Svadba pre 15 - 20 ľudí - ako to u vás prebiehalo?

Ahojte, je tu niekto, kto mal 15 hostí na svadbe už aj so svedkami a celkovo 15 max 20 ľudí? Koľko Vás vyšla svadba a čo zahrňala? Koľko koláčov ste dali napiecť? Ako to prebiehalo? Dakujem
Odpovedať
Ahoj, my mame zatial svadbu pred sebou, ale planujeme rovnako hosti, slavnostna obedo-vecera, kavicka... Vecer to rozpustime, mozno este s kamaratmi daco vymyslime, uvidime. Svadobny rozpocet mam preratany na sumu do 2000 eur a kedze uz nieco mam aj ceny nejake viem naisto, tak by to malo vyjst ako pisem, pokial samozrejme nevymyslime nieco navyse. Zahrna to spominanu hostinu, zakusky, ubytovanie, svadobne saty s doplnkami a oblek, kadernicku, fotografa, kyticu s pierkom, tlacoviny a par kuskov vyzdoby a obrucky. Co sa tyka kolacov som sa rozhodla to vyriesit uplne ze elegantne - na hostinu pojde torta a kolace do krabiciek ako vysluzky. Plus na stoly pojdu aj dake korbace, oravske su najlepsie :-D Keby chceme ostat dlhsie, vylozim aj zo dva taniere zakuskov, ale takto myslim, ze torta bude bohato stacit. Kamarati uz absolvovali nieco podobne, boli do 23:00, kedze nemali druhu veceru sa aj zakusky pojedli, teda, dali napiect okrem klasickych zakuskov a torty aj strudle a to sa pojedlo (nevesta nemala ani jeden kusok :-D )... Pocet si nepamatam, 3 ci 5, mali 30 hosti... Ale vazne toto zalezi aj na tom, kolko jedal das, dokedy chces byt, tazko radit bez takychto udajov...
Odpovedať
Profilova fotka
Kamoska pred nadavnom taku malu svadbu pre 20 ludi. S Rodinou sa po obrade vybrali na obed a s kamaratmi do prenajateho penzionu, kde zaplatili ci ubytovanie, no aj stravu a vlastne vsetko :) Bola to taka pekna mila rodinna svadba a cca na nu minuli 25OO€.
Odpovedať
nejako do 2000 eur rataj :) vacsinou sa to rata tak, ze to vychadza cca 100 eur na osobu - ked si rozratas celkovo naklady ale zalezi od toho kolko chcete posediet, ci budete alkohol vsetok platit vy a tak :)
Odpovedať
Profilova fotka
My mame 16 ludi vcitane nas, z toho 5 deti.. Do 2 tisic sa sice nezmestime, ale aj preto, ze sme investovali do kamery, foto, priestoru, a je tam zapocitana aj nas wellness vikend. Bez neho to vychadza cca 5tisic, ale hovorim, nesetrili sme na polozkach, ktore pre nas boli dolezite. O 12 obrad, potom neskorsi obed v hoteli, mame tortu a cca 120ks zakuskov, z ktorych si hostia potom vezmu aj do vysluziek.
Odpovedať
Profilova fotka
@rozkarv vies, cena hlavne zavisi od toho ako ste narocny. niekedy su svadby aj s viacerymi hostami a nevyjdu tak vela ako ine. no musis pocitat jednoznacne cca 30€ na osobu za jedlo, plus zakusky cca na hlavu 4. potom alko a nealko a vyzdobu - no na tej vies usetrit, pokial nebudes chciet za moc prehnanu
Odpovedať
Tak mensia svadba by mohla vyjst nejakych 2500, zalezi od toho ake drahe saty budete mat a kde to chcete mat :) A co sa tyka kolacov tak sa normalne dava tak 4 - 5 kuskov na osobu, plus este vysluzky ak budete davat :)
Odpovedať
Profilova fotka
Nasla som aj tie kolace... okrem toho mame len 2. poschodovy tortu (asi 24 porcii)
Odpovedať
tak to záleží na vás čo všetko chcete na tej menšej svadbe mať. niekto má menšiu svadbu aj za 5 tisíc a niekto za 2 tisíc. ide o to či chcete mať iba nejaký obed a potom ísť domov alebo si chcete aj posedieť a niečo vypiť, poprípade sa aj pozabávať a podobne :)
Odpovedať
Netradičná svadba v Tatrách pre 9 ľudí : Obrad na úrade v Starom Smokovci, hostina na Lomničáku 1700,- ubytovanie, hostina, program, výzdoba, alko+nealko+občerstvenie k nápojom, lanovky, 25,- výzdoba auta 70,- kvety- kytica pre nevestu, živé kvety do vlasov, živé pierka Oblečenie nevesta + šperky-200 ,- vďaka bazár :D a zapožičanie niektorých vecí od iných neviest v rodine. Ženích oblečenie 220,- Doprava cca 100,- Vizáž, Nechty, Vlasy 65,- Obrúčky 600,- Fotograf 0,- poloprofesionál z rodiny Koláče do výslužiek, chlebíčky a svadobná torta 150,- Drevené svadobné oznámenia 100,- Administratívne poplatky cca 50,- SPOLU 3300 eur.
Odpovedať
Nemali sme svadbu síce pre 15 ľudí, ale niektoré položky sú aspoň na ilustráciu.
Odpovedať
Profilova fotka
@kathhii ty si mala svadobnú hostinu na Lomnickom štíte? Wau =-) =-) =-)
Odpovedať
@divalusik Najprv sme tam chceli len obrad, ale keď sme si to prerátali, že koľko sa zaplatí za pol hodinový obrad hore s obmedzeným počtom ľudí. Tak sme prišli na to, že sa to neoplatí a radšej sme si dali obrad v Smokovci na úrade, kde mohlo prísť aj viac ľudí- kamaráti, rodina. No a hore sme strávili nezabudnuteľnú noc a ráno. V kľude sme sa pofotili a poprechádzali bez naháňania.
Odpovedať
Článok sa načítava...

Odpovedať
@kathhii krásna fotka :)
Odpovedať
@sisabride Ďakujem
Odpovedať
Profilova fotka
@kathhii jééj to ste mali riadne super a hlavne romantické :-) ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?