Únos nevesty

Nevesticky moje, zaujimal by ma vas nazor na unos nevesty.... Ano alebo nie? Mysliste si, ze by to na spravnej svadbe nemalo chybat??? Alebo naopak, povazujete to za zbytocne vyhodene peniaze?? Zaujima ma kazdy nazor :) Dakujem :)
Odpovedať
1
2
ja som za unos podla mna je to zabava a takmer nic to nestoji...ved len zenich zaplati konzumne tam kde nevestu unesu :-)
Odpovedať
Profilova fotka
napríklad ja si to neželám :-D u nás by to hádam ani nikoho nenapadlo..ale všade je iný zvyk :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja si to tiež neželám budeme mať malú svadbu a myslím, že by to pokazilo zábavu...
Odpovedať
Profilova fotka
Joooj, ja som bola na svadbe pred tyzdnom, kde bol unos..... NEROBTE TO BABY, ak si enchcete pokazit celu svadbu a rozhadat vsetkych svadobcanov! cele zle, ja to urcite nechcem, a kedze to budem mat v kastieli na dedine nebude na stastie ani kam!!! :-p
Odpovedať
Profilova fotka
taktiez si to nezelam, zabavat sa chceme vsetci, vsak prave preto robime hostinu, ktora nas myslim ze nevyjde prave najlacnejsie a robit zbytocne naklady? nie dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
Mile damy,zo skusenosti musim povedat,ze to nie je dobre...nie iba z financneho hladiska,ale naozaj to moze pokazit svadbu,hlavne ak to organizuju trosku pripiti druzbovia a pod. ... a uz nevravim,ked je niekto "vtipny" a unesie nevestu nevedno kam,to si neviete predstavit tu "radost" zenicha,ked hlada nevestu takmer v celom okrese :-D ...takze,ja vravim urcite NIE.
Odpovedať
Profilova fotka
nie,nie,nie..ja si to tiez nezelam..ten cas pocas unosu mi pride zbytocne premarneny..ved svadba tak rychlo zbehne a ja sa chcem cely cas zabavat a tancovat s rodinou,priatelmi.a nie sa pretrcat po diskotekach :-) ale snubencova sestra mi uz minule oznamila,ze ja budem mat unos,ze ona sa o to postara.napriek tomu, ze som jej vravela ze to nechcem :-( ale este sa s nou o tom porozpravam,dufam ze ma pochopi..
Odpovedať
Profilova fotka
ani ja som si to nepriala.... darmo mi to pomohlo, kedze som mala na svadbe par bezkrkych chalanov, mohlo mi byt jasne, ze to nenechaju len tak, jeden ma hodil cez plece, a bez topanok ma hodili do taxika :)
Odpovedať
Profilova fotka
Únos sme s manželom zavrhli, podplatili sme kamaráta, aby nikto nemal šancu. Napokon môj brat mal únos v úmysle práve na popolnočnom tanci, je to aj vidieť na videu ale ja som sa nedala :D Celá svadba mi utiekla ani netuším ako rýchle a určite by som nechcela prísť o čokoľvek nejakým blbým únosom... :) Každý má iné predstavy, ale únos by podľa mňa na svadbe nemal čo robiť. Svadba je predsa o láske dvoch ľudí, ženích s nevestou sú hlavnými aktérmi a pri únose zjavne bude jeden z hlavných aktérov chýbať- takže svadba a únos nie :)
Odpovedať
Profilova fotka
suhlasim so @zuzka2808 .. ja som tiez nad tym rozmyslala s mojou buducou svagrinkou, ze by ma uniesli.. ALE.. niektori clenovia nasich rodin sa budu vidiet na svadbe prvy raz a nemyslim, ze je vhodne odist a nechat ich samych, nech sa zabavaju ako chcu.. po druhe, vacsinu nasej svadby plati moj muzik buduci, cize nespravila by som mu, ze este by som niekde spravila ucet a nech zaplati..myslim, ze naozaj je to vynimocna udalost, kde sa stretne rodina a ludia, ktorych mate radi obaja a chcete si to s nimi uzit, ved oni su tam kvoli nam a my im mame nachvilu zmiznut ?? zalezi to vsak aj od ludi, ak ste blaznivi a vasa rodina o tom viem, resp. ak su tiez taki ,crazy, a podporia vas v tom a ujdu s vami, potom to moze byt prijemna zabava, len co chudak DJ, ostane na hostine sam :)? ved na disku mozete ist kedykolvek inokedy, myslim vsak, ze za tie peniaze, co to vsetko stoji sa neoplati este niekam inam ujst.. :)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som únos nemala, ani som nechcela. Na svadbe som mala 140 ľudí, s ktorými som sa bavila a nevidela som zmysel v tom, že odídem. Všetko to tak rýchlo zbehlo a stráviť hodinu niekde v bare ma vôbec nelákalo. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
my sme sa s mojim uz manzelom pred svadbou dohodli, ze sa urcite nesmiem nechat uniest, lebo by to pokazilo zabavu. Svadba bez nevesty a zenicha nie je svadba. Napokon to vsetko aj tak tak strasne rychlo ubehlo, ze si neviem predstavit, ze by som drahocenné minuty ci nedajboze hodiny stravila niekde na zafajcenej diskoteke... unos je podla mna na svadbe nielen zbytocny, ale aj vonkoncom nevhodny, nejake pozitiva moze mat len v pripade, ked svadba nestoji za nic a tak je to taka cena utechy, ze aspon nejaky program... sama za seba hovorim nie, svadba je jedinecna a treba ju prezit so svadobnymi hostami.
Odpovedať
Článok sa načítava...
podla mna je to blbost. bola som na svadbach s unosom aj bez. pocas unosu zacne viaznut zabava. naco maju ludia ist niekam inam ked na svadbe sa dobre bavia. ibaze by ich to na vlastnej svadbe nebavilo.
Odpovedať
Ja dúfam, že mňa nikto z večere unášať nebude. Tento zvyk sa mi nepáči. Svadby, ktoré boli bez únosy sa mi jednoznačne zdali podarenejšie :)
Odpovedať
Profilova fotka
My sme sa s manzelom tiez dohodli, ze ziadny unos nebude..avsak moji bratranci cely vecer len unos planovali a bez neho by to asi ani neprezili :-D tak som sa musela podvolit..uniesli ma na diskoteku ktora bola asi 5min.chodze od nasej saly, DJ manzela "nasmeroval", chvilu sme si tam zatancovali a za tristvte hodinu sme boli naspat :-) mnohi si ani nevsimli ze ma uniesli :-D na to ze som unos vobec nechcela to bolo prijemne..ale urcite by som sa nedala nahovorit na nejake vzdialene miesta, pripadne unos soferom, ktory si vypil
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som chcela unos. Nevedela som si svadbu bez toho predstavit,ale teraz potom co tu citam...budem si to musiet premysliet. Aj ked aj ja som to chcela tak ako @mishka18. Len tak asi 5-10min od saly a tiez len tak na 20min max. Ked som bola doma a sla som na disku,vzdy sa mi pacilo,ked tam prisla nejaka nevesta. A co sa tyka toho dj-a ,ze tam ostane sam,ved neostane,on bude hrat pre ostatnich,a si myslim,ze kazdy dj je uz na to aj zvyknuty.
Odpovedať
Únos NIE! Ani si to len nechcem predstaviť..všetci hostia boli dopredu upozornení, že si takéto ,,výstrelky´´ neprajeme :-D Mali sme malú svadbu a to som sa nestihla plnohodnotne venovať všetkým hosťom, aj keď som sa snažila...a nie ešte,aby ma niekto unášal...osobne sa mi tento zvyk nepáči a považujem ho za prežitok.
Odpovedať
Profilova fotka
@lenkakov7 ja napisem o dvoch nazoroch... najprv: na nasej svadbe sme boli jednoznacne proti.... a to predovsetkym z financneho hladiska... ale aj kvoli tomu, ze zabava v mieste hostiny trochu poklesne podla mna... kedze sme mali vylozene obmedzene financne moznosti a priority postavene uplne inak, nepriali sme si to.. radsej som "vrazila" nejake financie z nasho pohladu "navyse" do vyzdoby miestnosti, ako keby zenich, t.j. vlastne my sme ucet na diskoteke platit mal/-i ... na svadbu nam vyrazne prispievali rodicia, neplatili sme si ju sami a tak sme tento bod programu hned vyskrtli z nejakych napadov... a nebolo to tlakom rodicov... obaja sme velmi rodinne zalozeni... stretli sa nam hostia nielen z SK, ale aj z Madarska a Moravy.. a tak sme chceli byt co najviac s nimi... na hostinu boli pozvani aj vsetci najblizsi kamarati, tak nebol dovod... ved vyborneho DJ sme mali my :-) ... a hral podla naseho gusta... co by DJ na diskoteke tazko tak vystihol.... nehovoriac o tom, ze je to zabava obvykle najma pre zucastnenych... obaja sice mame mimoriadne komunikativne a radi sa baviace rodiny ci kamaratov... ale.... clovek nikdy nevie, ako by to dopadlo... mozno by sa bavili bez problemov aj bez nas, ale... mozno by nalada opadla, a to ani neuvazujem o nejakych nestastiach cestou... navyse po skusenosti.. mali sme cca. 50 hosti spolu, aj tak som sa okrem pozdravu a pri gratulaciach s nimi, okrem par slov, nieto este viet na hostine nestihla porozpravat... cas strasne letel.. no a druhu skusenost opacneho charakteru mam zo svadby najlepsiej kamaratky niekolko rokov dozadu.... ona ako nevesta vylozene unos chcela... a kedze som sa ho tiez ako druzica nevesty zucastnila, my zucastneni sme sa bavili vyborne... ako to vyzeralo na hostine netusim... ked sme sa vratili, uvitali nas vsak vcelku v pohode... ale, ked si to tak vezmete, najprv s nevestou odisla vacsina "mladych" a potom zvysok "mladych" odisiel so zenichom... (zenich bol informovany, kde budeme)... a aj nevesta si po svadbe unos pochvalovala... a domnievam sa, od nevesty to neviem vsak, ze playlist na svadbe sa po kompromise vacsine hosti prisposoboval, kym na diskoteke sa hralo podla gusta mladomanzelov.. samozrejme aj na svadbe bolo nejake kolo aj podla ich priania :-) .. a myslim, ze toto bol asi dovod, pre ktory nevesta unos chcela..
Odpovedať
Ahojte,pripojím sa k vám.....viem,že kedysi to bolo súčasťou skoro každej svadby,ale ja si to napríklad neželám.Myslím si,že keď sa z hostiny vytratia mladomanželia s kamarátmi a blízkimi,všetka zábava stagnuje.A to ešte sa môže hoci čo stať na tom "záťahu",tak na čo dráždiť hada bosou nohou.Vychutnajte si svadobný deň s Vašou rodinou od začiatku až do konca,neoľutujete!
Odpovedať
Profilova fotka
My sme unos mali. Manzel vedel kam ma vezmu a po cca 20 minutach siel za nami. Isla aj vacsina hosti, ostali len starsi, ktory vraveli ze si aspon dobre zatancovali, lebo DJ im hral co chceli. Mladi si takisto chvalili unos, takze u nas to bola velmi podarena akcia.
Odpovedať
je to blbosť. žena kvôli ktorej sa zíde celá perepúť sa niekde uprostred zábavy na dosť dlhý čas vyparí. to je od veci. keby som na svadbe, z ktorej sa nevesta nechá uniesť, tak balím švestky a idem domov. čo to je za svadbu bez nevesty. našťastie som takú nezažila a ani mňa neuniesli
Odpovedať
Profilova fotka
@kamanima mňa nahodou uniesli :D :D a uniesli ma kamaratky a nelutujem ..a zabava bola tak skvela ze si ludia ani nevsimli ze som bola prec...a ja mam ozaj zazitok! bolo to super! a kludne by som sa nechala uniest znova :D :D
Odpovedať
dakujem za nazory :) mam sice este dost casu riesit, ci unos ano alebo nie, ale chcela som vediet vas nazor :) snubenec to nechava na mna, ci chcem unos alebo nie, ale povedal, ze kedze budeme mat vela mladych na svadbe, ktori radi a vela piju, tak sa bal, ze v podniku necha aj 700 eur.... lebo budu aj naschval objednavat drahe palenky a pod... to vieme naisto :( a tych 700 eur sa da pouzit asi aj lepsie, ako na unos. Lebo povedat unoscom, ze neobjednavajte si toho vela, je asi blbe....
Odpovedať
Profilova fotka
@lenkakov7 my sme mali ucte 25 eur :D to je podla mna v pohode...ale uniest sa urcite nechaj :D nebudes lutovat...somnou bol dokonca aj kameraman :D
Odpovedať
ja som sa nenechala, už boli aj taxiky objednané ale odvolali sa.. a vobec to nelutujem ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@lenkakov7 no my sme objednali flase sampanskeho, takze sme sa vyhli obrovskemu uctu... aj na svadbach co sme mboli tak sa pilo sampanske, ktore objedala nevesta.. z jednej flase sa teda ujde vela ludom..
Odpovedať
Profilova fotka
vidim ze je tu toho popisaneho dost, doplnim vlastne odporucanie - v ziadnom pripade . je na to milion dovodov a za unos neexistuje ani jeden ;) brano
Odpovedať
neviem ci je to pravda, ale moj ocko mi raz povedal, ze unosy neviest ostali z davnych cias, ked bohati pani pocas svadby uniesli nevestu, aby ju mohli zneuctit este pred svadobnou nocou. a ze on taku tradiciu dodrziavat nechcel a ani ju na svadbe nemali :D. a jeden nas znamy tiez odmietal unos a ked napriek tomu nevestu odniesli, odmietol ist po nu, ze nech ju donesu spat. a museli :D
Odpovedať
Profilova fotka
no ja som únos mala a bol to zážitok,,,mali sme to dopredu naplánované aj manžel a aj majitelia baru vedeli , že kde ideme.keď sme došli do baru už nás čakali s tanečnou hudbou a šampanským.dobre sme sa tam vytancovali trocha vypili a keď prišiel ženích s ostatnými nastala väčšia zábava,,,účet nás nevyšiel draho,,,a ostatný na svadbe sa ďalej zabávali bo im hrala živá hudba,,,nikto nám nevyčítal,že sme urobili únos u nás je to na každej svadbe,,,
Odpovedať
Profilova fotka
ja som tiež proti únosu nevesty. zažila som dve svadby, na ktorých sa kvoli tomu, mladomanželia pohádali a zábava docela opadla. takže ja únos určite nechcem, hlavne moj nastávajúci je Čech a velmi to u nás nepozná, takže by som mu to nikdy nespravila
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?