za kamarádama a já jsem pařila s ostatníma. Nechápu, že někdo na vlastní svatbě dělá něco, co nechce, jenom proto, protože se to tak dělá.
Odpovedať
Profilova fotka
my netancime ani jeden a pri svatbe pouze se svedky jsme se tomuhle nastesti vyhli
Odpovedať
Profilova fotka
velmi dooobre rady :-D .Nejako to hadam zvladnem aj ked pri myslienke nato chytam paniku :-S .diky moc
Odpovedať
Profilova fotka
mozem povedat ze moj snubenec tiez nie je najlepsi z najlepsich tancuje mimo rytmu... :-D :D... ale ci ked sme na svadbe alebo plese vzdy tancujeme spolu odbuka dobuka ale robime to radi...a aj ked tancujem s niekym kto vie tancovat tak sa citim taka nesvoja ze nie som zo svojou laskou....takze drziim prsty fsetkyych zenichom tancujucim ci netancujucim....:DDD...... :-)
Odpovedať
my netancujeme ani jeden. na svadbe sme zvladli akurat tak prvy manzelsky tanec (tocime a preslapujeme stale dokola na jednom mieste :-D ), nieco podobne s rodicmi, nejake umtata umtata kvoli videu a potom sme sa nenapadne vzdialili z tanecneho parketu a bolo hotovo :-D este nas kameraman nahnal na parket po prezleceni a to bolo take iste ako prvy manzelsky. hlavne ziadne stresy, nech si kazdy mysli co chce, je to vasa svadba :-D
Odpovedať
oldoo: Já teda taky nejsem extra taneční talent, ale mám výhodu v tom že mě to baví. První svatební tanec jsem řešil tak, že jsem si tu shodou okolností na brms našel mladou paní, která mě naučila tancovat na svatební písničku. vybrala na to jednoduché blues a sklidilo to uspech u prekvapene nevesty i u rodiny. no a pak se parilo...... :-)
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?