Jednoduché svadobné šaty. Dotvoria nevestu doplnky?

Myslite si,ze jednoduche,(nevyčačkane) šaty,(korzet bez ramienok ,prechadzajuci do sukne)rovneho strihu,jednoduchy styl,zhruba od pasa dole mierne rozsireny,v zadu malicka vlecka...iba z podsiteho tylu,bielej farby...bez efektu torty,sposobia,ze nevesta bude posobyt na vlastnej svadbe ako host?....A navyse ak neovpliva vyskou?...Mozu to -zachranit- doplnky,makeup,uces,samotna tvar,postava,atd....????
Odpovedať
Ja si myslim ze to moze byt krasne. Ved hovori sa ze v jednoduchosti je krasa, nie? ;-) Presne tak, doplnky, krasny uces, makeup urobia ta urcite urobia vynimocnou a samozrejme krasna kytica k tomu. :-)
Odpovedať
Dik,za reakciu...Mne sa velmi pači jednoduchy styl...Ale pocula som rozne reakcie,....Clovek by sa mal citit dobre,asi nezalezi na tom co si myslia iny...a aj keby aspon zanikne v dave...co ona rada... ;-)
Odpovedať
Ja si tiez myslim, ze je to velmi pekne. a ked sa k tomu pridaju spravne doplnky, tak nevesta potom vyzera velmi krehko a jemne. uz som take satocky na neveste videla a tiez nebola velmi vysoka a bolo to krasne...
Odpovedať
ahoj bzucko. aj ja som take saty chcela, ale odhovorili ma. som nizka a vraj niektore druzicky by mohli vyzerat ako nevesty viac ako ja. ani mame sa to velmi nepozdavalo :-S . nemyslim si, ze ked sa vyzbrojis doplnkami a komplikovanym ucesom, tak to zachranis. skor naopak, myslim, ze tu krehkost satociek "znicis" :-( . ja som sa nakoniec rozhodla pre saty, ktore nie su nejak prezdobene, ale suknu maju sirsiu a na prvy pohlad vidno, ze su svadobne a myslim(dufam), ze inokedy si uz take saty neobleciem. je to ale na tebe. ja som sa rozhodla, ze svadobne saty budu ozaj svadobne a jednoduche saty si nechavam ako popolnocne. urob, ako sa ty citis dobre. ja som uprednostnila toto, lebo v svadobny den chcem vyzerat ako pravoplatna nevesta :-D
Odpovedať
V jednoduchosti je krasa, to je stara pravda. Najdolezitejsie je,aby si sa ty sama citila dobre a hlavne sama sebou. Myslim si, ze vhodna kytica a dobry make-up urobia svoje,ale naj ..naj.. je uces. Tym sa da vsetko pokazit, ale aj naopak zdoraznit krasu nevesty.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojky, ja som tiez zastanca toho aby bola svadba HLAVNE podla nevesty! Povedzme si to rovno zenichom (aspon vacsine) na detailoch nezalezi. Preto si myslim, ze je velmi dolezite aby si mala take saty ako sa pacia tebe a nie take ako sa pacia inym, je to predsa tvoja svadba a mamy, svokry, svagrine, kamosky mali alebo budu mat svoju, podla ich predstav. Kazdemu sa paci nieco ine, ale je dolezite aby si sa ty pacila sama sebe a aby si bola spokojna. Urcite ako nevesta nesplinie s davom!!! To som si 100% ista, dokonca bonton hovori, ze by nikto z pozvanich hosti nemal mat saty podobne ani strihom ani farbou neveste, aby prave ona vynikla, lebo je to predovsetkym jej den. Druzicky oblecies do vyraznych farieb so satami po kolena a mas vystarane! Urcite nikto nebude taky krasny ako ty, navyse taka jednoducha linia ako opisujes postavu predlzi a budes vyzerat vyssia ako v skutocnosti a dokonaly mejkap s ucesom, ktory vobec nemusi byt precackany, dotvoria dokonalost Vasej svadobnej chvile! Drzim Vam palceky aby bola Vasa svadba presne taka aku ste si vysnivali a aby ste boli spokojni a stastni ako sme my :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, ja sa tiež pomaly chystám vybrať si nejaké šaty, aj mna sa skôr páčia jednoduché, ale sukňa sa mi zdá lepšia keď trochu stojí, teda nie je úplne prižehlená, čo som doteraz pozerala tak veľmi záleží aj na látke, kvalitná látka dodá šatám ten správny šmrnc. Neviem ale nepáčia sa mi slovenské ušité šaty, všetky mi pripadajú take "lacné",určite dám prednosť zahraničnej firme veď sa dá ušetriť aj inde, ale ak sú šaty zlé, tak neviem...už to nezachráni asi nič. Rozmýšľam aj ako s líčením, ale asi tiež dám prednosť niečomu jemnému, ak tak tie modelky vyzerajú najlepšie:) ale určite ide hlavne o vnútorný pocit teba a atmosféru, ale šaty sú podľa mňa základ :-D teda čo sa týka oblečenia, doplnkov, topánok, účesu ...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?