Uvedenie mladomanželského kvízu

Profilova fotka
Nevesty, ktoré ste mali mladomanželský kvíz, ako ste si ho uviedli a ako ste si ho aj ukončili? nejaké konštatovanie, že zhodli sa v toľkých odpovediach, budú si teda rozumieť, alebo ako? a tiež tombolu ste si ako uviedli? ďakujem za postrehy :)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj alyrka, co je to ten svadobny kviz?
Odpovedať
Profilova fotka
@kiarita11 ma rôzne názvy Napr. Novomanželský kvíz /Topánkový kvíz/.... Máš tam otázky ako: Čo je vyryté na snubnom prsteni? Koľko stálo požičanie svadobných šiat nevesty? Lyžovanie je obľúbený šport ženícha. Akú značku lyží a topánok má v súčasnosti? Ktorý film by nevesta mohla vidieť 5x za sebou? Ktoré tri veci by si ženích so sebou určite vzal na opustený ostrov? Aké bolo počasie na Vašej prvej spoločnej dovolenke? Keby nevesta mala celý deň len pre sebe, ako by ho strávila? Aké jedlo by uvaril ženích neveste, keby jej chcel urobiť radosť? Ako bábätko bola nevesta skôr bábätko buchtička alebo bábätko vychudnuté? Keby si nevesta mala vybrať zviera, ktorým by chcela byť, čím by bola? Akú kvetinu má nevesta najradšej? Ideálny muž nevesty? Kde by chcela nevesta stráviť dovolenku snov? Nosí nevesta radšej sukňu alebo nohavice? Čo nevestu zaručene rozhnevá? Akú má ženích konfekčnú veľkosť? Aké sú Vaše telefónne čísla? Krstné mená svokra a svokry?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 7 mesiacoch
Profilova fotka
Obnovujem túto tému keďže ma zaujíma. Približne o ktorej dať topánkový kvíz, Kto ho má čítať - družička? Ako ste to ohlasili v sale...povedali ste im to dopredu ze chcete aby vam pripravili stolicky...???
Odpovedať
Profilova fotka
@aicha15 Ahoj, my sme to mali, a vsetci sa vyborne bavili..U nas to cele riadil Dj ;-) Mali sme to pred zacepcenim..okolo 22:30h. A tombola bola pred vecerou..
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?