Svadobný rozpočet pre 50 ľudí na západe

Ahojte nevestičky, chcela by som vedieť, koľko by asi tak vyšla svadba pre cca 50 ľudí- západ rok 2013 :D lebo tu nachádzam staré príspevky a sumy v korunách, presnejšie kebyže ste boli také dobré a rozpísali jednotlivé položky čo ste mali vy na svadbe a sumu knim. Ďakujem.
Odpovedať
1
2
Profilova fotka
@alexx8 to sa naozaj neda urcit, zalezi od urovne skromnosti/luxusu a od tvojej narocnosti. to, kolko je na svadbe hosti, az tak zas sumu nemeni. na kazdu svadbu - ci je na nej 30 alebo 80 ludi, potrebujes tak ci tak saty, oblek, fotografa, kameramana, auto, atd.... naozaj sa to velmi tazko pocita, podla mna sa to naozaj neda urcit. je to okolo tej sumy 4-5 tisic eur, ale to je fakt len taky odhad.
Odpovedať
Presne ako pise sugarfree, je tam dost premennych. Ale pod 4000 sa dostane asi malokto.
Odpovedať
Profilova fotka
práveže to či budeš mať na svadbe 30 alebo 80 ludí dost ovplyvní rozpočet. Hostina býva so svadby skoro najvačšia položka. Možno to neovplyvní jedine ked to budeš mať v kulturaku a budú ti variť známi alebo rodina. Podla mna dostať sa na sumu 4000 je velmi tažke. Naša prvá suma bola 6.000, potom sme ju zvýšili na 7.000 a už je to 7.500 ani nevieme ako. A to ešte vela vecí pribudne.
Odpovedať
@kalu33 my sme nas povodny plan preskocili skoro o 100 percent :-( A to sme na viacerych veciach v podstate usetrili. Mam pocit, ze pri svadbe vzdy clovek prekroci rozpocet.
Odpovedať
viac budem vediet neskor, ale my mame tak 40 ludi a so vsetkymi aj najdrobnejsimi vecami co som zaratala, to bude okolo 5000. A to sme vynechali niektore veci, ktore ludia bezne mavaju, ako je DJ, čepčenie, video, a aj niektore ine veci sme riesili menej tradicne, napr. moje saty som kupila za 125 libier, nemusela som na ne minut niekolko stoviek, svadba je v podniku, ktory je menej tradicny, skor maly, a vlastnia ho rodicia mojej svedkyne... o vyzdobu kostola sa delime s nevestou predomnou... Strasne zalezi, do coho sa rozhodnes investovat, skoro vsetky polozky sa daju zariadit aj za velmi vysoke sumy, aj za nizsie sumy. Na niektorych vsak nie je dobre setrit (napr. na kvalitnych obruckach sme sa rozhodli nesetrit, ale napriklad aj na torte). Je dobre si vediet povedat nejaku pribliznu hranicu, na co zhruba mate, hoci sa moze este pruzne menit. A tiez sa dohodnut, kto co zabezpecuje a kto co plati.
Odpovedať
Profilova fotka
my mame 60 ludi a rozpocet cca 6000 eur, uznavam, ze setrime len tak primerane :D na niektorych veciach sa proste setrit neoplati alebo neda, alebo nechceme :-) ak chces blizsi rozpocet, mozem ti to rozpisat do IP
Odpovedať
tu máš pár vecí, možno pomôže, naozaj záleží čo chceš a kde to chceš, ja som mala 36 ľudí vyšla ma skoro 3000 e. Kostol výzdoba 0 e, (farár 20 e, oraganista 10, kostolníčka 10 e) dali sme koľko sme chceli Auto škoda 1000 zadarmo a aj benzín, výzdoba 36 e (organza a kálie) Obrúčky 365 e žlté zlato s kamienkami Kameraman 300 e, Fotograf 100e (kamarát),DJ 150 e Nevesta 400 e (šaty, závoj, bižutéria,topánky, popolnočné šaty.....) Kytica + pierko kálie 50 e ženích 200 e (oblek , topánky, košela) oznámenia 60 e etikety na fľaše a výslužky 20 e zákusky 500 ks (0,24 e/ks) 120 e, torta 3 poschodová s postavičkami 65 e, podkova torta punčová 15 e, krabice 10 e podbradníky 12 e, poháre 10 e, krížik 12 e pierka 6 ks veľké a 50 ks malé a mašle na alkohol 30 e výzdoba 300 e (návleky 1 e/ks, ikebana na hlavný stôl 50 e, sviečky, svietniky, lupene, bublifuky, kamienky, organza na stred stolov, servítky,truhličky proste všetko možné.......) alkohol: fernet 1l 9,59 e, karpatské brendy 5,99e 0,7l, vodka nikolaus 5,99 e, spiš hrušk a slivka 0,7l /8,99e, činžáno 4,99 e/ 0,7 l........) víno ( vynobranie takže až zľava do 50 %) Matíšak verlínske zelené 2,49 e a Mat. frankovka modrá 2,49 e nealko: sprite 0,89 e 2 l, coca- cola 0,89 e ,fanta 0,89 e kofola 0,79 e / 2l, Cappy multivitamín 1,39 e/ l ........ hostina : jedlo 200 e iba suroviny ( povievky domáce sliepky, dom. slíže, gordon blue, pečené zemiaky, ryža, obloha, kuracie a bravčové mäso, majonezový šalát, kapustnica, švédske stoly ( syry, salámi, zelenina......) kucháraka 0 e (kamoška nechcela vôbec nič), čašníčka a časník 30 e (roznášali jedlo , chystali výzdobu a umývali riady) Club kde sme to mali prenájom 50 e a mala som ho rezervovaný 4 dni (dostatok času všetko prichystať) Dúfam, že som trošku pomohla .
Odpovedať
Profilova fotka
@beatrixlenicka žasnem. Ty máš teda prehlad. :)
Odpovedať
@weroni87 mám zapísané skoro každé euro
Odpovedať
Profilova fotka
@weroni87 ja mam rozpocet dokonca v tabulke kde sa mi pekne vsetko spocita, dokonca kolko % to je z celkovej sumy :) nasla som to na internete a clovek ma potom hned prehlad. Ale aj depku, ako je to vsetko drahe :)
Odpovedať
@kalu33 ahoj a kde si to našla? Mohla by si mi dat prosím kontakt
Odpovedať
Profilova fotka
@beatrixlenicka no kontakt ani nie, lebo to som normalne dala iba do googlu a naslo mi to nejake. Ale mozem ti poslat moj. Ale az niekedy zajtra vecer, lebo skor sa k tomu nedostanem. Musim to totiz trosku povymazavat :) mam k tomu este pridane dalsie veci ako hostia, kolko sa kupilo alka - objemy, oznamka, vysluzky. Proste moja pamat v jednej tabulke :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
@kalu33 dobre
Odpovedať
Profilova fotka
@kalu33 taká tabulka by sa tuším zišla aj mne. Pošleš ju prosím aj mne?
Odpovedať
Profilova fotka
@weroni87 ok :)
Odpovedať
Profilova fotka
@kalu33 mozem aj ja poprosit o zazracnu tabulku? dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
@kalu33 môžem aj ja poprosiť??? :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@kalu33 mohla by som ťa poprosiť aj ja o takú tabuľku nech mám v tom aj ja taký prehľad, lebo už mám toho plný notesík :) ďakujem veľmi :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@beatrixlenicka teraz pozerám, že ty si už svadbu mala. Ešte potom potrebuješ ten rozpočet?
Odpovedať
@kalu33 pre kamošku, nikdy som nad tím takto neuvažovala, nad tabulkami a percentami, len tak zo srandy si to chcem dať do tabuľky pre pomôcku pre iné nevesty kamošky, mám to len na takom bloku, je to neprehľadné, mám tam samé preškrknuté vecy a neviznám sa tam
Odpovedať
Profilova fotka
@beatrixlenicka ok, ale musíš mi napísať mail, cez IP sa neda dať príloha
Odpovedať
@kalu33 dobre posielam
Odpovedať
Profilova fotka
no nás víde svadba okolo 3500eur ale bez zákuskov,alkoholu,nealka a torty...to platia rodičia
Odpovedať
my mame svadbu toto leto , 52 ludi vyzera to u nas nasledovne: kapela:450 saty nevesta:500 Kosele zenich: 100 obrucky:1000 sobasna sien:100 sala:300 matrika 170 fotograf:250 ubytovanie pre hosti 500 zakusky + torta 250 davame len na hostinu, svadobcanom ziadne balicky nedavame vyzdoba 400 svad. kytica 70 hostina nas vyjde plus minus na 1000,- menu som zatial este nevybrala alkohol: na to som sa este nepozerala.. dufame ze sa zmestime do 6tis. kedze svadbu si platime sami.
Odpovedať
@kalu33 Ahoj mozem ta aj ja poprosit?:)
Odpovedať
@pragmaticka na hostinu ratas len 1000e? pre 52ludi?...
Odpovedať
@kalu33 mohla by som aj ja poprosit o taku tabulku? vdaka
Odpovedať
@bambulka0 ved som pisala plus, minus...este som sa na to nepozerala... ;-) ale tak myslim ze za jedlo plus aperitiv by som viac nemala dat...samozrejme neratam alko a nealko...
Odpovedať
@pragmaticka no ja sa len cudujem lebo co sme mali ponuky tak to vyjde dost viac... samotna vecera vyjde viac.. a samozrejme bufet navyse ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@mariankamk potrebujem ale tvoj mail. tu nejdu posielať tabulky :)
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?