Koľko stojí Dj, kapela, kamera a fotograf?

ahojte nevesticky buduci rok ma caka moj den D a pomaly zbieram info od skusenejsich neviest:-) vedeli by ste mi poradit kolko tak stoji kapela, dj, kamera, fotograf? mate najeke originalne napady na vas den? ak ano podelte sa o vase skusenosti, rady, napady...budem velmi rada. dakujem :-) :-) :-) :-)
Ahoj :) Zalezi odkial si, ja co som zbierala informacie tak aj DJ, aj kameraman aj fotograf stali od tych 300/350 eur vyssie :) Preto napriklad vyjde najlepsie ak mas kamaratov ktori vedia fotit a maju lepsie fotaky a zvysok treba riadne skumat a hladat, nezobrat hned prvu lacnu ponuku, lebo mozes olutovat :) A napady, rady a inspiracie, tych najdes vela v albumoch ktore tu vsetky mame :)
to mas rozne, niekto moze za fotografa, kameramana dj dat 300€ a niekto az 1000€, popr. aj viac :) zalezi od toho odkial bude, ake budes mat nanho naroky, ake bude mat meno ;-) a pod. ja som si zatial zistovala fotografov, ponukaju rozne balicky, od 250€ vyssie, zalezi kolko hodin s vami stravi. hlavne sa neboj nikoho kontaktovat - pytaj sa. a taktiez skus sa popytat znamych ci niekoho nepoznaju.
fotograf: 7700kč(300eur), DJ 9300kč(380eur) :-) doporučuju někoho na koordinaci! a to opravdu hodně obeznámeného, protože lidid jsou jako ovce a i když jim jeden vepředu říká, musíte sem, tak stojí nebo se pohybují opravdu pomalými pohyby :-) takže někdo energický a hlasitý na koordinaci... a nestresuj se s tim, co dělají ostatní nebo jestli jim se to líbí, protože my si s manželem pořád říkali, že se svatebčani nudí-hodne jsme se fotili, ale na svatbu jsme slyšeli tak pozitivní ohlasy, že nás to až překvapilo :-)
Duplicitna tema, poprosim pouzi vyhledavac a svu odpoved urcite najdes. Dekuji moc
1

Téma bola zamknutá adminom. Nie je možné pridávať ďalšie odpovede.


Nenašli ste čo ste hľadali?