Koľko nás bude stáť svadba v Košiciach pre 40 ľudí?

Profilova fotka
Môj milý je z Košíc a zoznámili sme sa v zahraničí a rozmýšľame nad svadbou menšou a lacnejsou :) je tu niekto kto sa vydával nedávno a poradil by mi koľko by nás to mohlo stáť pre 40 ľudí? Potrebujeme nejaku sálu a ubytovanie hlavne nie predražené :) Ďakujem žienky
Odpovedať
@atanka11 vlastnu skusenost este nemam ale mozno si spravis obraz z mojho predbezneho vypoctu - budeme mat svadbu v KE, 4* hotel, okolo 90-100 osob, cena 5000€ (v cene prenajom saly, casnici, jedlo, korkovne, zakladna vyzdoba, energie, manzelsky apartman, parkovanie) bez alka/nealka a kolacov :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Ahoj, vela zalezi kde svadbu budes mat, pretoze co som si robila prehlad tak ceny su fakt rozne (33-50e/osoba) Treba si urcit rozpocet cca a zbierat informacie A potom k tomu este dalsie veci ako su kolace alko nealko, saty oblek, odvoz atd atd. :) ja budem mat cca 65 ludi a kedze si planujeme platit vsetko sami tiez chceme a hladame nieco v dobrej cene. Prajem vela stastia
Odpovedať
Zatiaľ ako najlacnejšia varianta u nás je kultúrny dom a catering
Odpovedať
@atanka11 polozky ako: - svadobne saty, topanky, doplnky, pripadne saty na redovy / pozicanie kroja na cepcenie, popolnocne saty - oblek, topanky, doplnky - kadericku, vizazistku - svadobnu kyticu - obrucky - spravny poplatok na fare / urade - kapelu / DJ - fotografa, kameramana platite bez ohladu na pocet osob - tu si vies spravit prehlad co kolko stoji a najst ci lacnejsi variant - menu - kolace - tortu - alkohol, nealko - ubytovanie - vysluzky / darceky platis podla poctu osob, takze podla jednotkovej ceny si vies vypocitat podla svojho poctu hosti Niekde sa plati za prenajom saly ak mas malo ludi a neplati sa napr. od 100 hosti vyssie, niekde platis osobitne personal po 22hej, niekde osobitne energie. Je mozne, ze pri malom pocte ludi ti vyjde dobre aj celkom luxusnejsie miesto :) Pre 40 ludi pozri napr. Ambassador, Golder Royal :)
Odpovedať
@atanka11 Pre svadbu do 50 ludi je vhodna restauracia v Hoteli Centrum. My sme boli maximalne spokojni, v hoteli sme mali rezervovane izby aj pre hosti z vacsej dialky. Neplati sa ziadne korkovne ani za energie, menu je chutne za rozumnu cenu.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?