Svadobný rozpočet v exceli

Ahojte baby, urobila som si excel návrh na svadobný rozpočet aby som potom vedela čo a koľko sa minulo - a priebežne zapisovať zálohy. Napadá Vás ešte niečo na čo by sa nemalo zabudnúť? Svadobný obrad v kostole: Poplatky na matrike Farár Priestory na obrad Výzdoba kostola Kvety do kostola Iné Odpytovanie: Prenájom piestorov na odpytovanie Výzdoba Pohostenie Iné Prstene: Obrúčky Vankúšik pod prstene Gravírovanie Krížik Iné Svadobný odev: Svadobné šaty Závoj Topánky k svadobným šatám Popolnočné šaty Topánky k popolnočným šatám Podväzok Pančušky Šperky Spodná bielizeň Iné doplnky Odev ženícha Topánky ženícha Košeľa, kravata, vesta Košeľa, kravata k popolnočným šatám Manžetové gombíky Iné Skrášľovanie: Účes Make - up Manikúra Iné Svadobná sála: Prenájom priestorov na hostinu Menu na osobu Klimatizácia Výzdoba sály Iné Svadobná hostina: Občerstvenie slané Alkoholické nápoje Nealkoholické nápoje Zákusky Krabice na výslužky Fľaša k výslužke Čepčenie: Folklórny súbor na čepčenie Kroj na čepčenie Kvety, dekorácie a darčeky: Svadobná kytica Pierko pre ženícha Kytice pre mamy Pierka pre rodičov a starejšieho Pierka a ozdoby pre hostí Výzdoba áut Svadobné poháre Kniha hostí Darčeky na redový Taštičky na darčeky Fľaštičky na redový Taštičky na flaštičky Pálenka na redový Krabička na redový tanec Hudba: Kapela Video a Foto: Fotograf Kameraman Tlačoviny: Svadobné oznámenia Pozvánky k svadobnému stolu Obálky Menovky na svadobný stôl Iné Ostatné náklady: Rozlúčka so slobodou ženích Rozlúčka so slobodou nevesta
Odpovedať
my este riesime ubytovanie a rozvozy, ale my mame hostinu 20km od miesta obradu a hosti z roznych kutov republiky, neviem ako vy (resp ci si to riesia hostia vo vlastnej rezii). Kazdopadne dobre ze si tu dala takyto zoznam, aspon vidim, co si este musime my doplnit do nasho zoznamu :-D
Odpovedať
Profilova fotka
presne tak, ešte ubytovanie, ak je potrebné, poprípade doprava
Odpovedať
Profilova fotka
Dobry den, do TV relacie hladame par z vychodu Slovenska , ktory nema financie na vysnivanu svadbu , ci svadobnu cestu , presiel zivotnymi skuskami a nema problem s medializaciou. Viac info do spravy.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
@petka2708 hej, super že si to tu dala, my tiež ešte ubytko pre hostí. Inak je to dosť položiek, koľko budete mať ľudí a koľko asi predpokladáte výdaje za celú svadbu?
Odpovedať
no my este nevieme ani presny pocet hosti, ale pocitame okolo 110 ludi zatial. a vydavky co som prepocitavala tak mozno takych 5000 .... snad ... dufam :)
Odpovedať
Ešte mi napadlo "únos nevesty" ako ďalšia položka. ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?