Darčeky pre svedkov - nápady pre ženu aj muža

Aké darčeky pripravujete pre svojich svedkov? Nemáte nejaké nápady pre ženu aj muža..? :-/
Odpovedať
my sme dali svedkom manzetove gombiky
Odpovedať
...darčeky pre hostí, darčeky pre svedkov, zvlášť pre deti, zvlášť pre puberťákov... Babkinmu kocúrovi nemám vymyslieť darček? Trocha sa to s tými darčekmi aj preháňa, nie?
Odpovedať
@monetta :-D :-D :-D
Odpovedať
@monetta presne si vystihla moje myšlienky :-D :-D :-D :-D :-D V príspevku vyššie sa píše o manžetových gombíkoch, ruku na srdce, koľko mužov ich použije? A koľko krát? Darček pre svedkov je ďaľšou zbytočnosťou, podobne ako mydielka, magnetky a pod. blbosti pre hostí, ktoré v 95% skončia skôr či neskôr v koši.
Odpovedať
@visna6 podakovanie :) myslim, ze to uplne bude stacit, pre nich to je myslim aj tak dost velka cest, ze ste si ich vybrali. ak by ste chceli aby si ten dar mohli odlozit tak dajte podakovanie na papier ;-)
Odpovedať
:-D :-D suhlasim,ze tych darov je vela....len som chcela vediet, ci sa nieco zvlast dava aj svedkom... dakujem :)
Odpovedať
@maslenka my sme to nedarovali na to aby ich pouzivali po nasej svadbe ale aby si ich dali na nasu svadbu a bolo to na fotkach ked sa budu chystat so zenichom :) kazdy nech si robi co chce a nech ma pamiatku aku chce alebo len vsetko nutne a nic navyse, otazka ale bola jasna :)
Odpovedať
my budeme asi davat gravirovane ploskacky s ich menami, objedname z ali, pre muzov cierne a pre zeny ruzove, skor to berieme ako taky vtipny darcek, pripadne to dostanu len pani a zeny pojdeme vramci "babskej jazdy" niekde na wellness alebo masaz ale je to nase rozhodnutie urcite to nie je podmienka ze im nieco musis dat
Odpovedať
@janelicious03 ok, ale nie kazdy muz nosi koselu s dierkami na manzetove gombiky. A pre jeden den si ju kupovat, pre jeden den kupovat manzetove gombiky...Jasne, je to vec nazoru. Pre mna je to dalsia zbytocnost, ktoru nie je nutne riesit, ved starosti okolo svadby je aj tak dost.
Odpovedať
@visna6 nedávame nič a máme pokoj :-D
Odpovedať
@maslenka nasi svedkovia si taku kupia rovno aj s novym oblekom, lebo su to nasi bratia a je to vyznamny den aj pre nich, si myslim :)
Odpovedať
Profilova fotka
možno perá? s dátumom a vašimi menami? venovaním? poďakovaním, čokoľvek čo uznáte za vhodné, je to podľa mňa také pekné symbolické a môžu sa vám teda nimi podpísať :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
@janelicious03 písala som vyššie, že je to vec názoru, môj partner mal na sebe oblek za tých desať rokov, čo sme spolu asi päť krát, takže určite by si nový nekupoval, na čo, keď je športový typ a oblek kým nemusí, tak na seba nedá. Ak to máte tak, ako si napísala, OK, u nás by to bol fakt nezmysel.
Odpovedať
Joj zeny co sa natahujete,ved otazka je co dat ako darcek a nie ci su darceky hovadina.Kto chce nech da aj susedom v baraku nie? Treba dat napad,ked sa slecna pyta.A na co je blbost zalozit novu temu :) Ja som mojej svedkyni dala vyrobit pernikovu kazetu a draheho svedkovy sme dali opicu( nuz ked poziadate o svedectvo pri pive inak to dopadnut ani nemoze na vychode) :-D
Odpovedať
@sweetluska my sa nenaťahujeme, my diskutujeme. ;-) ;-) ;-) ;-)
Odpovedať
@sweetluska inak tá opica sa mi veľmi páči :-D :-D :-D ja som raz robila neplánovane šoféra zo svadby, na ktorej som ani nebola. Mali dvoch, ale spoločne sa spráskali do nemoty a to ani nebolo na východe. Takže o 5,00 budíček, na cudzom aute, paráda ]-( ]-( ]-( ]-( ]-(
Odpovedať
Profilova fotka
Ak budete dávať nejaké darčeky ostatným hosťom alebo ostatným družičkám a družbom tak im dajte to isté, podľa mňa za to väčšina ľudí neočakáva nič špeciálne
Odpovedať
Ja by som asi tiež dala to isté normálne čo budete dávať ostatným hosťom. Ak im nebudete dávať nič tak ani im nič nedávať a čo? Veď to nie je povinnosť.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
Profilova fotka
čo sa darčekov týka, ak máte na ne peniaze tak áno, niečo pekné, prívesok, hodinky,.. ale ak to má byť darček typu hore spomínané - mydielka, magnetky ... tak nie, načo
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 6 mesiacoch
Profilova fotka
Neviete kde dam vyrobit kartu na poziadanie pre svedka? Ci bude mojim svedkom? Q
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?