Kaštieľ Tomášov - rozpočet pre 40 ľudí

Ahojte zienky, rada by som sa poradila, ma niekto skusenost s rozpoctom v kastieli v Tomasove? mame 40 ludi, 18ubytovanych. Radi by sme mali obrad vonku, slavnostnu veceru, teply a studeny bufet.....a tak....mal tam niekto svadbu? dakujem :)
Odpovedať
Ahoj, ja som si ho tam davala robit, cakam nan uz asi mesiac, ale co viem od znamych tak svadba pre 50 ludi stoji okolo 3.500 - 4.000 eur. Cena sa mi este celkom pozdavala, no kamaratka, ktora tam mala mat tiez svadbu (nakoniec ju ma na inom mieste) mi hovorila, ze pytaju za fotenie v areali a na svadbe 1.000 eur. Co sa mi zda prehnane, zato ze si tam ty donesies fotografa. Neviem teda co je na tom pravdy, ale taketo informacie mam ja. Ja som si dala spravit rozpocet v kastieli Mierovo (zatial to vyzera celkom slubne, az na niektore detaily) aeste cakam ponuku z hotela Senec, kde by som to mala najradsej. :-)
Odpovedať
Rozpočet v Tomášove si do veľkej miery robíte samé :-) Počítajte poplatok za prenájom 1000 eur, ak chcete aj stan, tak k tomu ďalších skoro 1900 eur. No a jedlo a nápoje si skladáte už s drahým podľa ceny a chute :-) Neviem, či to ešte platí, ale sladké a slané si môžete priniesť vlastné. Víno a tvrdé sa musí byť od nich. @martuskah Neposlal ti pán Michalka podklady? Taký excelový súbor, kde sú ceny jedál? Ak sa tam chceš iba fotiť, určite neplatíš 1000 eur, to je cena prenájmu, ak tam máš svadbu. Baby tu písali, že za fotenie sa platí 50 eur.
Odpovedať
@hallie zatial mi neposlal nic, stale mi len odpise ze ceny na rok 2014 sa riesia a ze do konca tyzdna mi posle vsetko, no to uz je asi 4 tyzden co cakam, a v podstate ma to uz nebavi len cakat a cakat, pretoze by som to chcela vyriesit. Ja som tam chcela mat celu komplet svadbu, nie len fotenie. Ale pride mi to strasne drahe ked som to len tak sama pocitala.
Odpovedať
@martuskah uz mas ten rozpocet? lebo ked nie mozem ti ho poslat, my sme tam dnes boli a rezervovali si datum 17.5.2014 vonku :) manazer bol super...vie, ze ceny su vysoko a slubil ajtaku kvalitu, som zvedvaa
Odpovedať
@saintovci...mohla by som Ta prosim poprosit o priblizny rozpocet? Prave sa rozhliadame po mieste a Tomasov je medzi topkou. Velmi pekne vopred dakujem;)
Odpovedať
u nas bol podovne Tomasov v top tiez...ale kedze nebol termin a ceny boli neskutocne prehnane nechali sme to tak..
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 8 mesiacoch
Profilova fotka
Ahojte, chcem sa spýtať, je možnosť v Tomašove v kaštieli, že sa tam niekde vonku urobí len obrad? :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?