Náhodní svedkovia

Ahojte, máte niekto skúsenosť so svadbou typu odišli sme sa zobrať niekde - ja neviem do tatier (nepodstatné), a na mieste sme si splašili dvoch svedkov? Proste dvoch ľudí, ktorých vopred nepoznáte, prípadne vedeli by mi niekoho takého splašiť na matrike? =-) Ďakujem.
Odpovedať
Ahoj - u nas v meste som taky prípad pocula. Nemal by byt s tým problem. Konkrtene slo o obrad na fare. Pan farar poprosil okolo iducich aby sli za svedkami dvom mladým co sa takto brali a nebol proble. Vo vasom prípade niekoho napríklad oslovit v mieste kde bude svadba ci by nebol taky dobry a nesiel by vam za svedkov /kludne aj náhodných- povedat aka je situacia- beriem sa tam a tam a nemame svedkov/. Podla mna sa isto niekto najde. Ved ist za svedka nie je nic ake strasne. Ak by sa to konalo na matricnom urade - myslim ze aj tam by sa dalo dohodnut aby vam niekto svedcil :) treba sa len popytat. Vela stastia a nech sa vam svadbicka podarí :)))
Odpovedať
Ďakujem pekne :-) Snáď všetko vyjde ako má. Plánujeme mikro svadbu, len my dvaja, bez zbytočných ovácií na matričnom úrade... :-) Pri najhoršom sekretárka a údržbár matričného by mohli ísť svedčiť :-D
Odpovedať
Jasne svedcit moze ist hoc kto :) kebyze som od tial ako ty tak by som sla aj ja kludne :)Ja tiez nie som zastanca vekych svadieb. Takze schvalujem na plnej ciare :) nech sa vam darí :)))
Odpovedať
Dakujemee :-)
Odpovedať
u nás na matrike chodia za svedkov upratovačky z obecného úradu, ak manželia nemajú vlastných
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?