Svadba sa zmestila do rozpočtu 840 €

Skoncil sa ten svadobny osial.A konecne si mozem vydychnut,Vsetko vyslo podla predstav,aj pocasie bolo prijemne a dokonca aj rozpocet bol prijatelny.Za svadbu celkom za vsetko spolu sme zaplatili 840 eur.
Odpovedať
1
2
5
;-) a to ste sa v akom štate brali???
Odpovedať
@tdlo Ved doma na Slovensku.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, ako sa Ti toto podarilo? Koľko ste mali hostí a čo Vás stáli jednotlivé položky?
Odpovedať
@666kacka666 nechýba ti tam náhodou ešte jedna 0 ???? :)
Odpovedať
Profilova fotka
My platime 700 len za kolace :D
Odpovedať
Profilova fotka
ja celkom nerozumiem tejto teme. treba ti nieco poradit? alebo ti mame zavidiet alebo co mame robit :-D
Odpovedať
Profilova fotka
no pokiaľ si dobre pamätám, tak si písala, že budete mať malú svadbu a len posedenie po obrade na pár hodín, bez hudby .. šaty aj obrúčky každé za 40e a fotiť bude niekto z rodiny .. tak pri takejto svadbe sa naozaj dá vopchať do tých 840e .. pokiaľ naozaj svadba vyšla ako ste chceli, tak je to fajn :-) ale rovnako ako baby celkom nechápem pointe tohto príspevku .. chceš sa pochváliť, že si si svadbu urobila za málo peňazí, alebo dať návod ako ušetriť, alebo čo? :-D tento príspevok sa skôr hodí do tvojho blogu, ako do fóra .. lebo ako čo ti tu máme písať? :-D
Odpovedať
Super, gratulujem, ja ti fandim, vyhadzovanie tisicov za svadbu tiez neuznavam
Odpovedať
Profilova fotka
@sintra ja napr. keby pozvem len najbližšiu rodinu (rodičia, starí rodičia, tety ujovia a sesternice .. všetci sa pravidelne stretávame, chodievame si na oslavy krsty prijímania a birmovky) a rovnako aj z frajerovej strany, tak máme 50 ľudí .. čo máš hneď 1 000€ len za jedlo .. + 50 ľudí toho aj dosť vypije :-D a keď už máš 50 ľudí, tak by sa patrila aj nejaká hudba a miesto na tancovanie .. aaa už to ide, euro k euru a hneď si v tisícoch :-) samozrejme, keby sa idem vydávať ako 40ročná, alebo mladá ale druhýkrát, prípadne mám v rodine kadejaké nedobré vzťahy, tak nerobím takú svadbu ale pozvem len rodičov a babky na obed a hotovo :-)
Odpovedať
Toto su z mojho pohladu uplne zbytocne diskusie, uznavam/ neuznavam...no hadam je vysostne kazdeho osobna vec, na co minie peniaze, ktore si zarobil...
Odpovedať
@snubenka75 ahoj,22ludi a mali sme iba posedenie do noci.Jedlo a pitie na tolko ludi nas vyslo 300eur.A ostatne uz len malickosti to nestali vela - ako saty,topanky,kadernicka,kytica,vyzdoba auta.Fotit nas fotila jedna znama,tak to bolo zadarmo.A zakusky a torty sa napiekli doma.
Odpovedať
@veronikapb Nie nechvalim sa s tym.je to kazdeho osobna vec kolko si minie na svadbu.Len hovorim o tom,ze da sa aj z mala mat svadbu a netreba za to vyhadzovat kopa penazi.
Odpovedať
Článok sa načítava...
@sintra Dakujem,aspon nie som sama.Treba setrit tam kde sa da a aj z mala penazi sa da spravit pekna svadba.
Odpovedať
Profilova fotka
@666kacka666 no len vieš, ten úvodný príspevok je podaný v takej zvláštnej forme, že nejak človek nevie pochopiť či to je chvála, alebo návod :-) keby napíšeš, že ste mali svadbu o 22 ľuďoch, síce bez hudby ale zabavili ste sa a podarilo sa Vám ušetriť na tomto a tomto, hneď by bol ten príspevok lepší a viac by nám povedal :-)
Odpovedať
@666kacka666 ,,aj z mála peňazí sa dá spraviť pekná svadba" gratulujem a teším sa, že si spokojná, no myslím, že tu nie som jediná, ktorá je zvedavá na fotky...aby sme aj my mali predstavu
Odpovedať
ja som to pochopila po prvom precitani tak, ze tolko penazi sa ti vratilo od hosti, ze ta v konecnom dosledku stala svadba 800 eur :)
Odpovedať
Profilova fotka
@666kacka666 to je pravda ze sa da a pokial ste mali len malu svadbu tak sa to da. Nas vyjde svadba o dost viacej ale budeme mat aj viacej ludi. Podla mna najviac zalezi od toho kolko je osob, lebo najdrahsie na celej svadbe je jedlo a pitie
Odpovedať
Profilova fotka
Neviem si pri počte ľudí z mojej rodiny predstaviť takúto svadbu. Bolo by to nefér voči môjim sesterniciam a kamarátkam, ktoré ma všetky na ich svadbu pozvali, ja som jedla pila a tancovala až do rána. Preto im to rada opätujem, aby sa aj oni mohli všetci na mojej svadbe zabaviť tak, ako som sa zabavila ja na ich svadbe. Môj snúbenec by bol iste nadšený keby za toľko peňazí svadbu spravíme, ale asi by som mu to do konca života neodpustila :D :D :D Pre mňa je jednoducho veľká svadba nevyhnutnosť, aj keby som si potom mala pol roka odtŕhať od úst.
Odpovedať
Profilova fotka
nezabudla si jednu nulu ???? :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@ewinnka u nas to je tak isto :D ved spravne svadbu o 2 svedkoch a hotovo jeho slova...ale ja si nedám povedať :D ... neda nedala som si a uz mame rez.salu pre cca 90 ludi :) vydavam sa raz za zivot:) ... takze moj drahy nema na výber :D
Odpovedať
@666kacka666 za 840€, prosím? A to sa Vám ako podarilo? To ste mali svadbu o dvoch svedkov?
Odpovedať
Profilova fotka
@ladulik42 Môj už má teraz obavy, že čo to všetko bude stáť...a že zbytočne peniaze vyhodené, že sme za to mohli mať radšej krajšiu kuchynskú linku alebo krajšie upravený dvor, no svadba je svadba a pre nevestu je to jediný deň v živote keď sa môže cítiť ako princezná z rozprávky, tak si ho chcem užiť :) My budeme mať 70 ľudí + 20 nočných hostí :)
Odpovedať
Profilova fotka
@ewinnka len si spravte svadbu aku chcete. ja nelutujem ani euro, co sme do svadby vrazili :) bol to najlepsi den v nasich zivotoch. zatial :P
Odpovedať
Profilova fotka
@rmnka To je sranda že som si nedávno pozerala vaše rande foto na stránke fotografky a taktiež tanec ženícha a tíško som ti závidela že wooow to musela byť perfektná svadba, aj tie fotky sú neskutočné. A tanec ženícha s družbami, toto by môj chlap pre mňa nikdy nespravil. Takže sa ani nečudujem, že to bol najlepší deň vo vašich životoch. Bodaj by to aj môj chlap tak vnímal :) Ale fotografka si na môj vkus pýta trošku dosť, aj keď je najlepšia, a vždy som dúfala, že raz ma na svadbe bude fotiť ona, ale teraz rozhodujem medzi dvoma inými.
Odpovedať
Profilova fotka
Neverim tomu ze sa ti podarilo vystrojit svadbu za tak malo penazi. Vsk ked si vezmem ze len prenajom miestnosti stoji velke peniaze, potom plus jedlo na osobu minimalne 20€, vyzdoba, pitie. To si sa urcite pomylila, nie?
Odpovedať
Profilova fotka
@nataly4324 da sa to. Len clovek musi setrit vsade kam sa pozrie. Podla mna to nie je svadba. Svadba by mala byt nezabudnutelny zazitok :-) so vsetkym co k tomu patri
Odpovedať
@zohanka Nie o dvoch svedkov.Mali sme 22ludi a kopa veci sme si zaobstarali sami.
Odpovedať
@nataly4324 Nepomylila som sa.Prenajom miestnosti bol zadarmo.Sme mali posedenie v restauracii.Tancovacka do rana ma vobec nelakala,ani manzela.Tak sme mali iba obrad v kostole a po nom posedenie v restike s 22ludmi.Jedlo na 22osob nas vyslo 300eur.Vyzdobu,pitie,zakusky sme robili my.
Odpovedať
@lenny26 Nie ,nezabudla som jednu nulo.
Odpovedať
Pane boze tak ta moja ma vyjde o 9000 eur viac ako ta tvoja..
Odpovedať
1
2
5
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?