Podľa čoho ste si vybrali svedka na svadbu?

Podla coho ste si vyberali svedka na svadbe? Mam na vyber 3 ludi - moja kamaratka, ktora bola najlepsie kamaratka pre mna cca pred 10rokmi a naozaj sme spolu travili vela casu. Vela modlitieb venovala a venuje nasmu vztahu a mam ju velmi rada. Potom sestra alebo brat - brat sa o mna staral, ked som bola mala, sestra sa o mna stara teraz. Naozaj neviem, podla coho si vybrat... Mam pocit, ze sa rozhodnem 4.7 rano podla toho ako sa zobudim a takyto vyber sa mi nepaci...
Odpovedať
Profilova fotka
@nevesticka_mary mojim svedkom bol najlepší kamarát a neviem nejako špecifikovať prečo som si ho vybrala, prosto to tak zomňa vychádzalo prirodzene, je to človek, ktorý pre mňa znamená strašne veľa a prišiel mi na túto úlohu adekvátny. Pokiaľ je niektorí z tvojich adeptov taký ku ktorému ťa to prirodzene a nenásilne ťahá, že by to mal byť práve on tak zvoľ si toho :) ja som chvíľku mala obavy ako zareaguje moja naj kamoška, s ktorou ako sama píšeš o tej svojej, že už nemáte tak intenzívny vzťah tak s mojou je to podobné a ona si mňa ako svedka vybrala, tak som sa bála či sa neurazí, ked ja nebudem mať ju, ale to šlo hladko, čiže asi by som to uzavrela tak, že chod za svojím srdiečkom :)
Odpovedať
@nevesticka_mary nie je v našej úlohe povedať Ti koho vybrať :) sama musíš cítiť, ku komu Ťa to ťahá....ale z toho čo píšeš by som to asi urobila tak že by som dala ako svedka tú kamarátku, aby sa ani brat ani sestra neurazili s tým, že im by som povedala, že ich tam chceš mať pri sebe nejako :) alebo také niečo vymyslieť im úlohu ktorá bude dostatočne dôležitá :)
Odpovedať
@macka164 to ja vieem,ze sa musim rozhodnut sama. Ale hladam nejaky kluc a v mojom okoli nema nikoho, kto sa rozhodoval ako ja. Ked sa zenil brat, dal si za svedka sestru a ked sa vydavala sestra, dala si brata... Najviac ma to "taha" k tej mojej kamaratke, ale vobec netusim, ze co ma vlastne svedok take vediet - ci ma vobec pomahat alebo staci, ze proste nas ma rada...
Odpovedať
Profilova fotka
@nevesticka_mary svedok nemusí robiť vôbec nič, ja som ako svedok kamoške počas svadby s ničím nepomáhala, pomáhala som jej predtým s výzdobou ale to by som jej aj bez toho aby som bola svedkom o to vôbec nešlo :) s tým si starosti nerob :)
Odpovedať
@lillyanna @macka164 dievcata, obrovska vdaka! Vybrala som si kamaratku, pomohli ste mi uistit si toto rozhodnutie. Takze teraz uz len vymyslat ako originalne jej to oznamim:)
Odpovedať
@nevesticka_mary nie je za čo :) ja som mojej dala takú kartičku čo som jej sama vyrobila, vymyslela básničku, môžeš pozrieť v mojom albume :) ale kadejako sa to dá :) Budem držať palce, nech je to správne rozhodnutie :)
Odpovedať
Profilova fotka
@nevesticka_mary sestra bude sestrou vždy....brat tiež bratom bude...priberte "do rodiny" kamaratku...bude si to vážiť:-)
Odpovedať
Ja som si tiež vybrala najlepšieho kamaráta, povedala som mu to len tak v aute, keď sme kamsi išli a trocha som ho vykoľajila, ale myslím, že potešila :-)
Odpovedať
@nevesticka_mary ja som si vybrala najlepšiu kamarátku ale moje požiadavky na ňu sa jej zdali priveľa tak odmietla ... že radšej sa príde iba tak zabaviť ... tak som si vybrala kamošku, ktorá mi pomáhala aj so šatami aj mi odporúčila nejakých dodávateľov a som presvedčená, že ona mi má svedčiť o mojej láske a záväzku, ktorý v ten deň dám hoc mnoho ľudí považuje svedka iba za potrebnú vec a nič hlbšie ... u mňa je to ľahšie, že som jedináčik ... ale tvoje srdce ti musí napovedať :)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som mala svojho brata za svedka v ten den ma najviac On podporoval hovoril mi ( Moja velka sestricka sa vydava ) a je ajkrstnym otcom nasho maleho pritom On deti nejak nemusi ale maleho zboznuje.Je to na tebe ci si das kamaratku alebo surodenca kto ta najviac podrzi v zivote,na Koho sa najviac spoliehas .Drzim palce
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Profilova fotka
Ahojte musi byt svedok slobodny/slobodna alebo moze byt zenaty/vydatá?
Odpovedať
Profilova fotka
@tinusik20 môže byť vydatá/slobodný..to s tým, nič nemá
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
No a ak bude zaroven moja starsia teda hlavna druzicka? Lebo ona to tak hned berie ze aautomaticky a vela ludi mi hovorilo ze by mala byt slobodna no neviem
Odpovedať
Profilova fotka
@tinusik20 hl.družička by mala byť slobodná, ale záleží od teba. Mne osobne to je jedno a dávam si aj vydatú družičku :)
Odpovedať
mne bol svedkom brat, jediný súrodenec
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?