Cena svadby pre 60 ľudí

Profilova fotka
Chcela som sa spytat ci by ma v tejto dobe mohla svadba stať tak cca 4 tisic eur ci by mi to stacilo na 60 ludi? :)
Odpovedať
1
2
5
Profilova fotka
Ahoj, to zalezi, co tam chces mat. Musis ratat s tym, ze takmer vsetko sa pohybuje okolo 300 EUR (fotograf, kamera, hudba, saty., vyzdoba...) Dost vela vyjde jedlo, alkohol, kolace, vysluzky. Mozno keby si tieto veci robite svojpomocne, tak by sa to dalo ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@miskamatko1 jasne, ze staci... ale podla toho kde, a ako :) nas to cele na 50 ludi nevide maxim 3000..ale my mame, fotografa a Dj kamaratov :) saty mam za 130 :) topanky, perky som dostala na promocie, moj drahy ma oblek novy uz predtym kupeny.. topanky deto.... restika nam dala predbezny rozpocet na 1300 eur pre 50 ludi... takze da sa... len musis vedie a nenechat sa oklamat len preto, ze to ma privlastok svadobne :) od kytice, az po topanky...
Odpovedať
@miskamatko1 na 60 ludi ako myslis len hostinu? lebo ak celkom saty a vsetko tak ta sklamem aj keby si to robis vsetko sama tak do tejto sumy sa nezmestis ako velmi by si chcela...
Odpovedať
Profilova fotka
http://www.mojasvadba.sk/forum/svadob... Tu je podobna tema :)
Odpovedať
jasne ze sa da! ak nebudes chcet saty za 500eur, kameramana, vysluzky, specialne svadobne podbradniky, specialne svadobne pohare a ine hluposti :)
Odpovedať
Profilova fotka
ako fotografa a aj svadobnu kapelu mam kamaratov :) saty nechcem moc drahe :) a asi by ste nevedeli u akej banky sa da najlepsie pozicat :) dakujem za radu :)
Odpovedať
Profilova fotka
@miskamatko1 nepoziciavaj... da sa to... bez debilin ako pohare, nezmyselne draha kytica, pierka, darceky pre hosti, kornutky na ryzu,kniha hosti, vankusik a podobne da sa to.... a krasne saty zozenies aj tu a za skvele ceny... neboj, da sa to... a kde budes mat svadbu?
Odpovedať
Profilova fotka
ale potrebujem aspon nieco na start :( ja v trencianskych tepliciach :)
Odpovedať
Profilova fotka
to nemozes mat az take zle, urcite su tu ceny prijatelnejsie ako u nas v ba....a my to tiez zatial zvladame bez uveru... a mame uz takmer komplet oblecenie, doplnky, obrucky...samy sme si navrhli oznamka.. kupuj si nieco vzdy z vyplaty... ste na to dvaja, tak to ide... pomalinky aj mi nakupujeme :) v prvom rade salu a potom uz ostatne...
Odpovedať
Ahoj mna vyšla na 40 ľudí 2500 eur, takže by si mala zmestiť do 4000 eur, pokliaľ nechceš prehnané veci ako limuzína. Také veci ako je fotograf, kameraman, DJ alebo skupina , šaty, obrúčky ....ta víde rovnako. Počet hostí to navišuje . Napr. ja som mala poháre, set na krájanie torty, vankúšik, podbradníky a nevišla ma až tak veľa a to som z BA.
Odpovedať
@miskamatko1 To máš svadbu teraz v januári? A máš už niečo vybavené? Ja som postupne kupovala veci, každý mesiac niečo a tak sa to dalo uniesť. A ked sa to nedá, tak si zober pôžičku, ked máš účet opítaj sa vo svojej banke.
Odpovedať
Profilova fotka
no lebo sak kostol a obrad je zadarmo,kamarat nas bude fotit aj natacat,pozvanky mame od kamarata dalsieho a kamaratka zo skupinou nam bude spievat :) vyzdoba by nas vysla tak cca 250eur co mi hovorili no a saty mam zajednane topanky mam doma....ostatne treba dokupit :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
@miskamatko1 nezabudni, ze aj ludia ti daju peniaze, takze sa ti cast vrati uz priamo na svadbe... my chceme cca 80 ludi, ale predpokladam, ze bude viac (ak ratam aj 5clennu skupinu) a sme si povedali, ze max 4000 €. ze to radsej zvolnime z narokov - zatial co mame tak kamera a foto 300 €, hudba bude cca 500€ (jedina vec, do ktorej som ochotna investovat), saty ma vysli 180 €, bizu nejaku mam, kroje by mali stat 66 € (ak sa nezmeni cena) a naozaj nepotrebujem take kraviny ako balonove srdiecka v sale na parkete, pustanie holubov, lampiony, sypanie ryze, bublifuky, coko fontany a neviem este ake kraviny... u nas vsak bude aj dost velka polozka ubytko... (ale to asi bude mimo rozpoctu :-D )
Odpovedať
Profilova fotka
my budeme mat tiez 50-60..a predbezne to tiez vychadza na 4000
Odpovedať
my sme mali 33 ludkov a vysla nas este v sk 70 000
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
48 ľudí - 5300 eur
Odpovedať
Profilova fotka
Svadba ma byt raz v zivote, mal by to byt nezabudnutelny zazitok, len skoda, ze clovek musi pozerat na peniaze... :-( Keby to tak nebolo, kazdy by mal svadbu na ktoru by ludia dlho spominali :-) A hlavne podla absolutnych predstav paru, lenze clovek musi riesit rozpocet, skrtat a uskromnovat sa.... :-( Ja som z Ba a tam svadbu asi nebudeme mat, myslim si ze by to bolo dost drahe, moj priatel je z dedinky pri Nz, tam by to vyslo zrejme lacnejsie a tiez ratame cca 60 ludi a chceli by sme to zvladnut do 3500€, tak uvidime.... :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja sa všemožne snažím o to,aby sme sa so 60-timi ľudmi vošli do 4000€ so všetkým...vrátane oblečenia a topánok pre našich 5 detí (3 drahý ,2 ja)
Odpovedať
Profilova fotka
My budeme mať okolo 65 ludí, a bude nás to stáť okolo 6000 € , a tiež žiadne zbytočnosti nebudú ani starejšieho nebudeme mať. Kostol a obrad zadarmo,ak chceš tak prispeješ, ja im dám 30 alebo 50 € na výzdobu kostola, hudba 30 €, fotograf 250 € (už som dala zálohu 50 €), sála okolo 2000 aj s výzdobou a spolu s ikebanamy (dala som zálohu 300 €), kameraman 400 €, šaty moje tri a snúbencovi oblek + topánky okolo 500 €, obrúčky 600 €, alkohol + víno okolo 1000 € (možno aj viac), zákusky (ani šajnu nemám). Ale určite si neber úver, ja si tiež sporím a všetko si pomaličky kúpime. Zatial som dala tie dve zálohy spolu za 350 € a už mám všetko vybavené : kostol + kameraman + fotograf + sála + hudba. Okolo apríla pôjdem šaty pozrieť a zatiať veget ;-) :-) všetko sa dá bez úveru vybaviť iba treba sporiť a pomaličky kupovať ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Co znamena pomalicky? Kolko asi trva takto zorganizovat svadbu?
Odpovedať
Profilova fotka
no ked pozeram na tie sumy, ze 3000 4000 tak lutujem, že sa vydávam v Ba, u nás 90 hostí 15tisíc eur :/
Odpovedať
@12345petra Ahoj, rada by som sa pytala akeho fotografa a kameramana mas, hladam, neviem najst Dakujem
Odpovedať
@miskamatko1 asi nie... :-| ale záleží na tom čo všetko chceš a čo počítaš do rozpočtu...
Odpovedať
petrah 15tisic eur? to budete mat taku luxusnejsiu svadbu co to sa tam tak pohybuje u vas?:) nas na 80 ludi v trnave vychadza okolo 4-4,5 tisica a to aj s cokoladovou fontanou a roznymi ako to niektori nazyvaju ,,hlupostami,,:)
Odpovedať
Profilova fotka
@kurucka93 no pomalicky znamená, napr.: že v apríli kupime šaty , v máji obrúčky, v júni topánky,...atď. Nie naraz, tak som to myslela. Ja som začala organizovať svadbu koncom januára, a už mám všetky dôležité veci vybavené. a svadba bude až 5 októbra, čiže cca 8 mesiacov pred. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@kkackka my budeme mať maďarskú svadbu, ale ak chceš napíšem ti to: fotograf Kalmanfoto.eu, a kameraman bertokvideo.sk
Odpovedať
nas bude max. 20 aj s fotografom, a neviem, ci sa do 3000e zmestime :(..a to som chcela obetovat max. 2000e....a pritom nebudeme mat ani DJ asi, len fotografa (skoro 500e) :(...niekedy sa neda usetrit..obrucky budu min. 700e....ach jaj, radsej by som inam peniaze investovala...
Odpovedať
Profilova fotka
@greenfrog náš obed bude stáť okolo 2000 € pre 65 osôb. a Váš obed pre 20osôb tiež 2000 € ??? dobre som to pochopila??a fotograf za 500 €? to je strašná suma , ja si dovolím povedať , že môj fotograf je v okrese najlepší a stojí iba 390 € . ??? :-|
Odpovedať
nie...2000e na celu svadbu..hostina nevyjde viac ako 500e..ja do celej sumy ratam aj cenu siat, obleku, obruciek....no fotograf je z PK, ja nemozem za to, ze je taky drahy...ale nebudeme mat kameramana, tak chceme aspon dobre fotky...
Odpovedať
@petrah9 kriste pane,tolko?? ved to dokopy tolko nemame :))))..ja co mam naklady atd,nieco po znamosti ..tak duafm,ze sa do 3500 zmestim..sice hosti bude do 50ludi ako rodina,ale potom o 22h pridu kamarati,to bude dalsich cca 25,ale na tych sa vela neminie,lebo chceme švedske stoly.. moj drahy ako darceky pre hosti zamietol..takze da sa kde tu usetrit..saty mam cez ebay.
Odpovedať
1
2
5
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?