Choreograf/ka na netradicny svadobny tanec v BB

Profilova fotka
Ahojte, nepozna niekto choreografa, tanecnika (tanecnicku), ktory by nam pomohol pri prvom svadobnom tanci? Este sa neviem rozhodnut, ci tam budu aj vtipne prvky na mix pesniciek, ci len chorografia na nieco pomale, napr styl Ed Sheeran - thinking out loud. Individualne hodiny v tanecnej skole sa mi zdaju drahe, lebo podla mna nam bude treba viac hodin na nacvicenie..Dakujem za akekolvek rady.. :-)
Odpovedať
Ahojky, ja prave riesim toto iste, ale nic ine ako individualne hodiny v Kdance sme nenasli.Ponukaju sice aj klasicke lekcie tanca, ale kezde chceme tancovat na svoju pesnicku a mat choreografiu ktora bude aspon trosku zaujimava, ine ako zaplatit si to individualne neostava, aby sme sa nemuseli prisposobovat celej skupine.Ak ta tlaci cas, robia aj rychlokurz :)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, tak my sme nakoniec skoncili v rukach profesionalky Janette Faberovej. Tiez mame suukromne hodiny. Nie je to lacne, ale sme si povedali, ze inak to asi nepojde, a sme spokojny..My uz mame navicenu celu choreosku, uz len nejake chyby a detaily musime doladit...A vy na aku hudbu tancujete? :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?