Rozpočet na kvetinovú výzdobu. Aký máte cenový strop?

dievcence aky cenovy strop ste si urcili na kvetinovu vyzdobu-iba vyzdoba saly. Nechcem na to minut majlad, ale chcem to mat pekne.
Odpovedať
Fula my si dame len jednoduchu vyzdobu, nepaci sa mi ked je to vsetko natrepane a na stoloch nic poriadne nevidno,nevies ci mas pozerat na kvety,flase .....atd Tak sme sa rozhodli ze jednu velky kyticu dame na hlavny stol a na ostatnych budu len sviecky a gulicky ..atd Takze jedna kytica na hlavny stol cca 1500 sk :-)
Odpovedať
Profilova fotka
my sme nmali na tabuli ikebanu a na stoloch po jednej gerbere... vyslo nas to tak 1200,- sk... a ako pise kamilecka.. v jednoduchosti je krasa
Odpovedať
Profilova fotka
ups...sekla som sa... bolo to 2200,- sk
Odpovedať
Profilova fotka
fula, no my máme snáď jedno šťastie, kvetinárka si pofotí dekoráciu, chce si urobiť plagát na reklamu, takže zároveň som rada, že nás to vínde 5000,- a v tom je (kytica pre nevestu+pierko ženích, pierka pre otcov, pierko starejší, pierko prvý družba, kytičky pre maminy, kytička pre družičku, ikebany na autá, kytice 3x do kostola, výzdoba sály + ikebana na hl. stôl)...som rada, myslím, že je to super cena za takúto prípravu...niektoré veci do dekorácie aj zapožičia. Včera mi povedala, že kľudne môžem dať kontakt, ak niekto bude mať záujem...fotky k nahliadnutiu budú po mojej svadbe :-) teda po 20. auguste...je to mladá, šikovná a sympatická baba...ktorá Vám skvele poradí, fakt :-)
Odpovedať
Profilova fotka
lauri(jani), budeš mať kvety aj na stoloch, alebo len tú ikebanu na hlavnom? a aké kvety tam chceš mať? v kytici budeš mať tuším kalie, na stôl ti kvetinárka odporúčala niečo podobné (a v bordovom) alebo je to jedno? len ma to zaujíma..
Odpovedať
Profilova fotka
katiak - áno je predpoklad, že budú živé kvietky v takých malých nádobkách s bielymi kamienkami, ale to sa ešte uvidí, skrátka niečo živé by tam malo byť čo sa týka kvietkov, však to je to najkrajšie - živé kvietky, že? V kytici áno kali, na hlavný stôl má v úmysle ruže smotanové (ale je to tzv. sušená ikebana roztiahnutá na celú šírku nášho stola, kde budem sedieť ja a mojko - okrúhly stôl)...a Ty ako?
Odpovedať
Profilova fotka
ja chcem mat takú "strapatejšiu" kyticu z viac druhov kvetov a niečo podobné aj na stoly, tiež si myslím, že živé kvety na stoloch sú pekné. ešte nie som presne dohodnutá s kvetinárkou, že ako presne, ale možností je veľa, do vody sa dá použiť farebný piesok, kamienky, ona mi spomínala, že dokonca vodu môže nafarbiť, aby to ladilo.. mne vybrala ružovú farbu (chcem tmavoružovú, nijaký cukrík) a kombinovať so smotanovou, smotanová je asi taká fajn univerzálna farba, čo zjemní tie výraznejšie.. s tou bordovou to budes mať krásne...(btw, pozrela som tvoje šaty a fakt sú nádherné..) tak ma napadlo, možno trošku od veci - ako budeš mať servírovanú polievku? niekde roznášajú čašníci, ale väčšinou sa tuším dá misa na stôl - nebude to vadiť výzdobe? (resp. výzdoba vadiť polievke? :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Presne tak na to sú tie kvetinárke super, pretože aj ja som myslela, že do svietniku na stôl dám oválne sviečky a nakoniec budú "pyramídy" :-) jednoducho ich nahrejeme nožíkom a vôjdu tam :-) -nestekavé uvidíme...no farba ružová a smotanová...je nádherná...a v kombinácií nemá chybu fakt zažila som to na jednej svadbe tak dávnejšie, krásne pastelové farby a idú božsky k sebe-super výber...no bordová...vieš že až pri zabezpečovaní dekoračných vecičiek som prišla na to, že nie je bordová ako bordová, ak chceš aby Ti to ladilo, je čo robiť :-) Ďakujem za pochvalu šiat...ty albumček nemáš? Snažila som sa nájsť, a nejak sa mi nedarí hm? posuň link do IP ak máš - ďakujem.... ...s polievkou: máme starejšieho, tak okolo toho zvykne "kvakať" napr. ženichovi hrdlo, aby mu to stále...no a pod...potom napr. polievka je málo slaná, nevesta je nebozkaná :-) ...ale myslím, že by bolo fajn, keby sme dostali taký "pohárik" na polievku vieš ako malá mysa to vyzerá, to je super vec...nebudeme musieť naberať, budem to musieť asi pozháňať :-)
Odpovedať
Profilova fotka
uuuf, 5000 za kvety? Baby, neprehanate to trochu s tymi pripravami a vyzdobami? ;-) Ja som dokonca zrusila aj vyzdobu kostola, jednak sa mi to na pol hodinu zda ako mrhanie casom a materialom, jednak je to moderny kostol, ktory vyzera skvele aj keby bol uplne prazdny :-) Na stole v restike budem mat iba svoju svadobnu kyticku vo vaze, na ostatnych stoloch budu iba servitky, sviecky a obrusy, aby hostia na seba videli. Tu, na SVK aspon dostanem nejake kyticky, ale minuly tyzden v NL sme nedostali ani jednu a VOBEC to tam nechybalo :-) Kvietky boli vsade naokolo, co dom to aspon 10m2 kvetinoveho zahonu. No a najvacsimi kvietkami sme boli MY :-D
Odpovedať
Nas dokopy vsetky kvety stali cca 5000 Sk: svadobna kytica, zenichove pierko, dalsie 3 jednoduchsie pierka, kytice pre mamy, velka ikebana na hlavny stol a 12 malych ikeban. Na jednej strane: na Bratislavu to je slusne, na druhej strane: nie je to malo. Ale tu nadhernu vyzdobu co sme mali urcite nelutujem :-)
Odpovedať
janka, a kto vam robil vyzdobu? Lebo ja mam zatial dohodnutu kvetinarku, ktora mi toto iste (+ozdoba na auto,+kvetinove stojany do saly)urobi za skoro dvojnasobok, tiez v ba .
Odpovedať
Profilova fotka
ja sa pripájam k ikke, my sme objednali len kyticu s pierkom + pierko pre starejšieho + pierko pre prvého družbu a hotovo, stálo nás to 2000,- Sk. Výzdoba stola bola aj bez kvietkov super, pretože som si niesla svoje. Na hlavnom stole bola svadobná kytica a hotovo! Nikto si to ani nevšímal, lebo sa zabával na zábave s nami. a vsimla som si tu asi pre dvoma tyzdnami jednu super poznámku, ze svadobný stol, resp. výzdoba na nom je najkrajšia, kým si k nemu nesadnete a nebudete jest, a nebudú horieť sviecky, lebo potom je to len taky slusny bordel ... moj názor aj ku kvetom ... na tú polhodinku v kostole, či na úrade je to podla mna úplné vyhodenie penazí ...
Odpovedať
Článok sa načítava...
Diskusia pokračuje po 1 roku
ahojky, mam jednu blbu otazku :-N , na aute ste mali zive alebo umele kvety?
Odpovedať
my sme mali zive kvety - kaly - umele by som nezniesla :-D pripominaju mi pohreby
Odpovedať
Profilova fotka
My sme mali babiku a tam mala kyticku z umelych kvetov ;-)
Odpovedať
lienka111: a zive kvety ti nezvadli, sme mysleli totiz ze od tepla z motora rychlo uvadnu
Odpovedať
nie lebo sme ich mali v taky "ampulkach" s vodou...boli naaranzovane v takom srdci vyrobenom z konarov vrby, a tak tie ampulky vobec nebolo vidiet...
Odpovedať
my sme celkovo za kvety a vyzdobu dali 11tis...tolko sme aj s tym ratali...zdalo sa nam to uplne optimalne...
Odpovedať
Profilova fotka
Fuba Misha, to je riadna palka ...
Odpovedať
mne sa to zdalo tak normal, na celu svadbu sme mali davno nasetrene, vedeli sme kolko co bude stat....
Odpovedať
inac kvety - vyzdoba kostola nas stala okolo 2500-3000 Sk(aj s pracou aranzerky) a do saly - ani neviem, bola tam velka ikebana na hlavnom stole a potom na jednotlivych stoloch vaza s kvetmi, resp. s jednym kvetom a vela,vela zelene,kt. si mozes natrhat kdekolvek...
Odpovedať
Profilova fotka
Vyzdobu kostola nam robila moja teta, ktora nam to venovala ako svadobny dar, bolo to nadherne, doma sme si spravili sami a v restauracii nam urobili oni, vyzdoba sa pocitala do rezijnych nakladov, tie boli spolu asi 3 000,- korun, neviem, aka cast z toho bola za vyzdobu..
Odpovedať
musis ratat s tym, ze zive kvety su velmi drahe, v septembri ta jedna kala vyjde aj 60-70 Sk/ks, co je dost
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Profilova fotka
Ahojte, my sme mali slnecnice, vysli nas 6000,- Sk (svadobna kytica, pierko pre zenicha+ slnecnice do kostola a na stoly). Dost, ale chcela som slnecnice, tak som si povedala, ze jednoducho raz za zivot, tak nevadi :-) . Dlasie vydaje boli vazy (chcela som hranate, tak som si kupovala sama, lebo v restike nemali, tie vysli okolo 2000,- Sk: 10 vaz)+ stuhy, organza na lavice (tej bolo az 56 metrov), gulicky a vselijake drobnosti asi 1500. A prenajom polnavlekov na stolicky 2100,- Sk.
Odpovedať
asi ma tu ukamenujete, ale nas stala kvetinova vyzdoba saly + kytica pre mna (v cene boli 2 pierka), 3 dalsie pierka (2x otcovia, 1x svedok), 4x kytica (2x mamy, 1x svedkyna, 1x na hadzanie) cca 14000,- samotná svadobna kytica stala 2500,- v sale sme ale mali 11 hrubých sviec a okolo nich kvetinove vence + 1x ikebana na hlavny stol viem, ze je to strasna sumu, ale s touto cenou sme aj pri robeni rozpoctu pocitali... :-N
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som tiez pocitala s pribliznou sumou, ako nam to vyslo, takze pohoda. Ako si kto spravi, tak bude mat. ;-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 6 mesiacoch
Profilova fotka
eyedr • Dnes o 19:30 baby, ahojte chcela by som sa spytat, kolko si myslite, ze je normalna cena za kvetinovu vyzdobu??
Odpovedať
Profilova fotka
od omna pyta jeden kvetinar 37 000///
Odpovedať
ou...37 tisic?? a co vsetko ma byt v tej cene?? na tvojom mieste by som si este obehla par inych kvetinarstiev a popytala sa tam....
Odpovedať
nas nasa vyzdoba saly (kvety, navleky) plus kvety pre mna a prvu druzicku , plus vyzdoba do kostola stala 25tis. Nazorne v mojom albume:-))
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?