Ako sa naučiť hriešny tanec?

Ahojte, prosim vas tie ktore ste mali hriesny tanec, ako ste sa ho ucili? Z videi z YouTube? Lebo tam to je take rychle. Popripade ak by mal niekto rozpracovanu choreografiu to by mi pomohlo velmi. Ale Ak sa tu najde nejaky ucitel /ka tanca z komarna /novych zamkov aj to by pomohlo. Dakujem vam :-)
Odpovedať
Skús sa skôr spýtať učiteľa tancov, či by ti nevedel poradiť s choreografiou a pravdaže aj s krokmi :-) . Času ešte máš na učenie ale pomaly by som už s tým aj začala. Moja sestra to tiež tak poriešila, že pár mesiacov pred svadbou si vyhľadala učiteľa a on im poradil všetko, čo sa týka choreografie a aj krokov.
Odpovedať
@edina12 no aj my sme oslovili znamu choreografku, zial uz zije v New Yorku. Tak preto hladam
Odpovedať
Profilova fotka
@lucuska85 my osobne sme mali jednu pasaz a ucili sme sa ju z youtube. Ved sme si to stopovali a uz potom to nejako islo. Ale film si pustajte a podla toho ale to si uz myslim ze na tom youtube je to lepsie:-)
Odpovedať
Profilova fotka
@migina a ako vám to dopadlo? nebol žiadny svadobný úraz? :-) Predsa tá zdvihačka je celkom aj nebezbečná :-) Ja mám ešte do svadby ďaleko ale nejaký dobrý tanec by to chcelo :-) z youtube je to najlepšie si mysím aj najlacnejšie, síce chce to viacej času ale napríklad ja ho budem mať aj dosť :-)
Odpovedať
@lucuska85 poslala som ti IP, mam kamosku tanecnicku a obcas su aj v KN...
Odpovedať
@dajkes odpisala som ti dakujem :-)
Odpovedať
@migina a ako dlho ste sa ho ucili?? :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@goubina dopadlo to dobre, ziadny uraz sa nekonal nastastie. A dvihacku sme spravili len taku malu, aby sme sa presne vyhli nejakemu urazu. Tancov je vela. Kamaratka si dokonca zaplatila hodiny tanca kde im vymysleli choreografiu a tu sa ucia @lucuska85 nejake 3-4 mesiace sme sa to ucili
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?