Kolko vide svadba pre 40 ludi?

ahojte, rozmyslame nad svadbou, mali by sme okolo 40 ludi, kolko vas vysla taka svadba prosim???dakujem za vsetky odpovede
Odpovedať
Ahoj. Ja tiez prave planujem svadbu. A ratam tak 3000 euro na 40 ludi. Snazim sa kupovat vsetko za dobru cenu a aj rezervovar. Dja fotografku mam za super cenu a Dj bude aj staresi.
Odpovedať
Ja som mala toho roku svadbu, mali sme do 40 ludia a priblizne tak 2500-3000 vysla, zavisi od toho za kolko budu saty svadobne,popolnocne, jedlo,kolace alkohol, aby to bolo dobre ale zaroven cenovo prijatelne a chutne, vyzdobu som si robila sama, z pozicovne som mala saty,zavoj,dazdnik ,vestu pre zenicha s kravatou, za dobru cenu sme kupili košelu a botičky :), topanky som mala z bazaru moja svadba, dobra cena bola na fotografa,kameramana,hudbu,subor, mala som čokoladovu fontanu, ovocie, pri redovom sme davali cokoladove srdiecka co bolo kreativne,cokoladu ma kazdy rad takze sa nepokazi, vyzeralo to dobre aj cenovo to bolo fajn, svadbu som planovala do roka, urobila si cenovy prehlad sluzieb, pri kazdej polozke sa da minimalne 50-100 eur usetrit, so svadbou som bola max.spokojna vsetko do detailov premyslene, kvalitne,.takze len vcas si urobit plan a prehlad cenovych ponuk a z toho vybrat taky stred..prilis lacne sa neoplati ludia na to pridu a nebudu nadseni, drahe veci sa tiez nemusia tie si tiez ludia nemusia vsimnut a skoda vyhodenych penazi..:) vela gyču viac uskodi ako pomoze, menej je niekedy viac, myslim ze som mala vsetko podstatne nic nechybalo ani neprebyvalo :)
Odpovedať
Profilova fotka
Velmi tazko sa da vypocitat rozpocet na konkretny pocet ludi...treba si uvedomit, ze najväcsie polozky vzdy tvori nevesta svojim oblecenim, doplnkami, hudba, kameraman a vyzdoba...a tieto ceny nemaju s poctom ludi nic spolocne...cize zalezi na tebe, aka si narocna a ake cenove ponuy si najdes...da sa urobit svadba pre 70 ludi za 3000€ aj pre 40 ludi za 10 000€. Počet hosti je podla mojej skusenosti, co sa tyka menu a darcekov rozdiel len plus, minus 1000€. Nas stala svadba zhruba 6000€ pri 72 ludoch, z toho samotní hostia nas stali okolo 1500€.
Odpovedať
Ahoj :) toto je veľmi individuálne, pretože to závisí od miesta svadby, od vašej náročnosti, predstáv a priorít. Poznám nevestu, ktorú stála svadba pre 40 ľudí 30 tisíc a aj takú, ktorá sa zmestila do 1500. Treba si to dobre premyslieť a podľa tvojej predstavy zhruba pozostaviť rozpočet. Takto je ťažko radiť...
Odpovedať
Podľa toho čo všetko chceš. My sme mali dokopy 40 ľudí a všetko dohromady nás vyšlo na 2500E. Niektoré veci sme ale mali drahšie (šaty na mieru, drahšia reštika) a niektoré sme zas nemali (hudba, kameraman, fotograf nás fotil zadarmo). Takže to fakt záleží :-)
Odpovedať
Profilova fotka
my budeme mať tak 40-45 a rozpočet do 2000€ a určite nám to bude stačiť :)
Odpovedať
Profilova fotka
no my sme chceli do 40 ludi... nakoniec nas bolo rovnych 50.... povodny plan bol +- 4000 eur... nakoniec to bolo + 6000 eur.... takze pride na to.... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
raz som citala taky pekny clanok..ze akykolvek mas rozpocet, svadba vzdy vyjde viac :-) a u nas to bola pravda, dali sme si pri 40 ludoch rozpocet 4000, ale vyslo nas to asi 4500 :-) nemame to presne zratane a ani velmi po tom netuzim, lebo by som mozno prisla na to, ze to bolo este viac.. Mali sme restiku bez ubytovania (doniesli sme iba kolece, vsetko ostatne sme brali od nich), dalsie vacsie vydavky boli fotograf, obrucky a mnesie boli saty, vizazistka + kadrenicka, kolace, nejake vinko do vysluziek, darceky pre hosti, kytica, popolnocne saty, oblek. Sami sme si robili vyzdobu, nejake kolaciky, mali sme dj kamarata, takze zadarmo a tocila nas kamoska...vsetko si treba dobre zratat a premysliet.
Odpovedať
@zuzu571 ako sa ti to podarilo, že 2000€? Veď nás bude tak nejak tiež a len stravná jednotka - prípitok, polievka, predjedlo, hlavné jedlo, káva, čaj, alko, víno, neobmedzené nealko a švédske stoly je cca 35 eur .... to je taká lacná reštika alebo niečo z toho nemáte?
Odpovedať
Profilova fotka
no reštika nás vyjde asi 1000€ ... mame prípitok, polievku, hlavne jedlo a bufetové stoly, káva, čaj, nealko ... osoba cca 20€, zákusky a alkohol si prinesieme vlastné, zákusky neviem koľko budú stáť vôbec, ale tie rieši svokra a alko je domáce :D takže nič ... ja som celkom "lacná nevesta" šaty, topánky, závoj, spodnica 200€ kúpené ... fotograf 120€, muzikant 150€ (bude spievať a hrať naživo aj púšťať nahrávky)
Odpovedať
Profilova fotka
@monka635 odpoveď v predchádzajúcej správe .. zabudla som označiť :D
Odpovedať
ved jasne ze je to individualne , ale tak priblizne lebo ja si ani neviem predstavit co vsetko treba a co vsetko kupit zaobstarat tak som chcela vediet priblizne co vide hostina...ale dakujem baby no tak tych 4 - 5 tisic ratam urcite
Odpovedať
Článok sa načítava...
@katusik19 vieš ono veľa ľudí povie, že načo veľká svadba a peniaze sa dajú využiť aj inak ... ale ak jednoducho niekoho chceš aby bol v tento deň s tebou tak sa na to nehľadí ... takže sa vybav poriadnou dávkou trpezlivosti hlavne v počte ľudí ... moja budúca svokra pravidelne keď sa bavíme o svadbe hovorí nepríjemným tónom, že to je naša vec koľko sme si ľudí pozvali ale štýlom akým to povie vieme všetci, že to nie je naša vec :D
Odpovedať
@monka635 u nas o tom zatial este nikto nevie...sme uplne na zaciatku vobec neviem co ma caka:) no a tych 40 ludi to by bola najblizsia rodina a najblizsi kamarati:) a presne volam ludi ktorych v ten den chcem mat pri sebe...svadba o dvoch svedkoch mne osobne nic nehovori:)
Odpovedať
nas bolo 25 a rozpocet sme mali 3tis aj sme sazmestili do tej sumy, boli tam saty, kytica,prstene, hotel (ubytovanie plus strava), dj zakusky alkohol
Odpovedať
asi 1000 e nás vyšla
Odpovedať
Ahoj :-) http://planujemsvadbu.sk/2012/03/30/s... Svadobny rozpocet_bezna svadba Svadobny rozpocet_svadba_popoluska Svadobny rozpocet_luxusna_svadba asi v streed stranky si mozes stiahnut 3 subory, excel, kde si lakho vypocitas kolko moze stat svadba. Je to orientacne, kedze napr. DJ mozes mat on 200 az 400€, popripade viac alebo menej...
Odpovedať
@katusik19 Ahoj, sestra mala svadbu a mali okolo 40 ludi, a len jej stranu vyslo 3000 eur. Hudba 300, Kameraman 300, Saty 400 a uz si hned na 1000 eur...
Odpovedať
ja som mala 36 ludi a vyslo ma to 3000 e , som z BA
Odpovedať
Profilova fotka
my sme mali 43 ludí a vyšlo nás to 5500 eur.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj my sme mali 20 ludi a vyslo nas to cca do 2000 e
Odpovedať
Profilova fotka
6000 eur vsetko spolu uz aj obrucky ...hostina...vyzdoba...saty...kolace...kapela...atd
Odpovedať
nás pre 20 ludí vysla svadba do 3tisic .... a to sme nemali kameramana, vyzdobu v kostole, DJ-a....
Odpovedať
My sme mali 35 hosti a svadba nas vysla 3200 eur, cakum prask aj s obruckami a vysluzkamy. Je pravda ze sme neplatili hudbu, spravili sme si vlastny playlist a alkohol sme mali kupeny lacnejsie a len 3 druhy (jack danniels, Rusky standard, domaca slivovica :) a namiesto kolacov sme mali cokoladovu fontanu a vlastnorucne napecene medovniky :) Na druhu stranu iba za kyticu a vencek sme dali 130 Eur a za kvety na vyzdobu (ktoru sme si robili sami) dalsich 200 eur a aj uradne poplatky boli 100 eur a menu na osobu 35 eur (ale v cene bola neobmedzena konzumacia vina a nealka :) Rozpocet sme povodne mali 3500 eur takze sme cosi usetrili :) velmy mi pomohli svadobne rozpocty z dvoch predchadzajucich svadieb ktore mi poskytla kamoska :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
Profilova fotka
Dobry den, do TV relacie hladame par z vychodu Slovenska , ktory nema financie na vysnivanu svadbu , ci svadobnu cestu , presiel zivotnymi skuskami a nema problem s medializaciou. Viac info do spravy.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?