Svadba pre amx 12ludi

Profilova fotka
Pekny vecer s patrnerom sa chceme brat,a budeme mat naozaj mini svadbu,kedze ani ja ani priatel uz nemame rodicov ani nikoho z nej,tak nas bude naozaj len par,svedkovia a daky kamarati,chceme sa zmestit max do 2000eur,da sa aj taka mini svadba vystrojit?
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Určite áno, známa mala tiež malinkú svadbu a mala ho tam krásne
Odpovedať
Profilova fotka
samozrejme, ze je to dost mozne :-) a ba dokonca by som povedala, ze si celkom slusny financny limit na to dala. mozno aj menej vas vyjde takato malinka svadba
Odpovedať
Profilova fotka
Ked si to vypocitas: Saty - 200 eur (tu v bazare najdes obrovske mnozstvo krasnych siat) Prstene - 500 eur (napriklad u Jan Machovcak, ma bezkonkurencne ceny a skvely vyber, ale samozrejme, daju sa aj ocelove, ktore zozeniete za 10 eur za par - ebay/wish) Kyticka - 20 eur (nemusi to byt super floristicky zazrak) Visage - 0 e (namalujes sa sama a spravis si jednoduchy uces) Posedenie - 440 eur (12x40, do toho sa v pohode zmestite vo vaccine restauracii) Torta: 40 eur SPOLU: 1200 eur Ak by ste chceli lepsieho foto/video, zmestite sa do 2000 eur aj s nimi
Odpovedať
ked sa da velka svadba vystrojit za 5 000 - 6 000€ tak mala sa do 2 000€ istotne da!
Odpovedať
Profilova fotka
my sme mali svadbu o 15 ludoch, na radnici, fotky nam robil kamarat, saty som mala usite, po obrade sme mali posedenie v restauracii, pekne s 3-chodovym obedom, dezertom, pitim, sedeli (a bavili sme sa, aj tancovali) az do pol jedenastej vecer - cela svadba ked ratam vsetko od obrucok, oznameni, pohostenia, samozrejme saty, proste vsetko nas vyslo 600,-€ ;)
Odpovedať
Ahoj,určite sa dá,my sme mali malinkú svadbu v počte 13 ľudí. Šaty,make-up,nechty,venček do vlasov,ženích oblek,košeľa, topánky,výzdoba nášho auta,obrucky, kytica,pierka,obed v reštike(podávané menu bolo steaky z daniela,čiže nie nejaká lacná verzia),zákusky som mala tiež drahšie (nie klasické ale nahú svadobnú špaldovú tortu s ovocím,macarons,tvarohový cheesecake a pod ( z toho vyšlo aj na výslužku),malý darček pre hostí, oznámenia sme nemali lebo sme mali neskôr svadbu v Thajsku a rozposlali sme rodine a kamarátom také oznámenie s našou fotkou pri mori.Fotografa sme na Slovensku neriešili,mala som ho až na svadbe v zahraničí. Svadba na Slovensku nás so všetkým stála cca 1450 eur. Čiže keď budeš chcieť fotografa,oznámenia atď v pohode sa zmestis do 2000 eur.
Odpovedať
Ano uplne pohode sa zmestis ako nič.Aj my ratame tak do 2000€ budeme 10 ludi....urcite sa aj usetri a nebude to tolko.
Odpovedať
Profilova fotka
Dá sa v pohode :) Len si musí určiť svoje priority :) Je tu aj taká skupinka kde sú nevesty, ktoré budú mať menšiu svadbu.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?