Aký darček je vhodný pre svedkov na svadbe?

Profilova fotka
Ahojte holky, dávali ste svojim svedkom nejaké špeci darčeky? Ja som zvažovala dať nejakú zmysluplnú drobnosť. Takú, aby bola užitočná a aby mali spomienku na našu svadbu... Aký darček by sa hodil pre moju svedkyňu (24r) a drahého svedka(30r)? ;-)
Odpovedať
Ja neviem, ci som z Marsu, ale v poslednej dobe sa nestacim divit. Darceky pre rodicov, darceky pre svokrovcov, darceky pre svedkov. Naco je to dobre?
Odpovedať
@sintra este si zabudla na darceky pre svadobnych hosti ;-) tiez si myslim ze s tymi darcekmi to netreba prehanat :-) nechcem nikomu kazit radost ale napriklad take magnetky s podobiznou zenicha a nevesty si vystavia tak akurat svadobni rodicia, hostia to v tom lepsom pripade len zalozia do šuflíka :-p
Odpovedať
Profilova fotka
myslim ze je to tiez zybtocne.. teda ja som to este nevidela zeby niekto dostal darcek.. oni maju spomienku uz len tym ze boli na svadbe :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
Ahoj,nič im nedavaj, svedkyne by som kupila možno kvety, byt svedkom je pocta pre každeho, je to velky prejav dovery. Keby som bola ja svedkom ,bola by som neskutočne pyšná a na svadbe by som sa cítila výnimočne aj bez darčeka.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
My nebudeme dávať extra darčeky svedkom. Hostia budú mať rovnaké okrem samozrejme rodičov. Ani som sa s tým nestretla aby to až takto niekto členil. Však o darčekoch to ani nie je.. Ako už @sintra spomínala vyššie už sa to s tým darčekovaním nejak preháňa. Svadby sú o spomienkach a nie daroch. Lebo aj tak si to nikto nikam nevyloží . :-|
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?