Poradíte českú / slovenskú pieseň na svadobný tanec?

Prosim vas, neviete poradit, nejaku pelnu pomalu slovensku alebo cesku pesnicku na prvy tanec? Tych 55 piesni, co je na internete nam pridu obohrane, a ked sa nam paci nejaka, tak ju mali znami na svadbe a je nam to blbe. Nam sa paci aj od Simy Martausovej a Mullera Svätojanske musky, len nevieme, ci sa to hodi, no to je masa top pesnicka. Tak prosim, ak mate nejaky tip, tak postnite :)
Odpovedať
myslím, že mušky môžu byť, je to milé :) a keď sa vám to páči, nie je čo riešiť. Mne sa páči aj taká staršia od Žbirku a Barbary - Ty a ja :)
Odpovedať
@dolsis jeeej to je velmi pekna piesen, mam ju rada a myslim, ze uplne v pohode moze byt aj na svadobny tanec. A pokial sa aj vam paci, tak nie je o com:-) Ma to byt tanec o vas dvoch, takze vy si vyberte a na ostatnych sa kaslite
Odpovedať
Profilova fotka
podľa mňa je to krásna pesnička a keď sa páči aj tvojmu budúcemu manželovi tak sa hodí. pokiaľ by sa vám páčilo niečo od ACDC a a bola by to vaša obľúbená pesnička tak môžete tancovať aj na tú. je to vaša svadbu takže o takýchto veciach si rozhodujete jedine vy :)
Odpovedať
podla mna kráásna slovenskáá https://www.youtube.com/watch?v=2Xw0B...
Odpovedať
Profilova fotka
My sme mali cekyho a daru love song
Odpovedať
urcite slovenska.. :)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som mala .. Ty lasko ...od P.Novaka Malo znama ale text krasny ♥
Odpovedať
my sme mali od Petra Cmorika - Spolu zostarnut..
Odpovedať
My sme mali Kristína - navždy :D
Odpovedať
Profilova fotka
my sme mali andrea fischer a otto weiter - s laskou ti hovorim. krasna choreografia sa da na to urobit, vdaka tomu, že sa meni melodia :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?